värt att titta på

// ELIN

i'm bulletproof nothing to loose, fire away fire away.............

gosig katt man har som ligger och sover i knät på en och spinner massa hihi :D sen lyssnar man på världens skönaste låt llr aahh enutav mina favoriter iaf ! :D vlle bara att ni skulle veta det hihihi :D
// ELIN

godnatt bloggen !

ne ja säger oxå godnatt  nu  vi hörs imorgon med mer update's Godnatt allihopa !
// ELIN

GODNATT

nu ska jag se klart på ett program och sedan sova. Så säger godnatt nu!

GODNATT alla Underbara läsare !
imorgon väntas grym uppdatering!


Pay and jump 30 OKTOBER

jag hoppade 80,90 cm , och det gick huuuuuuuuuuuuur bra som helst faktiskt jag måste säga att jag var ganska nervös eftersom det var första gången vi startade 90 på tävling så , vi har ju bara hoppat dom höjderna på träningarna ! men hon tyckte det var skitkul och taggade rätt mycket på banan fast det gör hon varje gång nästan ! riktigt rolig var hon att rida och vi fick 2 bra rundor ! :D
hon gör mejj verkligen glad den hästen , hade inte varit någonting utan henne !
90cm , foto:mamma
// ELIN

dubbelpass

ja red ju smulan idag och det blev paddocken hör och häpna men så blev det haha ! ne men dom grävde i skogen sen var de så längesen jag red i paddocken .
men det gick bra tränade på det jag alltid gjort i skogen med att hon ska va lätt för skänkeln och handen och så. så gjorde lite skänkelvikning öppna för att få henne mer lös llr vad man säger ;) men hon var mycket skönare att rida i paddocken än i skogen faktiskt hon koncentrerade sig mycket bättre tyckte jag ;)
det blev dubbelpass också fick även rida på Bamse en hingst därute riktigt snäll var han ''stor'' Stina longreade och jag satt på vi galopperade även lite sen gjorde han ngt så ja tror han bockade eller så var det för att det var fel galopp haha men bra gick det iaf ;)
2 utav hingstarna därute ;)

stallet

Min dag i stallet då :)

Fixade allt först och snackade som vanligt med Amanda som alltid är där samtidigt som mig :D
Fick sedan ut på en skritt promenad men Bobby i 40minuter. Riktigt skönt och så fick jag ju motion på köpet. Perfekt!

Men iallafall imorgon så ska jag rida. Ta och rida samma vända som jag gick idag fast med mycket bus och ha roligt! Mitt mål i veckan är att ha roligt och inte bråka liksom. Det brukar alltid gå bra när jag tänker så :)

Men vet ni, nu ska jag bäda ner mig i min säng och se på film eller tv. Men jag ska försöka slänga upp ett innan jag ska sova. om jag kommer ihåg :D


back on track !

sådär nu ska jag försöka ta tag i bloggningen ! det har varit lite annat att tänka på just nu så har inte hunnit med bloggen ritkgit ;) men ska skriva om tävlingen och ridpasset i ett annat inlägg ;)
// ELIN

Ny hjälm

Vill ni veta en sak? Jag berättar fast än alla kan inte vill :)

Men iallafall så antagligen ska jag på Fredag dra mig till Skövde ridsport eller Skaras ridbutik och köpa en hjälm! Min är sönder i bak och lossnar hela tiden och sen har jag även ramlat av med den. Ah jag behöver helt enkelt en ny hjälm.

Vad det blir för hjälm får ni se då :D


En häst är som en bästa kompis, alltid där för att stötta dig och att göra livet värt att leva. ♥













Min fina ponny!  Jag vet att mina stövlar är för korta och att mina strumpor syns men det är inget jag kan göra åt nu. Titta på den underbara ponnyn istället :) ♥

jag är glad !

hemma nu men ska in och äta ngt så ska jag blogga om dagens ridpass :D och sen ska jag även hämta mitt pakeeeeeeeeeeeeeet !!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D::D
// ELIN

busa och ha kul!

vet ni? jag kommer verkligen skita i vad jag har planerat denna veckan att göra (utom hoppträningen på onsdag). Jag ska bara ha grymt rolig med den jag tycker om. Ut i skogen och ha det underbart!

Idag kommer jag skritta i skogen. Får se om det blir barbacka eller med sadel eller så går jag brevid. Får se :)
Tycker att både jag och ponny förtjänar att ha roligt och inte bara sitta och nöta samma sak varje dag! Näh nu ska vi ha roligt :)



ponnyn som betyder.


