''Läskiga Hinder''

Tjenixen ! får ursäkta om vi varot  dåliga på uppdateringen, men veckan har varit ganska så stressig vi försöker bättra oss . 

I onsdas så hoppa ja lite ''läskiga'' hinder med Candela så att hon är lite förberedd inför söndag ;) . Gick väldigt bra faktiskt hon brydde sig inte så mke om alla tunnor och de hon hoppa över så det känns bra . Hon har blivit mke säkrare nu när hon hoppar , i början va de lite tveksamt eftersom hon bara gått i dressyr i 2 år . Men nu går de finemang och hon tycker de är GRYMT mycket roligare än dressyren hahaha !  Så imorrn på årselevs ridningen ska vi nog ha ngn form av markarbete//hoppning så ska ha med henne dit då oxå så hon får va i ridhuset oxå . va ju ett tag sen p.g.a viruset . men nu har de öppnat igen. blev tyvärr inga bilder när vi hoppa men dom kommer ju på söndag så då lovar ja att vi tar massa .

Idag tog vi de lungt med en skogstur , och ursäkta mitt språk nu men jävlaar va spring i benen den stollen har hehe . De märks att hon behöver röra på sig varje dag typ ;)  men ja sklriver mer imorrn om hur de gick
pussheejj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0