Hoppövningarna

vi hoppade våghindret för sejj och inte i följd , hoppas ni fattar som ni ser är min paint skicklighet inte den bästa ;)




//ELIN


För mycket eller Tufft ??

vad tycker ni om H ÖÖ K S nya kollektion metallgrå / silvriga schabrak är de bra att dom vågat göra ngt annorlunda llr är de bara usch fy blä ??

själv tycker jag att de är rätt coolt och skulle faktiskt kunna ha ett sådant själv ;)



// ELIN


Ridpasset

vi hade ju hoppning på träningen idag och de gick helt okej faktiskt. de har ju gått bättre men de har det typ jämt , men iaf så hoppa vi lite olika banan böjd linje ett litet vågplank och en annan linje ska rita upp dom olika övningarna så ni får se ;) jag träna mest på att få henne rak eftersom hon är otroligt ställd åt höger men de är för att jag håller i den tygeln mer och det gör jag utan att ag tänker på det faktiskt :o men jag är ju mycket starkare i den sidan så det går alltid lättare åt det hållet , men vi fick till det lite bättre mot slutet iaf och tillslut släppte jag höger tygeln och höll bara i vänster och hade vänster skänkeln på då gick det faktiskt mycket bättre :) blir tyvärr ingen bild blogg.se cepar :0 //ELIN

taggad ponny

Mobilbloggar från och med nu. Så det kommer inte bli några bilder från mig. Eftersom det inte går att ladda upp bilder för mig. Men iallafall, ridningen idag gick faktiskt bra. Han var pigg och hoppade bra. Han var lite stark i vissa lägen, men vi jobbar på det. Imorgon skulle ju cykla ut, men glömnde cyklnykeln i stallet. Så får gå ditt och hem. Men men, det får la gå. Imorgon på ridpasset blir det lite klättring som gäller. Ska forsätta kolla på idol nu :)

tjohoooo

har precis duschat och ska in och käka tacos ! så bloggar mer efter de puusss :*

// ELIN

1. En bild på favorithästen

eftersom så många kör denna lista så tänkte jag oxå göra det :D så första punkten. 

 

//ELIN


7. En sak som aldrig får hända!

7. En sak som aldrig får hända!

Jag om jag måste välja något. Så skulle det vara att ramla av hästen och skada mig jätte mycket så jag inte kunde rida mer i hela mitt liv. Det skulle kännas väldigt jobbigt och mitt hjärta skulle krossas!


5 DÅLIGA SIDOR

* SVÅRT ATT BERÖMMA :O

*KAN BLI LIIITE FÖR EGOISTISK IBLAND

*KAN VARA LITE FÖR ENVIS/KAXIG IBLAND

*KAN DÖMA FOLK

*VILL HA SAKER OCH TING PÅ MITT SÄTT



//ELIN


karrrrrrrrrrrrrrro

ska byta om och sedan åka vidare till karro :D


mobilblogg så inga bilder :)

Påväg till stallet

nu fick jag bråttom igen men ska ner och byta om till stallkläder för att cykla ut till stallet så bloggar mer hemma sen ! då får ni även stalloutfiten oxå ha de så bra kraaaaam !

// ELIN

5 STARKA SIDOR

* ENVIS

*MÅLMEDVETEN

*BRA TÅLAMOD (PÅ HÄST IAF)

*VILL LÄRA MEJJ MERA

*STARK SOM PERSON OCH I KROPPEN :D 



//ELIN
 


If the wind smack you in your face, heeey look at the other way !

hemma från skolan nu as trött som vanligt men ska käka lite sen byta om och tagga inför hoppträning jo de ska bli roligt förhoppningsvis får vi hoppa liiite högre och läskigare hinder! det skulle vara roligt .

får se hur de går hon hoppade tydligen igår med så hoppas hon orkar .
har även massa läxor att ta tag i nu både idrott , special , matte och franska glosor som jag inte ens har men ajaa de löser sig . ska hitta ngt vettigare att blogga om nu ;)

****BILDBRISTBILDBRISTBILDBRISTBILDBRISTBILDBRISTBILDBRISTBILDBRISTBILDBRISTBILDBRIST****

Jag är med och TÄVLAR



Klicka HÄR för att komma till inlägget om Tävlingen.
Klicka HÄR för att komma till Cheval Ridsport.


Hela mitt liv har jag letat, utan att vetat att du fanns så nära mig!

Hemma från skolan. Lugn men tråkigt dag som alltid.

Men nu taggar jag för hoppträning med Bobby. Vi ska ta det lite lungt men ändå hoppa. Ska ju även på hoppträning på onsdag också. men det fixar han. Hoppas att han är bra sitt bästa humör, då blir det roligt iallafall :)

men ska göra några tidinställda och sen packa lite :)

Har också bildbrist, ska kolla om Amanda kan fota någon dag :)


Väldigt onödigt fast nödvändigt

har extremt tråkigt just nu så ni får offra er men skriver här lite då istället , just nu har vi vårat berömda 3 timmars hål så just nu är datan as bra ! sen så har vi matte sen skolfoto jo ja fick reda på de när ja kom till skolan att vi hade de kul va ?? (verkligen inte) usch synd att man måste vara med ;)

men iaf sitter jag och lyssnar på musik sebastian krantz såklar med be whitout you skön låt ändå + att han är dösnygg :D .
ne men ska göra nånting vettigt av mitt liv nu så hörs sen !



// ELIN

i skolan

tjaaa , sitter i skolan och uppdaterar så skriver lite snabbt ;) idag är de skolan som gäller sen är de stallet vid 5 sen så ska jag försöka hitta på ngt med ngn om jag orkar annars tar jag det imorrn ;) är förövrigt hoppträning idag så får se hur de går förra fredagen gick det ju ganska kasst ;)

drar dagens outfit när jag är hemma sen ;)

//ELIN

GRÅ HÖST OUTFIT

 

/ELIN


Godnatt bloggen

detta får bli det sista är sjuuukt trött så ska sova nu för de är ju skola imorrn inte för jag har ngn lust men de är bara att bita ihop ! men har fxat 1 tidinställt iaf sen så har ju iaf jag ett 3 timmars hål så då ka jag uppdatera er lite bättre ska även lägga upp dagens hoppövning glömde göra de i förra inlägget men Godnatt på er så länge !



//ELIN

RIDNINGEN

själva ridningen gick väll sådär faktiskt red smulan förövrigt och vi hoppade , eftersom vi kom lite sent så blev de lite stressigt , men vi hann.
vi hoppade en studs-kombination kanske 90 låg de sista på vet inte säkert , men de gick sådär var inte så följsam som jag ville och jag hittade inte flytet lika bra som jag gorde sist , men ajaa sådana dagar måste man ha för at de ska kunna gå bra . annars så skötte sig smulan bra de va bara jag som inte riktigt var med .

har inte kunnat fixa bilder så hennes föl får stå för bilden ;)




/ELIN

HERREGUD

hann aldrig blogga ngt innan jag åkte förlåt för det men fick bråttom och skulle hinna duscha innan jag åkte , men vi kom iväg tillslut och vi hittade inte så mycket där nere gick mest och kollade på vad dom hade och jag hitta 2 ringar iaf som jag tänkte ha imorgon , kan visa er då ;) sen så stressa vi lte till för at hinna hem innan halv 4a och de va verkligen dööövarmt ute idag rätt skönt ändå ;) älskar hösten !
sen så vidare ut till stallet och på vägen så dör hennes moppe igen så fick putta den ända fram så vi kom lite försent ;)

skriver om ridpasset i ett annat inlägg ;)

 ELIN


Helt knas!

hemma från stallet och har precis kommit ur duschen. Bobby var jätte pigg, han var helt knas! Inte så mycket mer att säga om passet :)

Imorgon blire iallafall skola, sen stallet och sen drar jag mig till pappa. Ska blogga och uppdatera från mig på mobilen. Precis hela helgen, perfekt att kunna blogga från mobilen när jag är hos pappa.

Ska äta något, sedan se på tv ett tag och sen sooova! Är sjukt trött, eftersom jag inte kunnat sova typ någonting i natt.



Whitaker style Outfit

                           

guuud vad jag vill ha detta !! gillar de massa verkligen ! gillar även sverige grejjerna oxå som dom har :D !