25. Någon jag träffar vardagligen

hhmmm, mina föräldrar då och mina syskon är de väll skulle jag tro ;)
baraför att han är så jäääääääääääääävla snyyyygg ! !
// ELIN

Nu kör vi !!



Nu är jag anmäld till lokal ponnyhoppning den 13/11. Det blev en LD+5 då det inte gick så jätte bra sist och man måste ju börja någonstans liksom :)

Nu jävlar ska vi visa vad vi går för! Jag räknar inte med någon placering, bara att få en bra runda liksom :)


Min vecka !

//  ELIN

stallet nästa!

så nu ska jag byta om till stallkläder för att dra ut och rida en sväng blir aif smulan idag får se om det blir en till jag har ju iaf tiden ;) sen hemma sen så blir det städning och en joggingtur ! puuss på er ha det så bra !

Håll mig

Håll mig hårt eller släpp mig helt.



Dagens

DAGENS VILL HA: Massor av saker!
DAGENS KLÄDSEL: Mjukiskläder
DAGENS FRISYR: toffs
DAGENS LÅT: Ju mer dom spottar
DAGENS PLANER: blogga, greja med en sak, stallet
DAGENS SAKNAD: ponnyn!
DAGENS DUMMASTE: ...
DAGENS MISSLYCKANDE: jag är sjuk
DAGENS DROG:
DAGENS KÖP: inget
DAGENS GODIS: chips
DAGENS HUMÖR: trött
DAGENS CITAT: Svårt att vara hjälte när ingen ser på
DAGENS ROLIGASTE: ELIN


Tävlingen igår

asså helst vill jag inte skriva om gårdagen då jag var på allmänt konstigt humör och var ju sjuk utan att jag visste om det. men får skriva ändå, för er! :)


Jag och elin skrittade fram länge, och sen red vi paddocken där det var kaos på vissa ställen. Sen på framhoppningen till 80cm var han jätte fin och hoppade bra. Önskade lite mer tryck i honom men det gick ändå.
Sen på banan då, asså gud vill verkligen inte men aja.

Banan då. Kom i en taskig galopp mot första och det blev en vägran. Sen hoppade han alla hinder utan problem, eller ah. Han var helt död, han gjorde liksom inte mer än vad han behövde. Han kunde lika gärna ha skrittat! Jag fick lägga till spöt på varje hinder så att han skulle hoppa. Rundan var inge bra och jag hade ingen bra känsla.

Sen på 90 då. Hade först inte tänkt vara med, med sen kom jag på att han får liksom inte vinna över mig! Så jag var med. Fick hjälp av min tränare på framridningen en stund. Hon sa att jag skulle ha en bättre grundgalopp och inte hålla in honom så mycket fram till hindrerna. För det är oftast då han blir såhär. Men han var rätt fin på framhoppningen, jag var inte nöjd alls men. På banan så tänkte jag nu jävlar ska jag visa vad vi kan!

Han tyckte det var roligt och jag hade en bättre galopp mot hindrerna och han hoppade bra. Men jag hade fortfarnade inte den där bra känslan som jag ville ha. Men vi kom runt felfritt iallafall och jag var rätt nöjd. Det kunde ha gått mycket bättre.

Nu taggar vi tills nästa tävling om 2 veckor.


plugg utav dressyrprogram

håller på och tränar på dressyrprogrammet det går faktiskt rätt bra har bara tittat på programmet 2ggr innan och kunde nu nästan hela programmet ! så förmiddan går åt att träna på den sen blir det stallet ;)
// ELIN

ville bara säga att.........

Ni vet den lilla C-ponnyn jag red häromdagen , glömde ju skriva att han även är till salu så om någon utav er skulle vara intresserad utav en urmysig ponny att tävla med eller lära er på eller om ni vet någon som är det så tveka inte att höra utav er !
mer info och bilder finns på http://pilagarden.se/index.htm där finns även lite videoklipp och nummer+mejladdress till ägaren ;)

lite morgon musik från mejj

// ELIN

när man ville sova

vaknade för en stund sen utav att mamma bankade på dörren för att hon ville ha kontonumret så jag skulle få mina pengar :o jaa precis den dagen jag ville sova länge men ajaa det sket sig .
idag är det iaf stallet som gäller sen får vi se om jag ska iväg och träffa en kompis det är inte bestämt än. men iaf så ska ni få se lite bilder oxå ;)
// ELIN

yes

vaknade för en stund sen, då min lillebror som är 2år springer och gapar där uppe. Inte så vidare kul då jag ville soooova -.-