//ELIN

FILM,

Ska kika på Zuper Zebran nu, uppdaterar från mobilen istället, under filmen om jag kommer ihåg :)


6. Alla hästar i stallet

6. Alla hästar i stallet

Jag har inte fotat alla bilder själv :)  Tar bara på Privathästarna då :)


Blanca


Corton


Baltazar


Rania,  bilden kom åt fel håll men.

Murre- ingen bild
Lucy- ingen bild


Carl

Starwberry - ingen bild


Bobby

haha jag är en bloggnörd+ datanörd :o



/ELIN


Godmorgon på er !

själv vaknade man nyss har ju ingen skola så passade på att sova lite längre as skönt faktiskt sen när man kom in så var man själv hemma ännu bättre liksom !

idag är de marknad först med Ebba :D ska bli sjukt roligt ska skicka iväg ett sms till henne snart så hon vaknar haha ;) sen så bär det av till stallet för ridning ska försöka ta lite mer bilder nu faktiskt och även försöka uppdtera äer mycket bättre och nu när jaghar en till dator så kan jag uppdatera er från skolan oxå dock har jag inga bilder men de går alltid att fixa :)

                             


grymt söta och duktiga !




Glöm inte

Glöm inte att anmäla er till VECKANS BLOGG.

Klicka HÄR för att komma dirket till tävlingen och anmäla er :)




Be without you

Hm.. undra vad jag ska hitta på idag då? Ingen anning, har lust med att greja lite med en sak. Ska se om det går bra, men mer får ni veta typ då om det gick :)

Igår tog Amanda Bobby, då jag inte fick åka ut. Han hade skött sig jättebra som tur va :)

Karro får stå för bilden idag :)

inte så vidare kul

Ligger i sängen och kollar på vakna med the voice. Trodde faktiskt att jag skulle kunna sova längre. Men det gick verkligen inte. Hostar hela tiden :|.

Innan jag somnar

 ne detta får bli det sista inlägget men vi hörs imorgon men innan jag stänger av så bjuder jag på en Outfit som jag gjorde nyss inte så komplicerad men ändå ;) 

och allt är från charlies och cheval :) Godnatt på er

                         

//ELIN

lite allmänt bara

sådär nu är typ alla installationer klara just nu måste ju ha lite program på denna sak haha men de dåliga är att jag inte ar några som helst bilder:/ så de blir ju ett till steg men de orkar jag inte just nu för de är ju massa bilder , men har några iaf sen så får jag använa den andra datorn ;)

men ne nu ska jag komma på ngt roligt att blogga om , och imorgon är jag ledig då är de bloggning som gäller + marknad + ridning de är kanske hoppning imorrn med om hästarna räcker till  hoppas de !! :D

bjuder å¨en gammal bild ;)



//ELIN

MIn dag + jag lever !!!

hejjsan och förl¨t för min otroligt dåliga uppdatering men idag har de varit fullt upp och jag har inte varit hemma på hela dagen har varit borta sen 8 imorses och kom hem nu typ så jaa hoppas ni förstår !

men iaf så har vi äntligen fått våra skoldatorer och den bloggar jag från nu lite ovanligt eftersom den är myyyycket större än min ROSA dator :D men den funkar bra nu iaf .

efter skolan s¨åkte jag hem till ebba så skulle vi ner till stan och fixa godis vi båda var enoooormt godissugna men så startade inte hennes moppe så vi fråga hennes granne som jobba på DPA men dom fick ta ner den till garaget så vi fick låna en annan konstig sak ;O så körde vi till hemmakväll sen så direkt ut till stallet för specialidrotten .

och där snackade vi lite om horsemanship och kollade även på en ''sitsfilm'' helt okej faktiskt sen fick vi läxa tills nästa vecka .

sen så var de ju hovclincen som vi skulle gå på och den var från  halv 7 till halv 8 så därför jag är hemma så sent ;)



// ELIN

sur, trött, ledsen, ......

sur, trött, ledsen, besviken, arg, fundersam, arg, ledsen, ledsen, sur, trött, och på allt det där halvsjuk !
Kan det bli bättre? skulle verkligen inte tro det!!!

Ska typ gå och käka något, om jag orkar. Ska. . . . . asså pallar fan inte. varför bloggar jag äns nu?


5. Favoritbilder jag tagit

5. Favoritbilder jag tagit

Då jag inte fotar och så, men får la hitta någon iallafall :)


kan man . . .

Om man ångrar sig, kan man byta då?

Jag vet inte om jag vill, kan jag byta?

Det kanske inte är bättre, men jag vill nog ändå byta?






Jag begär ingenting, men jag vill ha allt!

Lite tråkigt att statistiken har minskat med rätt mycket, bara på 1dag. Vad har hänt?
Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt nu idag och göra tidinställda tills i veckan och allt sånt.

Tycker vi ska tjata lite på elin nu så att hon också bloggar :)


Glad Hest!

hemma från stallet. Kan säga att jag skulle verkligen inte ha ridit, fast jag red ju kanske bara 20minuter seriöst resten skrittade jag på lång tygel. Jag mår sämre och har jätte ont i halsen. Men ska vara hemma imorgon med, så då kan ju uppdatera lite iallafall :)

Kan ju även blogga från mobilen sen när jag är i skolan också. Gryyymt, då blire uppdatering (när jag har täckning).

Men den studen jag red seriöst, så fick han faktiskt bra. Grymt fin var han i slutet i traven, och i galoppen i ena varvet var grymt bra! Nöjd Linnéa, Glad hest. Matilda tyckte att jag skulle jobba mer skänkelvikningar, öppna, sluta och tagen bakdel och sånna saker så att han blir mer lös i sidorna :)

Men ska äta något, och krypa ner i sängen framför tvn :)


hoppbilder-del 2







va inte så många denna gången , men kommer lite hag bilder oxå ;)

//ELIN

Trött tjej ;)

guuud vad tröttt jag är !! llr så är de för all gråt , vi kolla på en sorglig film i skolan och de va jag och en till som satt och storgrät när vi såg den usch hemsk kolla själva på trailern fast ni måste nästan se hela filmen ;) (älska mejj heter den )  ska inte göra nånting just nu ta de lungt framför tv sen kanske baka lite chokladbollar är sjuuukt sugen :( sen så ska jag fatkiskt gå ut och gå en sväng för att vara lite duktig sen kommer ju även 2 delen av bilderna upp + lite andra bildbomber ! ;)



//ELIN

4. Det här är jag bra på

4. Det här är jag bra på

Asså shit, jag gillar verkligen inte att skriva saker jag är bra på. Men jag får la försöka ändå.

Jag är bra på att vara envis. För jag tror att man måste vara lite envis om man vill komma någonstans i livet. Så det är jag brs på. Att vara ENVIS :)


DISS till mig

När vi var på Charlies i söndags. Blev jag så jävla sur på mig själv, när vi sitter i bilen utanför Jönköping kommer jag på att jag skulle köpa en ny grimma -.- . Suck... jag har liksom 2st som passar, och den ena är typ trasig. Så behöver verkligen en ny snart. Men få fixa det snart iallafall.



En häst är som en bästa kompis, alltid där för att stötta dig och att göra livet värt att leva.

Jag är hemma idag igen från skolan, då jag har jätte ont i halsen och det bara rinner ur näsan.

Igår i stallet fick jag låna ett exsem/flug täcke av Amanda. Tack igen, men ska bara låna det tills vi köpt ett eget med hals. Men iallafall fick jag mig några skratt igår, dels när amanda typ ramlade när hon skulle ta ner sadeln och när vi satte på bobby täcket jag fick låna. Grymt fult var det på honom, han ser jätte roligt ut. Ska ta kort så får ni se hur det ser ut :)

Idag kommer ju hovslagaren, eller han är där nu och skor Bobby. Sen ikväll ska jag kolla om Bobby blivit bättre. Får egentligen inte rida för mamma, men jag likom måste. Och hon förstog det när jag ska de, men om jag inte hittar någon som kan rida lite på honom, så rider jag :)


Hoppbilder-del 1

EFtersom ni ville se hoppbilder tänkte jag börja med de men jag har ju så många så får göra de till 2 delar llr 3 ;)















// ELIN


åååhh älskar ljudet !

tjeenare , ville säga att jag lever och ligger just nu och lyssnar på kass musik men ska byta snart ;) ja som sagt hann jag ju inte blogga så myclet innan jag åkte men sånt händer , iaf så gick de super idag Red smulan och hon var som vanligt pigg och glad och framåt och mjuk och fin många OCH där kände jag (a) .
Men red ut i skogen med Elin M eftersom hennes häst skulle gå lite hårdare den med så red halva snapen rundan riktigt härligt var de blev lite blandat galopp trav och skritt och hon skötte sig riktrigt bra , de var väll ngn stock och pinne som var suuuper läskiga men annatrs inget !
blev inte så mycket kort och inget på smulan men lyckades få på hennes söööta föl Musse istället liten söt nyfiket föl de där haha ;) skulle ju även ge dom mat och satt och vänta tills dom ätit upp men råkade typ somna där en stund äslkar att lyssna på när hästarna äter låter så mysigt haha ! :)  eller vad säger ni samtycker ni inte ?



//ELIN

as bråttom så bloggar mer hemma + bildbomb !

hejjsan har verkligen inte tid att blogga nu alltså har sjuuuukt bråttom ! men iaf så ska jag cykla till ebba nu för att sedan GÅ ner till stan för att hämta hennes moppe för att sedan åka ut till hassle och rida och vi ska va där halv 5 typ så paniiiiik !
och idag hade vi tänkt ta lite kort för jag har ju inga alls -.- sen så vill hon ha på maya oxå så antagligen får ni lite kort ikväll oxå !

men onödigt långt inlägg men ajjaa nu ska jag äta upp min kladdkaka och åka ha de så bra så hörs vi ikväll !

// ELIN


3. Det här behöver jag träna mer på

3. Det här behöver jag träna mer på

Jag behöver nog träna på det mesta egentligen. Men jag behöver träna mer på min sits, då jag inte sitter helt rakt. Men är på bättrings väg. Men för ca 2år sen så ramlade jag och skadade svanskotan så efter det kan jag inte sitta rakt eller sitta ner för länge på något hårt.  titta på bilden, haha kanske inte den bästa men så ungefär sitter jag när jag rider. Fast nu har det blvit bättre :)


Har du tålamod så lär din häst det. Har du inget så låt din häst lära dig

Har varit hemma idag, för imorses mådde jag inget vidare så stannade hemma. Mår likadant nu men men.

Jag ska iallfall till stallet sen, mamma kör ut mig (så slipper jag cykla). Fixar allt som vanligt, hade tänkt gå ut och gå lite med honom idag. Sen så kommer äntligen hovslagaren imorgon, hoppas det blir bättre nu bara. Sen ska jag även mejla Idas Hästbod och kolla om dom har ett halstäcke som jag kan köpa.

Hade tänkt städa lite i skåpet igen, och göra om det igen :). Det behövs då jag har en sak som ska in, och det får inte plats nu. Så ska greja med det också. Kanske hinner putsa mina stövlar också. Men som sagt vi får se sen vad jag hinner.


TÄVLINGSoUTFITEN 25 SEPTEMBER




 
<---- XAKT SÅ SÅG DE UT BARA ATT JAG HADE EN SVART T-SHIRT OCH RÖDA BYXOR DÅ , ANNARS LIKADANT OCH BENSKYDD FRAM OCH BAK ;)

//ELIN


Världens Bästa !

hejjsan förlåt för dålig uppdatering men jag har varit i stallet från 8 imorse tills 8 nu på kvällen så har inte haft tillgång till datan ;) men kanblogga nu ;)

de var ju som sagt tävling idag och den gick faktiskt kanon ! hoppa80+80  och första rundan så gick de jättebra fram tills 4an då jag höll in henne för mycket och för länge så då rev hon en bom , men de var ju helt mitt fel så. sen så andra rundan gick super den med denna gången lät ja henne göra mer i hennes tempo och inte kontrollera henne för mycket och då kom vi runt felfritt !
hon kändes vääldigt trött nu de sista men trots de så gick det bra ;)
tog tyvärr inga kort då mamma glömde kameran hemma -.- men ska försöka ta lite nya kort ngn gång !



stannade kvar en stund i stallet och hjälpte till med att släppa in och ut hästarna + fodra sen så skulle vi duscha hästarna llr LM och Noblesse men både jag och matilda var för trötta så ska göra de ngn gång i veckan llr till helgen för hon ser ut som en grå gris just nu  ! , kollade även på när några hoppade och lite så , sen så åkte vi hem sjuuukt trött och ont i huvet , men innan jag somnar tänkte jag lägga upp tävlingsoutfiten ;)


//ELIN

Jönköping hela dagen

Är hemma efter en lång dag. Var ju som sagt i Jönköping hela dagen. Åkte först till Charlies Häst och Hund. Hittade verkligen massa saker jag ville ha! Men jag fick ett par blåa JW brallor av mormor, och ett par rutiga ridbrallor av mamma och mamma köpte även ett medel till Bobby så manen ska växa. Sen köpte jag 2 st pannband, ett svart och ett silver. Sjukt nöjd med köpen faktiskt :)

Sen åkte vi vidare  mor Ikea, sjukt tråkigt verkligen men mamma ville dit. Sen åkte vi hem. Mamma körde mig till stallet så fixade jag allt och sen åkte jag hem igen. Och nu sitter jag här :)

Ska snart gå och duscha, men väntar på att mamma ska bli klar bara :)
Är fortfarande halvsjuk och känner mig sämre än förrut, men ska ändå till skolan imorgon för vi går bara till 12. Men vi får se hur jag mår på tisdag.


Outfit


Veckans Blogg

Nu kör vi igång med veckans blogg igen!

Det ändå du behöver göra är att kommentera att du är med i detta inlägget :)
Kom ihåg att skriva din bloggadress eller din mejladress så vi kan kontakta dig om just du vann :)
Svårare är det inte, vi kör igång nu och det avslutas på Söndag :)

Lycka till !


testar mobilblogga

Testar om det går att mobilblogga :-) Sitter iallafall på ikea nu och väntar på mat. Bloggar mer hemma sen:-)

en bra övningsbana

För ryttaren början man prata om att ha "öga för avstånd" när det handlar om de högre klasserna.
- En del ryttre har lätt för att se avstånd medan andra har svårt för det. Har man bara en häst kan man inte hoppa sju dagar i veckan. Det man däremot kan göra är att träna över bommar ett par gånger varje vecka.

De ryttare som vill träna för medelsvår eller helt enkelt bara vill få bättre koll på galoppen med bommar på marken och som hinder.Den här övningen är också bra för lite hetare hästar, du kan ta tillbaka den och ha 6-7 galoppsprång mellan hindren och sedan utmana lite och rida framåt. Får du tillbaka hästen igen efter det?
Normalt rider du den här sträckan på fem galoppsprång. Den här övningen har hur många valmöjligheter som helst och visar hur bra diciplin du har på din häst.

För den som är osäker på avstånd har rolf Göran ett bestämt tips när det är tävling som gäller.
- Bestäm dig och håll dig till din plan. Det är när man börjar tveka och fiffla mellan hindren utan att riktigt ha koll som det blir fel.

Hur är det då med en OS-ryttare, hur exakt är han på att känna galoppsprång?
- Jag kan såklart inte känna att galoppsprången är exakt 3,75 meter långa, men jag kan reglera och justera galoppen så att den passar för de flesta avstånden.

När det gäller bangång i medelsvår är det extra viktigt att vara noggrann tycker Rolg-Göran.
- Se till så att du har tid och plats till nästa hinder och har planerat noggrannt. Det börjar bli kortare mellan hindren!

Här under är Rolf-Görans favorit övningsbana!
(All text är tagen från Stall Magasinet 2009)

I´ll never find someone like you ♥

 




Jönköping ?

vad ska lilla jag göra i Jönköping med mamma och mormor. Jo jag ska självklart till Charlies Häst & Hund, dom har ju upp till 70% rabatt. Sen efter det drar vi in till ikea och någon affär :)

Hoppas jag kommer hem med något från Charlies iallafall :)


2. När & varför jag började rida

2. När & varför jag började rida

Hm...jag kommer knappt ihåg när jag började rida. Kanske runt 5 år tror jag :)
Varför jag började rida? Jag har alltid tyckt om hästar, och även några i släkten rider ju och när jag var lite hade mammas kompis en häst som jag fick rida lite på någon gång. Då kan man väll säga att jag var fast. Och började så småningom på ridskola Mariestads Ridklubb. Där jag rider än idag och även Bobby står där i privatstallet :)


Du kan inte lära någon dansa med spö och sporrar

Har suttit och gjort typ 5 tidinställda tills imorgon. så nu blir det massa bloggning för mig ändå fast att jag inte är hemma.