Men iallafall jag är sjuk och mår inte jätte bra, men jag ska försöka blogga massor idag. Sen ska jag även greja med en sak om :)





livet är hårt ibland

är allmänt på dåligt humör vill inte ta upp det här och det angår inte tävlingen för den gick verkligen huuuur bra som helst ! :D men har lite halvont i huvet så skriver om allt sådant imorgon med då ni ska få se lite bilder oxå ! :)
//ELIN

sjuk

jag är som sagt sjuk och orkar egentligen inte sitta vid datorn, men jag tänkte lägga in detta inlägget och hoppas på bättre tider.
Jag skriver om hela dagen imorgon istället, även bilder kommer då :)

snart så

Jag mår inte så bra just nu. Ska ta något att äta (kanske om jag kan) sen bloggar jag om dagen och de :)


at home

äntligen hemma ! ska ladda över bilderna nu och även skriva om tävlingen och dagen så ni får vänta en liten stund till ;)
// ELIN

FreeJump SOFT'UP

FreeJump SOFT'UP

vet inte riktigt vad jag tycker om dom. Snygga är dom ju iallafall och finns i alla möjliga färger. Men det som jag inte riktigt tycker om är att dom är så tunga och stela. Klämde på dom på Charlies Häst & hund, och dom var både tunga och stela. Men dom är ju helt klart snygga iallafall, men ah jag vet inte.

Skulle kunna tänka mig att köpa mig ett par, men dom är ju så dyra. Ni som har det, är det värt det? :)
Vad tycker ni? :)


17 again på tvn så hörs sen !

// ELIN

Vem vill ha videoblogg imorgon? :)

Vill ni ha en videoblogg imorgon från mig och Elin :D  ?


dom 2 ridpassen

SMULAN:

red ut i skogen med sara och stina , red en liten längre runda och det var så härligt i detta höstväder ! älskar hösten:D men det gick bra vi tog lite skritt trav och galopp på slutet men hon skötte sig jobbade på att hon inte skulle lägga sig i handen utan att hon skulle bära sig själv ! men hon blev riktigt fin tillslut!

JUPPE:

red i skogen med han med fast en kortare runda , riktig mysig ponny är han sp okomplicerad ! tog det ganska lungt krävde inte så mycket utav honom . och det blev lite trav skritt och galoppinslag ! :)



sen så cyklade jag ner till ullervad när jag var klar och guuuuuuuuuud ja trodde ja skulle dö !! så himla långt var det och när ja trodde jag var framme så var det hur långt som helst kvar ! ne de va sista ången jag cykla på den vägen ! :o

min häst är även vit och fin nu så hoppas hon är det imorrn med ! och då blir de sämre bloggning än idag då ja har stallet + tävling men ska be mamma ta kort så vi får några fina höstbilder oxå ! :D

// ELIN

tjohooo !

sådär äntligen hemma i lugn och ro haha ne men har varit en lång dag faktistk har varit i ett stall från 11 till 8 typ ;).
tänkte skriva lite om hur det gick fast i ett annat inlägg !
// ELIN

min dag

Dagen då, sov länge och då blev det knas och så :)
Sen hade jag ju middagen i stallet vi halv3 så cyklade hemmifrån vid 2tiden. Släppte in alla hästar och träffade amanda. Så snackade med henne och fixade allt med Bobby.

Sen runt halv5 tiden så skrittade jag och elin på bobby och amanda på Jordgubbe ut barbacka till ett gärde och alla sommarhagar längst bort. Först tog Amanda massa med fina höstbilder på mig och Bobby sen fick Elin ta över kameran och leka fotograf och hon tog massor med bilder.

Sen när vi var klara efter typ 1 1/2 timme så duschade jag och elin bobby och LM. Putsade alla saker eftersom allt var skitigt.

SKa kolla på en film nu så bloggar mer sen, ska göra tidinställda också :D


äntligen kan jag blogga :D

Nu har jag äntligen tid till att blogga. Har haft fullt upp hela dagen.
Ska bara äta lite snabbt och sen bloggar jag om min dag :D


24. Mitt motto

livet är för kort för att inte våga , så
l i v e  y o u r  l i f e  u n t i l  i t  s t o p s  a n d  t h e n j u m p  o v e r  t h e  r o c k  a n d  k ee p  l i v i n g !
ingenting är omöjligt det blir bara vad man gör det till
// ELIN

Ridpasset 28/10

som sagt hade vi dressyr igår och det gick helt okej inte dåligt och inte super bra. vi var mest på volten och jobbade med ställning och bljning även lite osv. vi gjorde även lite öppnor och slutor , de gick helt okej det med var lite svårare med höger men de är ju den sidan hon är svag i.
i början var hon rätt stel och inte så arbetsbillig men den kom ju längre passet gick och hon blev mer och mer mjuk . sen så körde jag lite tempoväxlingar för att få igång hennes bakben. de gick sådär jag var ganska trött vid det laget men det funkade ändå rätt bra ;)
// ELIN

ska försöka !

väntar på att vi ska åka till stallet nu , de börjar ju bli lite ont om tid nu faktiskt ! känner på mejj att dagen kommer vara stressfylld men ajaa sådant man får ta ibland. ska iaf cykla ut till nästa stall från hassle sen kommer alltså vara heeeeelt död :o sen blir det att duscha häst tillsammans med linnea och även fixa utrustningen . har gjort lite tisinställda och så så bloggen inte kommer vara helt död ! ska försöka ta lite kort också sen kanske ngn video inlägg om vi orkar vi får se helt enkelt ;)
vintern 2010<3
// ELIN

MIN DAG

precis ätit frukost så sitter och lyssnar på musik , ska snart byta om för att dra till stallet idag blir det att rida juppe och smulan . funderar på att rida smulan i paddocken faktiskt var ett tag sen iaf för mejj.
ska göra en del tidinställda då jag inte kommer vara hemma på hela dagen eftersom jag ska upp till det andra stallet och duscha min häst och även fixa lite med utrustningen då.
flumbild
// ELIN

23. Hoppning eller dressyr?

dressyr faktiskt ;)
// ELIN

idol nu bloggningen får vänta !

// ELIN

min humor alltså !

// ELIN

Nu har jag ett schabrak mindre.

Amanda har köpt mitt Scapa schabrak. Så nu har jag ett schabrak mindre men mer pengar. Ska nog faktiskt klicka hem mig ett nytt schabrak, eller spara, eller spara till _ _ _  :) Vi får se helt enkelt.

Ska nog försöka sälja något mer, Är ni intresserad av något? :)


Min helg helt enkelt ;)

// ELIN

fredagsHUMOR!

// ELIN

aj min kropp !

hemma från skolan, tidigare än vanligt men slapp engelskan eftersom dom andra har redovisning ;)
idag blir det stallet och hem och slappa typ bara kanske umgås med ngn fast de är lite svårt eftersom alla är på höströjet :o orka inte gå llr ja behöver mina pengar till göteborg och tävlingarna som kommer ;)
är antagligen dressyrträning på schemat får se hur det går med min enorma träningsvärk ! :/
// ELIN

30. Mitt mål med ridning

30. Mitt mål med ridning


Asså mitt mål på ponny då. har ju som sagt bara ca 2år kvar. men iallafall att starta LB klass i hoppning. Det är väl mitt mål :)

På Häst, gud sitter och drömmer mig bort jämt. Men iallafall MSV på häst. Tävla massor, och blir placerad då :)



hemma hos pappsen

Har precis käkat. Slutade "jobbet" runt halv 1 tiden idag. Idag blire som sagt skritt barbacka ute på slingan några varv. Tänkte ta lite kort och kanske göra en videoblogg lite snabbt. men allt det kommer in på söndag då jag har min egna dator. Har även tvätt tid idag i stallet. Så ska tvätta massa schabrak och lite benlindor och om jag hittar något smutsigt täcke ska det också fixas. Allt ska vara rent så att jag kan använda sakerna igen. Har ju inga schabrak kvar att rida in, haha det är sant :)


Han är överallt !

Han finns överallt. Preics överallt!

Bakrundsbild på datorn
Bakrundsbild på mobilen
Visningsbild på msn
Bakrundgrej längst upp på msn
Massa bilder på mobilen
Snart även på min vägg

Det helt otroligt asså! Jag är typ beroende om man kan säga det.
lyssnar jämt på hans låtar!