Men jag kommer åka runt 10 på morgonen till Jönköping. Jag har ingen anning om när jag kommer hem sen, men runt 8 kanske. Jag har verkligen ingen anning om när vi är hemma. Ska till stallet efter Jönköping också :)

Men ska forsätta lite med att göra några tidinställda :D


Tävling imorrn !

Tävling imorrn då är ganska taggad faktiskt har inte riktigt fattat att de är de om jag ska vara ärlig :o men de kommer väll skulle jag tro , ligger och tänker på vilken outfit jag ska ha men jag tror det blir den röda eftersom jag vill ha mina JW brallor sen så måste jag ta ut pengar oxå gaaash de är mycket kanske frågar pappa om han kan skjutsa ut så åker vi och tar ut pengar direkt så får jag cykla hem sen , men ska försöka blogga imorgon innnan jag åker ;) sen så kommer bildbomben upp imorgon när jag kommer hem igen som jag lovat er ! just nu ska jag kolla startlistor sen sova llr göra lite tidinställda ;) // ELIN

Dagens Ridning

tjingeling !

vi kom fram tillslut tog typ en halvtimme att cykla ut dit ungefär inte jätte lång tid men ändå fast de var jobbig väg !
vädret var iaf superfint , tur de !

jag red Tina idag rätt mycket större än vad jag var van vid men de gick bra faktistkt hon var lite smått seg men sen så blev de bättre , vi tog skogen idag oxå med skritt och trav , denna gången red vi lite längre , men det gick bra hon var väll lite småskvättig men riktigt härlig att rida ändå ;) Tog friheten och tog lite bilder i hagen faktiskt på henne !




/ ELIN

Outfit

längesen jag la ut en outfit. men vjag har haft så dåliga förslag så har inte kommit på någon bra färgkombination :)
Men nu fick jag lust igen att börja så :D



1. En bild på favorithästen

1. En bild på favorithästen


Bobby bilder





Några bilder blev det iallafall, resten kommer upp i andra inlägg :)


Bäst är inte alltid bra

Hemma från stallet nu. Började med det vanliga mocka, fixa foder och allt sånt. Sen fick bobby en rejäl borstning, och sen gick vi ut och gick på slingan. Tog även lite nya bilder, så ska bara ladda över dom till datorn och sen lägger jag upp dom här :)

ska även hinna med att vara lite social mot alla gäster (max 10minuter, det är döö tråkigt). sen ska jag göra massa tidinställda tills imorgon och till nästa vecka :)

random bild, som vi redan lagt upp tror jag :D

OUTFIT's GENOM mina BLOGGTIDER

OM NI VILL SÅ KAN JAG VISA MINA FAVORITER UTAV ALLA SOM NI  SER HÄR NEDAN , SEN SÅ BÖRJAR FANTASIN RINNA UT SÅ GE FÖRSLAG PÅ FÄRGER DRESSYR/HOPP/TERRÄNG OUTFIT'S !!





// ELIN :)


drar mot stallet nu hörs sen !

sådär nu tar jag och byter om till stallkläder och ska snart cykla och möta ebba för att dra oss mot stallet ;) jaa vi fick ta och cykla , ingen skjuts och jag har inte fixat moppe än och hennes startar inte så då får man ta sin trogne vän cykeln ! jobbigt med väskan och allt men ajaa bättre än inget , bloggar mera hemma sen ska ju till 2 stall men ska försöka ta lite bilder idag oxå ! heeejj så länge !!


haR ÖVER 500 BILDER ATT VISA SÅ VILKA VILL NI SE ??

har lust att ge er en bildbomb , men vad vill ni se ?? hopp/dressyr/hag eller failbilder ??



//ELIN


dagens planering !

vaknade nyss och är faktiskt på bättre humör idag hoppas de varar hela dagen !  men min ja börjar på att bli sjuk igen -.-

men iaf så ska jag upp och äta frukost sen så ska jag vänta på att ebba ska vakna sen blir de ut till hassle och rida sen vidare till ullervad för att fixa ladymary till CRen imorgon , ja tror vi ska vara röda faktiskt , llr om jag hittar ett rosa schabrak så kan jag använda tränset , ajaa vi får se ;)

men bloggar mera sen efter jag ätit ska försöka göra några tidisntällda så de inte blir helt bloggtomt från mejj idag ! :)

                                               

godmorgon folket

Godmorgon folket. Jag är fortfarande lite sjuk, så ska ta det lite lungt hela dagen och vila mig tills imorgon :)
Men iallafall, den nya designen kommer upp nästa helg istället. Då jag glömde skriva till henne att vi skulle ha en helt ny design, Hahah stackars henne säger jag bara! :) men hon var snäll och sa att hon kunde göra en ny nästa helg istället.

Idag då, ska jag till stallet och greja. Eftersom han inte kan ridas så ska jag gå ut lite med honom. Kanske få några nya bilder också.



Ridningen

jaa vad ska man säga om ridpasset KASST kan man nog säga att det gick llr de kanske såg bra ut men de kändes förjävligt vissa stunder tyvärr :( vi hade typ markaarbete/dressyr och gjorde övningarfrån trav till skritt över trav bommar och sådant sen galopp över bom på volten ska rita upp en skiss så ni får se vad vi gjorde ;)

 

ungefär såhär såg dagens övningar ut ;)

// ELIN

halvsjuk -.-

våran nya design kommer upp idag :)

Jag kommer inte blogga mer ikväll, då jag är halv sjuk och så :)
Men ska blogga massor imorgon :)


HISS

gud vad längesen man hissa de mesta är ju bara negstivt just nu känns de som , har ju lagt ut lite dissar och så men iaf nu kommer motsatsen !

och jag hissar mina JW byxor älskar dom verkligen as skönt material ganska tunt men mjukt , och jag trodde dom skulle vara stela som nya ridbyxor brukar vara och dom ser meeega stela ut verkligen men när ja testade dom hemma så var dom verkligen inte ! stretchigt och skönt material ;)

de ända som kan vara en nackdel är att dom blir ganska hala i sadeln har inget bra fäste , men gillar dom ändå !

                                        

// ELIN

22 september och lite om idag

hejjsan bloggade inte igår men orkade som vanligt inte ber om ursäkt för det !

men iaf red smulan igår och eftersom de var träning i paddocken så de fick bli skogen , så jag ebba elin sara  red ut den lilla rundan och de gick bra gjorde ingen avancerat de fick bli mest skritt och trav runda eftersom dom skulle ta de lite lungt ;)  sen så fodra vi alla på kvällen och så sen satt vi och snacka innan vår skjuts kom ;) 
(ska försöka fixa lite bilder på dom jag rider så ni får se men bjuder en bild på en utav fölisarna ist)


 idag är de stallet som gäller och de är markarbete på schemat och LadyMary ! ååhh hoppas hon är lika fin som i tisdags de gick verkligen sååå himla bra då !!!! men de får vi se , ska försöka blogga om ngt annat som är lite roligare att läsa för er ;)

Ny lista. För att fylla ut bloggen med lite mer info om mig :)

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för

allmänt info

OjOj, skrev inget igår som vanligt. Men jag var i stallet som vanligt, och kom hem runt 8tiden.

Idag blir det markarbete/hoppning som gäller. Eftersom jag inte kan rida Bobby så ska jag ha en ridskolehäst, vet inte vem det blir än. Men hoppas på någon rolig :) Jag ska verkligen uppdatera på topp nu i helgen!

Imorgon är det stallet som gäller mest, sen på söndag blir det iväg till Jönköpning! Haha ni får reda på det mer på söndag :)

Men ska blogga om lite roligare saker nu :D


som vanligt

hemma efter skolan, haha varit hemma ett tag men har gjort massa andra saker innan.

Jag ska byta om och sedan dra mig till Karro så åker vi till stallet. Bloggar mer sen :)


puuhh äntligen klar

sådär äntligen gjort ngn nytta här i livet ! gjorde precis klart specialidrottsläxan och de tog ungefär ....... 7 minuter ! wihooo haha alltså inte alls lång tid så nu hade jag tänkt gå ut och gå en sväng faktiskt så ja inte känner mejj så lat ! blir nog bort till sandviken faktiskt + satsar ju på 6pack-beach 2012 nu har jag ju slått vad så nu jävlar ska de funka denna gången oxå haha !