Logan♥


 


Hiss&Diss

satt och kollade igenom lite schabrak och hittade ungefär 3 likadana schabrak fast olika märken då ;) vilket tycker ni är snyggast och skulle helst vilja köpa ??  ska även skriva min egna åsikt men vill gärna höra eran oxå !
HV-POLO



LAMICELL



FRÅN HÖÖKS




okej jag skulle aldrig i hela mitt liv köpa HVPOLOS så himla fult ne usch det är gräsligt verkligen !

ochLamicells skulle jag lungt kunna köpa enligt mejj tycker jag det är skitsnyggt älskar lite udda saker och tyget eller materialet på denna är as häftigt så jaa pengarna skulle lungt vara värda det !

och även hööks skulle jag kunna köpa riktgit snyggt det med och det finns även som dressyrschabrak men kan inte bestämma mejj omm det är snyggare än lamicells tycker nästan dom är lika snygga båda 2 ;)

// ELIN

chillar

Är hemma hos pappa och väntar på att jag ska cykla iväg till "jobbet". Sista dagen idag, skönt men jag har haft mycket roligt iallafall. Sen cyklar jag till pappa igen och äter och chillar. Bloggar och göra tidinställda det ska jag göra iallafall:-) Men ska se lite på tv nu :-)

B 27/10

har precis kommit ut från duschen, och är nu hos pappa.  Ser på tv nu och ska göra mig något att äta. Lånat pappas dator nu för att kunna blogga lite snabbt och enkelt.


Ridpasset då. Asså när jag hoppat upp och skulle börja skritta så började han backa dirket och ville inte alls in i paddocken. Så snälla Amanda fick leda in mig i paddocken. Där gick han bra. Skritten var unnderbar idag, pigg och framåt. Lång och låg, kort asså han kunde göra allt bra!

Traven var fin från början så behövde inte jobba honom jätte mycket. Lät honom på gå på framåt och red lite volter och så. Sen började jag rida öppa och sluta. Öppna klarar han bra och sluta är väl sådär, han kan ju gå bättre liksom men han var fin iallafall :)

Galoppen var konstig i början, huvudet rakt upp och han ville inte springa fint och i en bra takt. Han skulle springa fort eller inte alls. Sen när jag hade jobbat honom på stora volten ett tag så blev han fin. Tränade även lite förvänd galopp och den går la sådär. Det behöver vi träna på iallafall.

Men ridpasset gick bra och jag är nöjd :)
Imorgon blir det skritta barbacka runt slingan iallafall.


Skogen

sådär medans naglarna torkar så kan jag passa på att skriva lite .
ridningen då eftersom det var så himlans blött i paddocken så blev det skogen en liten runda fick det bli med galopp och trav ochlite skritt , de behövde både hästarna och jag framförallt så himla skönt att släppa allt faktiskt och låta hästen sköta allt . eftersom jag inte krävde så mycket så gick det bra inga större konstigheter . så nu taggar vi för dressyrpass imorgon det behöver faktiskt både jag och ladymary till dom kommande tävlingarna får se hur det går jag hade tänkt kunna dressyrprogrammet imorrn oxå :o
// ELIN

tjohoo jag är busig !

kom precis hem ska bara in och hämta lite te *skräll* men skitsamma skriver mer snart puuuss :* !
// ELIN

En cool hiss

Starlight allround schabrak från Lami-CellStarlight allround schabrak från Lami-Cell

Kikade in på Chevals onlineshop och såg direkt dom här nya schabraken. Tycker dom är riktigt balla faktiskt :)
Skulle lungt kunna klicka hem mig ett faktiskt. Lite utstickande och ser ut att vara i bra matrial. Den gråaktiga skulle nog Bobby passa riktigt bra i, men är mer sugen på den plommongråa också. Han passar nog i båda lika bra.
Finns hos Cheval för 459kr.

Vad tycker ni om dom? Hiss eller Diss? :)

Planer på G

Nu har jag och Elin snackat ihop oss och vi har stora planer på G. Om kommer gå som det ska blir det KANON verkligen! Men vi bertättar inget :)


Men iallafall jag hade tänkt hinna göra några tidinställda inlägg, eftersom jag åker till pappa idag istället och kommer hem på söndag. men jag har med mig min älskade dator och mobil. Så kan blogga från mobilen iallafall.


Ni ville se Kattungarna , right ??

iaf här är dom bilderna tagna med webbcam så därav dålig kvalité ;)
skrållan
smulan
// ELIN

B 26/10

Longerade honom först utan bommar. Och tränade att han skulle lyssna på mig och vad han skulle göra. det gick bra, och han lyssnade rätt bra. Han gillar inte riktigt att bli longerad då han är rädd för spöt och springer fortare och fortare så fort jag rör spöt lite gran utan att äns röra det mot honom.

Sen har han även lite unghäst fasoner, att stanna med huvudet mot mig och inte gå fram. Så jag får springa till hans bak och smacka så att han går framåt. Sen började jag att han fick trava över bommarna. Han lyfte fint på benen och det gick jätte bra. Sen galoppen då. Jisses, vad han sprang i början. Jag han knappt med och titta på honom. Han fick för sig att han skulle skena iväg efter bommarna också. Så fick ryta till några gånger.

Men sen fick jag några riktigt fina språng över bommarna i galopp, så jag avslutade där. han fick trava av och sen gick vi runt ridhuset :)
(Hade 2,80m mellan bommarna)


massaG

skönt med massage i slutet nu extra skönt efter idrottspasset då vi körde hård fysträning så min aben och armar är inte riktigt med mejj haha.
åker ut till stallet halv 5 5 och det blir troligvis smulan idag orkar nog inte fler idag ;)
ska blogga lite innan jag åker nu oxå ;)
// ELIN

Schema Bobby

Såhär blev mitt resultat av mitt schema denna vecka och ända fram tills Fredag nästa vecka. Ska verkligen följa detta nu :)




Kom på efter att jag gjort denna att jag har HOPPTRÄNING på Onsdagen :D

Mac donalds

slutade lite senare än 1 idag, men sen åkte jag Helene och Pappa till Macdonalds och käkade.
Sista dagen imorgon, och det ska bli skönt att gå till lov men jag har haft riktigt roligt på Karlssons Varuhus :)

Stallet sen runt 5, idag blir det dressyr tror jag :)Har ingen riktig plan än, vad jag ska göra. men ska leka lite i några bildprogram och göra ett schema :D


det stämmer rätt bra faktiskt !

Dressyrryttare
Rider aldrig ut
Rider alltid med skarpa bett och sporrar
Är rädda för att hoppa
Det dyraste är det bästa
Är bitchiga och otrevliga
Ser ner på de som tävlar på lägre nivå
De tycker att Pikeur är det ända rätta och ingenting annat
De älskar att rätta andra, men klarar inte av att själva bli tillsagda
De älskar att skryta om tävlingsframgångar och hur hög ridbarhet deras hästar har

Hoppryttare:
Rider aldrig dressyr och tycker att det är tråkigt
Är märkes fixerade
Rider alltid hästen bakom lodplanet, när de väl rider hästen i form
Kan inte rida utan en massa hjälptyglar och speciella bett
Är oseriösa och flummiga
Kan inte sitta i en dressyrsadel och måste alltid ha korta läder
Bryr sig bara om hinderhöjden

Isisryttare:
Tycker att deras gren är den allra svåraste bara för att de har två extra gångarter
Islandshästen är den enda rätta rasen som alla borde ha vilken gren de än rider
Ryttaren är 2 meter lång och väger på tok för mycket

Ponnymammor:
Blir galna när det inte går bra för deras barn
Står inne på framridningen och gapar
Är alltid griniga
Stammisar i sekretariatet
Älskar att skryta om sina barn och ger blickar till de ryttare som rider bättre än det egna barnet

Travmänniskor:
Tänker bara på pengarna hästen ska springa in
Kuskarna är arga gamla gubbar
De selar och spänner hårt
Lägger sig bakåt i sulkyn och sliter om hästen galopperar

NH/trick/horsemanshipmänniskor:
Älskar att leta fel och påpeka hur man egentligen borde göra för att lösa problemet
Tror alltid att de vet bäst
Tycker att alla som rider är djurplågare
Deras sätt är det enda rätta
De måste använda sig av godis

Ponnyungar på hopptävling:
Låter mamma gå banan
Hoppar på fart
Rider med pessoabett, martingal och vill så gärna hoppa fram med gramantygeln på
Måste ha GPA och Tretorn samt matchande luva, schabrak och skydd i en cool färg för att sticka ut, dock har alla det.