Elin Dissar

fick just reda på att mitt paket från hööks inte kommer förrens 25 OKTOBER !!!!  eller då kommer stövlarna de andra jag beställt kommer 5 NOVEMBER asså vad har hänt med dom såhär lång tid har de aldrig tagit förrut ... så


en stor feting diss till HÖÖKS !


Lady Mary 20 September

orkade aldrig skriva igår om ridpasset dels för att jag kom hem så sent sen så somnade jag när ja kom hem !

men iaf så gick de dunder mega bra llr ne de kan ju gått bättre men de gick ändå as bra ! hon var jättemjuk och fin från början till slut och ställde igenom bra och gjorde de mesta perfekt !
vi fokuserade mest på att få dom i ramen och hålla dom där och att dom skulle bära upp sig mera . och hon var så underbar att rida helt enkelt kan inte beskriva med några andra ord faktiskt speciellt i höger varv asså så bra har jag nog aldrig ridit ochhon har nog aldrig gått så bra med mejj bärde upp sig perfekt i galoppen (de är den som har varit lite halvdålig förrut) och hon ''älga'' inte iväg så som hon brukar göra utan hade en lugn men energisk galopp ååhhhh älskar den hästen ! ville inte sluta rida där faktiskt så underbart bra gick det !


Ridpasset igår på Bobby och brownie

Igår så hann jag aldrig blogga på kvällen, så gör det nu istället  :)

Jag och matilda (ridläraren) kom fram till att han inte var halt, men lite lång i hovarna/tårna. Så ska försöka fixa hovslagare så fort som möjligt så han kan få nya skor. Jag vill ju verkligen rida och sen tävla på söndag. Tomas kunde inte, han hade för mycket nu dom här dagarna. Så ska kolla med Conny istället.


Jag fick iallafall rida brownie istället på lektionen. Hon var grymt fin från början till slut. Hon var som vanligt väldigt pigg, och ville heslt bara springa på fort. men hon orkar ju inte så mycket än, så kan förstå henne att hon vill slippa jobba. men jag är sjukt nöjd över henne och mig. Jag att otroligt bra idag om man gämför med hur jag brukar sitta :)


Förändra sig kan ingen - Men bättra sig kan alla

jag hade verkligen inte lust att blogga igår, då jag var lite ledsen och nere. Hatar när det blir såhär :(

Idag blir det dressyrpass på träningen.

Tänkte göra lite läxor först sen ska jag göra lite mer roliga inlägg :D


Filmen jag är mest stolt över

älskar denna film jag har själv satt ihop den med bilder på världens mysigaste häst ! och låten gör den bara sååååå mycket bättre , kolla själva och säg vad ni tycker !



har även gjort en till som jag oxå gillar väldigt mycket kolla gärna på dne oxå :)



/// ELIN

chokladbollar :G

härligt slutade typ 2 timmar tidigare än vanligt idag as sköönt ! bara för att vi inte hade matte idag :)

vi hade orientering nu på morgonen och de gick riktigt bra för mejj och ebba !  vi gick typ hela och sprang i början och i slutet men vi båda var förkylda så därför tog vi de lungt ;) men vi kom in på en halvtimme och vi hittade alla så de va ju bra ;)

just nu blir de specialidrottsläxan sen om ngn timme så blir de chokladbolls bak var jättelängesen man gjorde sådana ! :)


Ridpasset

så skönt att man ätnligen kan passa på att sitta med datan ;)

åkte ut till stallet direkt efter skolan llr mamma skjutsa mejj är ju liite långt att cykla tycker jag ;) .

de gick förövrigt bra jag red smulan idag igen och vi hoppade lite och guuud vad roligt det var ! hon var underbar att rida på ! as skön att hoppa , dom första sprången var lite stora men sen så blev dom mycket bättre ! vi hoppade lite räcken och oxer sen hoppade vi även en bana som kanske låg på 85cm as kul vare och hon var så lätt att hoppa oxå ! skönt att de börjar bra där ute ;) har tyvärr ingen bild på henne men ska försöka fixa de ;)


Stallet nu

nu åker jag till stallet :)

Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt!

em.. nu ska vi se!
längesen jag bloggade men har inte haft dator på hela helgen. Men ska försöka komma igång nu igen.

Idag så ska jag köpa fooder till ponnyn, som är slut. Sen vidare till stallet för ridning. Idag blir det skritt och trav träning, då han inte har varit riktigt 100 nu dom senaste dagarna. Men igår var han helt fräsch så ska börja rida lite på honom nu igen.

Ska göra lite läxor nu, bloggar mer sen :)


Godnatt på er

så nu får de bli sista inlägget väntar en lång dag imorgon och resten av veckan så hoppas linnea bloggar för som ni ser på min vecka så har ja inte så mycket tid över om man säger så ;)

men nu säger jag godnatt vi hörs imorgon kväll iaf , drar ju till stallet direkt efter skolan ;)


Min vecka



// Elin


Smulan & BJ's

sådär är hemma nu har även hunnit med att duscha ;)

ridningen gick bra red Smulan jättetrevlig var hon vi red ut i skogen eftersom de var så blött i paddocken ;) men de gick bra och hon skötte sig bra , de blev mest skritt och lite trav eftersom Ebba red Maysan då hon är unghäst så de blev lite lätt. vi hann undan regnet som tur var !
ska även ut dit imorgon och sedan några dagar till i veckan men ska skriva en veckoplanering som ni även kommer få se ;) kan ju säga att de blir hästar hela veckan !

ne nu ska ja sätta mejj framför tvn med min BJ's och bara ta de lungt innan alla kommer hem !


Ridning på G

godmorgon på er ! hoppas ni hade en bra lördag för de hade jag ! kan berätta mer om den sen för nu har jag lite bråttom igen :o ska nämligen hämta ebba halv 11 ungefär sen så drar vi ut till pilagården och rider får se vilken häst som är ledig idag vem vet kanske får testa ngn ny sak , men de får ni reda på sen kommer inte hem så sen t heller lite drygt efter lunch typ .

ha de så bra så hörs vi snart !

Ridning på G

godmorgon på er ! hoppas ni hade en bra lördag för de hade jag ! kan berätta mer om den sen för nu har jag lite bråttom igen :o ska nämligen hämta ebba halv 11 ungefär sen så drar vi ut till pilagården och rider får se vilken häst som är ledig idag vem vet kanske får testa ngn ny sak , men de får ni reda på sen kommer inte hem så sen t heller lite drygt efter lunch typ .

ha de så bra så hörs vi snart !

byebye drar till linnéa

sådär nu har jag städat klart och även hunnit med coop ibland är jag bra alltså ! nu ska jag dra iväg till linnea för en tjejkväll med pizza och BJ's guuud så goooott :D de är ju min äta vad du vill dag idag ju så resten av veckan blir de smalmat !

men givetvis ska vi ta bilder som självklart kommer upp här ! och då menar jag ALLA vi tar ! så hörs ikväll puuss !

   bilden jag satt och fixxa förrut har massa mer om ni vill se ? :)

jag måste nog ta och sätta liiite fart !

Så ändrade planer igen haha ne men stället för att åka till örebro så ska jag städa upp här hemma lite och även tvätta lite kläder - visst är jag duktig ??
sen ska jag till coop för att köpa naturgodis (a) + ansiktsrengöring mitt är ju slut ://

och nästa helg kanske de blir skövde med ngn sen så får jag gå ner till stan och köpa ett par byxor fast i veckan(måste ha de)

och ikväll ska jag till linnea så ska vi ha en liten tjejkväll med pizza och film ! :D något jag ser fram emot !


måste de ta sådan lååååång tid

gaaaaaaaaaaahhhhhhhhh vill att mitt paket ska komma snart ! får daaaaaaaaaaaaaaamp vill ha mina grejer ! stövlar och **** måste verkligen ha dom nu att de ska ta sådan lång tid !! den kommer typ den 25 september och de är ju as lång tid kvar juuu ! :(


FML sometimes

godmorgon på er , min morgon började åt helvete så får se vart den slutar... för mejj blir de inget stall idag eftersom jag ska till örebro och shoppa lite men nu är de inte säkert så suuuur blir jag -.- har nästan lust att dra till skövde ändå och köpa lite nya kläder men de är ju inte roligt att åka själv heller , ajaa får väll ta och städa lite sitället då och tvätta lite kläder så man har ngt att ha på sig på måndag asså vilka problem man ska ha vad man ska ha på sig liksom de är sjuuukt men måste ha ett par nya byxor !

mycket snack om ingénting blev de men ajaaaa , ha de så bra så länge så hörs vi sen .


StallOutfit



* vanlig svart T-shirt med text på

* svart helskodda ridbyxor från HÖÖKS

* Gråa ridstrumpor

* klubbjacka (ej med på bild)

/// ELIN :)


Årselever 16 september

tjohoo nu har jag tid för bloggen igen ! börjar berätta om ridningen nu när jag ändå väntar på att mina naglar ska torka visar er senare hur de blev !

men iaf så longera vi idag och sitstränade så vi var 2 och 2 jag och Emma var tillsammans och vi hade Corint ;) jag började longera emma och de gick rätt bra faktiskt va ett tag sen man longera men de va inga svårigheter så oc vi gjorde olika balansövningar på hästryggen bland annat balanssits. vi tog även på oss en ögonbindel sen och gjorde om allt i skritt trav och galopp de var faktiskt riktigt roligt bara att han var otroooooligt skumpig haha ! så höll på att trilla av när jag hade ögonbindeln på mejj (a)

lägger upp Outfiten i ett annat inlägg ;)



hade ingen påCorint på datan så fick bli på mejj och ladymary <3

Elin bloggar

tjohooo , skolan- allmän seg men är faktiskt lite piggare nu och är faktiskt riktigt taggad på att åka ut dit :o ahh javet har avrit småslö alla andra dagar men de kanske är för att de är helg ??vemvet :D

iaf stallet idag blir de iaf , dressyr llr hoppning vet jag inte borde vara hoppning men jag skulle tro att de är dressyr ett tag till men de gör ju inget den behöver man ALLTID slipa på eller vad säger ni ? :) ska iaf bli roligt vilket utav de de än är !

hemma sen får vi se vad som händer bloggning ska de försöka bli iaf har ju varit lite dålig med de de beror på att skolan och hästarna har tagit upp för mycket tid och de går ju faktiskt före bloggen iaf för mejj ! men hörs sen måste ner och byta om nu puusspuss så länge !


titta aldrig högre än vad du kan se.

jag hann verkligen inte blogga igår någonting. Åkte ut till stallet nästan dirket när jag kom hem och kom hem runt 9 tiden. Och sen hade jag lite läxor jag skulle göra -.-

Jag kommer inte kunna blogga i helgen, då jag är hos pappa. Kanske kan blogga på lördag. Men vi får se helt enkelt, men elin kommer ju iallafall blogga lite, Hon kanske han blogga åt mig haha :D

Men ska äta lite innan jag drar mig mot Karro :)


Hoppning På Pilagården

puuh äntligen hemma efter en meeega lång dag ! kom hem halv 9 ungefär och har varit borta sen 8 imorse typ ju så har inte varit hemma på hela dagen och därmed har blogget fått vila ;) men iaf slutade skolan 20 över 3 och därefter hämtade ebba upp mejj så åkte vi till brunnsberg för att ha specialidrott , vi titta på film om säkerhet och så så vi ska skriva ett A4 tills nästa vecka .

sen så drog vii vidare till Pilagården där vi skulle hoppträna och jag fick juppe igen otroligt fin ponny de där måste jag säga han hoppade otroligt bra och var allmänt jätterolig att rida ! han kändes verkligen inte som en C-ponny han känns mycket större och om jag hade letat ponny och var i den åldern hade de varit ett förslag att åka och kolla på , och de gick riktigt bra när vi hoppa oxå vi hoppa kanske 75 cm men de gick riktgit bra för att vara andra gången man sitter på hästen ! så ja ska ut dit på söndag igen får se vilken häst de blir då ;)

 <---- Juppe

Godmorgon

har precis ätit upp tallriken med youghurt och banan i så nu har ja bara teet kvar . 

Usch dåligt väder idag så de får nog bli myskläder på tror jag , har ju långdag oxå så då kan de va rätt skönt ;) slutar 20 över 3  sen så är de direkt till stallet som gäller för specialidrotten , fast de är ju bara teori idag så de blir ju lungt då .

Efter de så är de vidare till nästa stall med Ebba ska åka ut till Pilagården och kolla när dom hoppar och om de finns hästar så kanske jag även får testa lite (y)  vill inte ge ut mer information om de förrens de blir mer aktuellt.

så som ni märker kommer de bli full rulle hela dagen så ska försöka hinna med ngt tidinställt men de är inte säkert , annars hoppas vi att linnea bloggar lite istället !

                     

Blåsigt värre

Hejjsan , har egentligen varit hemma ett tag nu men har hållt på och letat lite efter olika låtar och så ;) , jag hann verkligen inte blogga innan stallet ber så mycket om ursäkt för de men läxorna + skolan går faktiskt före utan utbildning -inget liv ;/ ajaa nog om vuxenpratet nu , efter historia uppgiften så åkte jag till stallet världens motvind hade jag oxå -.- men kom fram i tid sen så hade jag min barngrupp och de gick faktikt rätt bra tycker jag dom lyssna på mejj iaf positivt haha :D

sen så stanna jag och prata med erika en stund sen så kom linnea och då hängde jag med henne ut och gick ut med Bobby så vi snacka om precis allt möjligt verkligen skönt att kunna göra de och släppa allt och gå vidare liksom , Nu ska jag duscha lyssna på musik och tvn + blogg sen sova enstund juste ja ja ska fixa mina naglar oxå mycket man ska göra om man är tjej och heter Elin ;)


sÅ DÅLIG ATT DEN BLIR BRA :D

la upp den på min egna blogg oxå men måste bara lägga upp den här oxå , lyssna så fattar ni vad jag menar as skön ändå :D

Be without you

Väntar just nu på att maten ska bli klar. Sen har jag massor med läxor som måste göras!! Sen ska jag hinna ut till stallet också. Men först ska alla läxor vara klara!

Tror det blir dressyrpass i paddocken eller något sånt idag. Eller barbacka runt slingan och tänka och kanske även tänka på allt sorligt. kanske kan ta lite kort om jag orkar. Men just nu lutar det mot barbacka runt slingan.


Min kväll

hemma ligger nyduschad i sängen med en kopp te och kollar på scrubs och de ska jag fortsätta med ;) och även tagga för provet imorrn gaaahh vill inte ....

men bloggar om ridpasset imorrn då ja är för trött nu så  Godnatt bloggen !


hoppning med babbsan (Bobby)

Ridpasset var sådär. Var rätt så taggad innan passet, men när jag satte mig i sadeln kände jag att han skulle vara lite jobbig och trög idag. Så bliev lite tröttare och inte så taggad.

Men iallafall, vid travbommarna tyckte han att man skulle galoppera så det blev helknasigt. Han hoppade bra och var lite pigg mot någon linje sådär ibland. Jag kunde dock rida bättre tycker jag! Hade inte den där goa känslan idag, som jag brukar ha efter att ha hoppat honom. Men men, vi taggar på och forsätter :)


Känn ingen sorg för mig!

Tjeeeeena, haha jag är på bra humör känner jag!!
Hoppas att ponnyn är det med.


men iallafall så ska jag åka ca halv, eller jag ska vara hos Karro då. Jag är rätt så taggad för att hoppa för matilda igen. hoppas jag kan hoppa lite högre, eftersom jag ska tävla 80,90 på clear rounden. Så jag kan känna hur han skötter sig innan lokalen :). Men det är ju liksom bara att fråga.