Gymkhanaryttare:
Har alltid pyttesmå ponnysar
Rider alltid med pessoabett
Ponnysarna är gamla och ouppfostrade
Skabbig utrustning

Ponnyungar på dressyrtävling:
Gråter på framridningen om hästen inte kröker på nacken
Kan inte reglerna på framridningen, speciellt inte högerregeln
De kan inte avgöra hur ritten var förns de sett procenten, utifrån det bestämmer de hur det gick, och vad som gick bra eller dåligt. Vann de gick det självklart sååååå bra, blev procenten dålig var också ritten dålig, trots att de var nöjda innan de såg resultatet.

Ridskoleryttare:
Det är viktigt att vara den bästa skötaren
Jofahjälm, gummiridstövlar, säkerhetsväst och tygvantar med noppror
Kan inte rida en häst på tygeln
Hatar teorilektioner
Blir jättesura när någon annan rider sköthästen
Hatar att smörja

Ridtravare:
De lär sig inte att fatta galopp, och gör de det tar de alltid vänster
De skänks bort gratis eller säljs för en liten summa när de inte duger på travet
Köps av orutinerade ryttare som tar ”det billigaste” dom kan hitta
Kan inte gå i form
Rids med pessoabett och graman

Ponnypappor:
Kör, bär och betalar
Dagens problem är hur man ska parkera för att snabbast komma från tävlingsplatsen
Tillbringar dagen i kafeterian
Tycker att alla hästar är jättefina och blandar ihop sitt barns ponny med någon annans

Skogsmullar:
Älskar Börjes
Tycker att allt förutom att rida i skogen är fel, fel och fel
Rider alltid med bomlös sadel
Tycker att ridstövlar är överskattat och obekvämt
Rider alltid utan nosgrimma eller bettlöst
Bekvämlighet kommer alltid före utséendet
Har alltid bruna/mörkgröna kläder till både sig och hästen
Låter alltid hästen vara ”fri” och rider den aldrig i form
// ELIN


22. Någon jag vill träffa igen

hhmm det är många så kan inte bestämma mejj för 1 ;)

// ELIN

from schoool guys

har svenska snart idrott rätt skön dag idag ändå sen efter det så är det historia fast vi får massage :D as göööttt ! sen är det franska men aahh får se hur jag gör med den ;)
ha de så bra så länge så skriver jag snart igen ;)
// ELIN

vamos a la playa

skulle visa er våra sööööööta kattungar men så radera jag bildjäveln så nu får ni vänta till imorrn istället , usch FML alltså !
men ska kolla på H A W A II 5-O  så puuusss på er !
// ELIN

up

mer uppdate från mig imorgon. Jag är suuper trött och jag sover redan, haha typ :)



TÄVLINGAR ! :D

Elin Riggmyr - Mariestads Ridklubb

Mina aktiva anmälningar

StarttidArrangörRyttareHästKostnadStatus
2011-10-30 Mariestads Ridklubb Elin Riggmyr Lady Mary 0,00 kr Registrerad Info
2011-11-13 Tidaholmsbygdens ... Elin Riggmyr Lady Mary 150,00 kr Registrerad Info
sådär nu var man anmäld till både en dressyr och en pay and jump ! guuud vad nervöst de börjar bli nu när det drar ihop sig gaaahh måste plugga på dressyrprogrammet nu alltså LB:2 ne nu ska det sitta !!  wish me luck !
// ELIN

käka

hemma från stallet för en stund sen. jag springa upp och käka lite och sen ladda över lite bilder till datorn. Tog lite kort på Elin när hon red. Har ingen anning om dom blev bra då det är mobilkameran men vi får la se :D

hemma och mellanlandar

Ska ta på mig min tjocka sköna vinterjacka och sen cykla iväg till stallet. Slutade tidigt idag med, riktigt skönt. Så nu åker jag till stallet och sen hem till mamma för att blogga och ta det lugnt :-)

vinnaren utav ''mini''tävlingen !

svaret var ................... : K A TT U N G A R !!  och den som gissade rätt först var  http://maysanjohansson.blogg.se/
grattis till dejj !
bilder kommer senare sen när jag kommit hem så just nu får det duga med en google bild ;)
// ELIN

Äntligen något bra !

engelska utan lärare är rätt gööttt ändå ! :D sen är de ju sista lektionen oxå och dom andra har redovisning ibland är det rätt gött att man harfått dator i skolan alltså ! :D
efter skolan är det specialidrott som gäller dressyrpass skulle jag tro de vill jag iaf. sen är det hem försöka plugga på franska glosorna men orkar seriöst inte :l sen så ska jag oxå baka chokladbollar är heeeeelt beroende :D !
// ELIN