Asså jag är glad, ledsen, sur och allmänt trött egentligen. Hur fasen går det ihop, ändå är jag jätte glad. Lyssnar på deppmusik och halv gråter. Men är ändå så j*vla glad! Asså det är sjukt. Men ska byta om och så sen drar jag väl. Bloggar som vanligt ikväll :)


stallet nästa

så detta får bli de sista , nu har jag fixat lite utav naturkunskapen iaf och nu drar jag mot stallet för att göra ngt annat , får se hur de går bloggar när jag är hemma ;)

Bilderna+filmerna på mejj & Bobby















HOPPTRÄNING PÅ SCHEMAT

hejjsan nu är jag hemma igen ! , usch skolan blir bara segare och segare ;// förkylningen ill inte hller släppa -.- men ajaa nog om de . sitter och kollar lite på Made på MTV .  ska egentligen plugga lite på naturkunskap har ju ett prov imorgon ;// så lika bra att sätta igång ! snart iaf .

sen vid halv 6-6 ungefär så blir de stallet och hoppträning , förhoppningsvis går de bättre än förra veckan gick ju åt H****** då ju haha ! hoppas vi får hoppa liite högre oxå :D men ska blogga lite innan oxå sen har ja lite bilder + filmer från när ja red Bobby ;)


Hoppträning

Idag är det hoppträning som gäller för mig och Bobby. Ska bli riktigt kul och sen se vad Matilda tycker om honom. Hoppas att han är på sitt bästa humör idag!

Tänkte hinna blogga lite nu innan jag åker.


svenskt höstväder

Usch fyfaan vad de regnar ute ://// men de är väll typiskt svenskt höstväder llr vad säger ni ?

ajaa de är iaf as gött att ha sovmorgon , börjar vid 10 eftersom vi inte har specialidrott idag utan vi har de på torsdag eftermiddag efter skolan ;)   lite stressigt men de funkar nog ;)

idag är de skolan som gäller nu;/inte alls taggad faktiskt , i eftermiddag är de plugg som gäller gjorde aldrig de igår hade för ont i huvet då ;) sen ikväll är de hopplektion som gäller . men måste dra nu ska fixa iordning mejj lite hörs i eftermiddag igen !

Älskar serien asså , så J*vla bäst !

jag snackar ju såklart om 2 ½ men älskar den serien ja efter dexter såklart :D , men nu ska jag kolla klart på gumball och sedan sova , har sovmorgon imorgon så kanske blir ngt inlägg innan jag börjar ,,men nu säger ajg godnatt bloggen !

                  

shopping

Jag har faktiskt 2st paket jag väntar på ska komma hem till mig. Jag har inte berättat än vad det är. Men det ena har även Elin beställt och vi kommer inte avslöja det än. Det blir en liten tävling/överasking.

sen har jag även beställt en till sak som jag väntat på i ca 2 veckor. Och det kommer om 2veckor ungefär :(


Bobby 12 September

bestämnde mig för att rida i skogen på andra sidan vägen. Eftersom jag inte orkade ett dressyrpass och jag var allmänt ledsen/trött/sur. Men iallafall så gick det bra. Red inte hela runden eftersom hela tar ca2timmar och häflten ca1timme. Så red ungefär 30minuter där.

Han var pigg och ville helst bara springa fort, och gå i sin egna takt. Så jag fick verkligen jobba med att han skulle lyssna på mig och inte bestämma allt själv. Sen när vi kom tillbaka så red jag runt slingan. Och galopperade på lite mer, så att han kunde få springa lite snabbare.

Imorgon är det hoppträning :D


Flora !

BESTÄLLT !

så nu var de beställt eller ahh egentligen beställde jag de i förrgår men jag säger de nu , iaf så kommer de i veckan gaah vill ha de nu :D de blev ett par nya stövlar och 2 par ***é  ja mer säger jag inte för den som gissar rätt först får en länkning ! :D så gissa på nu !!!

längtar tills jag får mina efterlängtade stövlar ! mina som jag har nu har ju pajjat i dragkedjan fast ibland är dom hela :o javet as konstigt ;)


snart så

Hemma nu, men ska duscha och kolla lite på läxan och sen äta. Efter allt det kan jag blogga :)


ÄLSKAR CHOKLAD :G

gud vad jag är lat ligger och kollar på red riding hood ''S'' har åkt hem llr på fotbollsträning så får kolla klart på den själv ;/ så gick in och hämtade lite marabou choklad och te , perfekt seg dag och ja läxorna får vänta , ne nu ska jag fixa med en grejj till bloggen och juste ja jag MÅSTE ringa skara hästsport gaaaahh att jag alltid glömmer saker -.-

                                 


hård dag

guuud är sjuukt trött och ont i huvet och nästan feber :/  usch på måndagar och de gör ju inte saken bättre då ja har historiauppsats och engelska läxa + naturkunskap prov -.- skola suger .

ne men idag blir de inget stall eftersom jag har massa annat att göra som ajg sa här ovanför sen så kommer de ne hit så då får de bli hemmadag ! rätt skönt + att de blir massa bloggning för er !


Tiden förändras inte, Vi förändras

skulle ju blogga lite mer igår var tänkt, men jag somnade vid 8tiden, Och innan det halvsov jag igenom en film :D
Men om man inte har sovit mer än ca 4 timmar så får man faktiskt vara trött!

Har tänkt att åka ut till stallet nu igentligen, men jag tänkte faktiskt äta något och sen åka ut. Haha... men idag blire det iallafall lite dressyrarbete ute på slingan. Både han och jag behöver det.


Tävling på G

så nu var man anmäld till CR:en den 25 ska bli kul att äntligen komma igång med detta igen , de va ju ett tag sen om man säger så ;) de fick bli 70,80 som mjukstart bara , sen så får vi se om jag får åka ut i oktober men de tittar vi närmare på då ;)  men nu taggar vi för de här och vem vet om de blir ngn lokal oxå innan året tar slut , ska kolla efter lite dressyrtävlingar oxå :D


från skolan

hejjsan vad gör alla ?? jag sitter just nu inskolan och vi arbetar med medieoch kommunikation , har just fixat ihop en enkät om lite mediefrågor som vi ska ställa i samhället ;) så nu har vi lite fritid så passar på att slänga in ett inlägg , kan ju inte blogga förrens 4a ;)

men idag händer inte så mycket typ bara plugg och sen kommer lukas oxå men ska försöka hinna med bloggen oxå , men måste dra nu hörs sen puusss :*


ELIN HISSAR

Guuuud älskar verkligen dessa transportskydd dom är så himla snygga (enligt mejj) älskar fägen och de lilla svarta som finns ! Dom finns på HÖÖKS för 599:-


är man trött så är man

godmorgon , llr godkväll som de kanske är men de känns som om de är morgon har ju redan soit ett litet tag nu (a) råkade somna förrut när jag kom hem från stallet och kan ju säga att de var riktigt skönt men risken finns att ja inter somnar nu igen , ajaa fast de tror jag är as trött ändå .

juste ja jag hade ju tänkt blogga masssa när ja kom hem eftersom jag och linnea hade massa  annat att göra igår kväll men just nu ska ja kolla på dexter så bloggar i reklamen !


allt om ingenting idag

hejjsan nu är jag hemma från stallet llr ja har varit de ett tag nu men mår jätteilla så la mejj i sängen nu och tänkte blogga lite ;)  Och jag har bestämt att jag kommer blgga 100 % hästarhär och ni som vill läsa mitt liv utanför ''hästlivet'' kan läsa de på www.elinriggmyr.blogg.se . så bra då vet ni de ;) ska skriva om dessa 2 senaste dagarna ;)

hade ju som sagt stalljour idag med Emma , och förutom att jag försov mejj så gick de rätt bra de var ju miniclearround oxå så fick hjälpa till på den lite , men förövrigt så arbeta vi på bra och smidigt och blev klara rätt så snabbt , sen så fick vi vänta med att sopa och kratta de va så mycke folk överallt ;)
efter vi var klara och miniCR var klar så fick jag rida linneas ponny bobby och vi skulle ha ett ganska hårt dressyrpass men så blev de inte llr jo i början men sen så fanns de ju lite bommar och stöd framme så då blev de att vi byggde upp de så istället blev de hoppträning och de gick super tyckte jag vi hoppa 1m iaf ;)bilder +video kommer snart ;)


Den bästa lördagen (natten) på länge! :D

Kan säga att det har varit den bästa Lördagen (natten) på länge. Skönt folk, film och massa roligheter.

Men iallafall har varit hemma ett lite tag men är sjukt trött och håller på att somna. Ska hoppa in i duschen och sen slå på någon film. Och självklart blogga lite, göra något tidinställt och sånt :)

Hjälpte ju som sagt till på mini clear rounden, jag var dööö trött så jag var kanske allmänt dryg/sur där ett tag. Sen hade jag inga ridkläder på mig, så jag bestämnde mig för att dressyrtanten Elin fick rida Bobby. Han behöver gå ett riktigt hårt dressyrpass, men som sagt det blev inte den mest seriösaste dressyrträningen.

Det slutade med att elin fick hoppa upp mot 1m meter på honom, och jag var "tränare". Jag hoppade även upp lite och hoppade något skutt.


film och Bj glass

Nu har vi käkat mat, köp dricka och BJ glass. Och ska precis börja titta på The Hangover Part 2. Bloggar efter filmen :)


Nu ska jag möta Elin

ska åka och möta Elin, VI bloggar sen :D


Ridning förvandlar "jag vill" till "jag kan"

Ridpasset idag då. Pappa, Helene och Lousie var med och kollade. Jag bestämmde mig för att öva galoppfattningar från skritt och halt. Han lyssnade väldigt bra, så det gick jätte bra!

Sen gick jag över till hoppningen. Hoppade lite på kryssen och han lyssnade väldigt bra. Sen fick pappa höja och lägga upp så att det ena blev ett räcke. hoppade upp mot 90cm i slutet. Han stannade en gång på 70cm för han var tvungen att bajsa så haha ah, han kan verkligen inte göra något när han bajsar :D


nu header, inte den finaste men den duger :)

medans vi väntar på att Carro kan göra en ny design så fixade jag en lite snabbt sådär. Slängde bara ihop något :)
Inte den snyggaste dirket men den duger iallafall ett par dagar till :)




Tiden förändras inte, Vi förändras

Hemma efter stallet. Nu ska jag bara fixa rummet lite och duscha/fixa mig sen ska jag invänta att Elin ska bli klar så kommer hon hit :D

Har några riktigt bra filmer på G som vi ska se. Popcorn, Chips, BJ galss och Cola! det är livet det och såklart Elin och filmerna :)

Men ska och duscha, skriver om ridpasset sen :)




YES

mamma kom hem med massa lådor som vi har sparat gammla saker i, både hästsaker och leksaker. Så ska kolla igenom det och sen se om det går att sälja något av det :D


Hela mitt liv har jag letat, utan att vetat att du fanns så nära mig!

Idag ska bobby få sig ett rejält pass. Ska ha lite bommar och något hinder, så han får springa av sig lite. Men ridpasset kommer ändå vara upplagd så att han ska vara framåt i en bra fin form. Så det blir lite dressyrjobb också.

Inga bilder eller film idag. Kanske imorgon eller något vi får se :)


En häst är som en bästa kompis, alltid där för att stötta dig och att göra livet värt att leva.

Vaknade för en liten stund sen. Idag kommer ju även Elin börja blogga.

Idag så ska jag ut till stallet runt 1tiden och sen vid 5 kommer Elin. Då ska vi ner och köpa lite BJ glass och lite gott sen ska vi ha en liten filmkväll. Ska försöka uppdatera lite under någon film kanske eller precis efter en. Vi får se helt enkelt.

Sen ska iallafall Elin sova här, och imorgon ska hon ha stallet vid 7. Så får gå upp med henne och sen när hon åkt går jag och lägger mig en stund igen. Sen igen vid 9 tiden ska jag till stallet och hjälpa till på mini clear rounden i stallet.

Men ska äta lite och så :)


varför jag dröjer så

såg att linnéa börjat blogga bra här nu vilket är riktigt bra om ni undrar varför ja inte bloggat ngt här är för att jag börjar på allvar imorgon alltså lördag för jag har ju min egen blogg (elinriggmyr.blogg.se) att sköta oxå men imorrn så ska jag fixa om med bloggarna lite och så , vad jag ska göra berättar jag mer om imorgon för annars blir de att bloggarna blor likadana men ne mer får ni veta imorgon , men just nu ska jag äta upp min choklad jag vet ja ska försöka sluta med de , och sen kolla klart på filmen på tv så vi hörs mer imorgon ! Godnatt :D



Brownie 9 September

Red Brownie idag igen. Roligt prick som vanligt :)

Tränade som vanligt att få dom avslappnade och lösgörande arbete. I början var hon väldigt pigg och ville helst bara springa. Sen efter galoppen blev hon jätte trött som vanligt. Men tycker att hon är duktig som kämpar på. Jag valde att avsluta efter sista galoppen medans dom andra skulle rida lite skänkelvikningar.

Är nöjd över ridpasset och nu har jag lärt mig mer hur jag ska rida henne så då blir allt bättre :D




Byta Bildlänk?

Alla ni som vill byta bildlänk lämnar en kommentar om att du vill ha en bildlänk och visas i våran meny som massa läsare kommer se :D

Våran bildlänk :)


Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt!

Nu har vi fått riktigt bra med läsare igen, men det är lång väg kvar tills vi kommer tillbaka till våran gammla statistik :D
Men vi kämpar på :D


Nu sitter jag med ett glas cola och chip framför datorn med Idol på tvn i bakruden. Det är så livet ska vara. men iallafall skriver mer om dagens pass i ett annat inlägg :D


Jag begär ingenting, men jag vill ha allt!

Nu ska jag byta om snart för att sedan träffa Karro ska drar vi till stallet!
Har ingen anning om vad det är på träningen idag :)
Bloggar hemma sen igen :D


Bobby 7 September (onsdag)

Skrittade och travade på slingan som uppvärming och travade även lite i vattnet. Hade tänkt att rida lite på fältet men han blev så jädrans pigg och börja bocka och kasta sig och springa överallt. Så där kunde varken jag eller han konsentrera sig. Så vi gick in i ridhuset.

Traven för väligt fin och kunde få honom låg och lång och kort. Sen i galoppen är han ju rätt seg så fick gasa på ena långsidan och då gör han världens bocksprång för att jag la till vänster skänkeln. Så fick leda in honom i en vänster volt och skänkla med vänster så att han ska ta den. (Kan visa er på någon film, för er som inte fattar :))

Men är rätt nöjd över ridpasset men jag kunde dock kanske ha suttit bättre som vanligt :)
Men vi kör på!


Brownie 6 September (Tisdag)

Fick rida Brownie igen. Kul lite prick det där!

Men iallafall, hon var lite spänd ibörjan och som vanligt väldigt känslig. Fick även galoppera på henne idag.
(För er som inte vet vem det är. Så är hon 21år gammal dponny men är som 7år och har bara blivit riden i 3år och innan har hon gått som avelsto)
Hon är rätt svår att fatta galopp på i början men man lär sig efter ett tag. Hon spirnger på väldigt fort också. En liten pigg filur är det.

Själva övningen, vi började med travbommar och det gick jätte bra. Sen la vi upp alla hinder till ungefär 40cm kanske. Och "hoppade" en liten bana. Det gick rätt bra, men en del svängar blev jätte konstiga. Men hon var så duktigt och körde på som ingenting. Är jätte nöjd över henne! :)



Erkänn att hon är grymt söt! :)

Bobby 6 September (Tisdag)

Red Bobby innan träningen. Skrittade barbacka runt ridhuset och även lite i ridhuset. Han fick mest gå lite som han ville, men ett tag så skulle han vara låg och lång i formen. Och han blev jätte fin i slutet. Men red bara i ungefär 15minuter.


Nu kör vi!

Nu ska vi se. Då var det dags igen då, att börja blogga på denna blogg igen. Efter att ha kollat på era kommentarer så blev vi faktiskt sugna på att börja igen. Så vi bestämnde oss för att göra det.

Designen kommer ändras inom dom närmsta dagarna så att det blir lite mer nytt och fräscht :)

Hoppas ni kommer gilla bloggen :D


nu är de dags igen !

ojj dehär var ett tag sen , de har ju varit lite uppoch ner med denna bloggen och med lite andra grejer , inget som behöver skrivas här ;) men båda har saknat att  blogga på denna bloggen då vi hade massa läsare och fick urfina kommentarer !

därför har vi bestämt att vi ska starta upp den här bloggen igen och göra en nystart för den här bloggen har massa minnen med sig :D och jag hoppas ni vill stanna kvar här med oss ! puusss !


det verkar som om ni vill...

Kollade in denna bloggen en snabbis och så att vi har massa kommentarer som vi inte sett. Kollade in alla och det verkar som om ni vill att vi ska forsätta blogga på denna. Jag har faktiskt lite lust att börja igen men vet inte vad elin vill :)

kjgbjm

RSS 2.0