21. Någon jag vill träffa

hmm , Jan Brink tror jag eftersom jag är sjukt intresserad av dressyr och börja tycka att det är lite roligare än hoppning fast bara ibland och det skulle vara sjukt roligt att få en lektion av honom !
// ELIN

Ripasset 25/10

som sagt vi hade ju dressyr igår och jag kan ju börja med att säga såhär : början-gick bra mitten-gick dåligt/bra slutet gick bättre .
men först värmde vi typ bara upp och gjorde lite enkla dressyrövningar och det gick väll helt okej inte jättebra men inte dåligt heller. sen så i mitten av passet så skulle vi göra öppnor i båda varven , att flytta för höger skänkel gick bra men sen åt andra hållet gick kasst hon började ''älga''iväg och lyssnade inte så var tvungen att dra tag i henne några gånger usch hatar verkligen att dra i hästarna ;/ sen så skulle vi göra förvänd öppna alltså att dom ska vara motsätllda i detta fallet skulle vi ställa dom åt höger istället för vänster , och de är ju den sidan hon är helt låst och jättemega stel s det slutade med att hon flög in med baken och kastade med huvet och bara sprang på . vi försökte några gånger men tillslut så orkade jag inte mer eftersom det kändes som om jag bara satt och drog i henne, så ja ställde mejj i mitten en stund . sen så försökte jag igen när alla andra skritta av och då gick det mycket bättre och vi lyckades lite med det vi skulle ;) !
så jag hoppas att vi tränar vidare på detta idag !
// ELIN

I want the summer back

har svenska nu vi fortsätter att skriva på novellen men min är klar så kan ju passa på att fixa några inlägg jag inte hann med igårkväll då istället ;) och sen tänkte jag avslöja vad det var för lurvig sak som kom till hemmet ! :D och även om ridpasset igår !
// ELIN

..............................................................................................

skriver om allt imorgon är trött och somnar snart .
// ELIN

trött

Ridpasset gick sådär. Jag vill inte skriva exakt nu, gör det imorgon. Jag ska faktiskt snart sova då jag är jätte trött och somnar snart :-)

jadu

hemma äntligen ! åkte förbi och hämtade cykeln efter skolan därför jag är lite sen sen har jag ätit lite oxå , skolan gick väll bra inga större förändringar halvtråkigt som vanligt ;)
och nu ska man försöka tagga för dressyrpass senare ikväll men först blir det chokladbollar ååhh juste lite negelska oxå ;)
//ELIN

29. Någon jag skulle riskera livet för

29. Någon jag skulle riskera livet för


asså det frågan är sjukt svår. Men min familj och antagligen mina närmsta vänner :)


Big time rush ♥





gryma, söta, snygga och bästa!! ♥

MINITÄVLING FÖR ER !

detta är ett tidinställt så vet inte riktigt vad jag gör men är i skolan antagligen lunch då ;)
tänkte bara flika in och säga att jag verkligen vill hem nu ! väntar en liten överraskning där hemma och jag vill bara hem och se det !  jag vet ju självklart vad det är för något men ni vet ju inte vad det är så tänkte fixa en liten minitävling tills jag kommer hem
den som gissar rätt först får en länkning här på bloggen , så först till kvarn nu !
(ledtråd : den är lurvig )
// ELIN

Den jag saknar mest av allt, kommer jag aldrig mer se!



glömmer aldrig allt vi gjort tillsammans! ♥

20. Något jag vill göra

enkelt val det här faktiskt ......... åka UTOMLANDS ! vem vill inte det typ till Grekland eller något annat varmt land och sola och bada eller Hawaii :D !
// ELIN

jobbet snart

Ska snart cykla iväg till "jobbet". Börjar 8idag och slutar vid 1. Riktigt skönt ändå att sluta tidigt. Sen får vi se om jag ska rida i min grupp ikväll. Kanske rider innan och sen har en ridskolehäst på lektionen. Eller rider själv. Vi får se helt enkelt. Den lilla överraskning kommer sen ikväll :-)

Förändra sig kan ingen - Men bättra sig kan alla

Har gjort 3 st tidinställda som kommer upp imorgon :)
Kan säga att jag har en idé faktiskt, men det får ni reda på imorgon. (det är inte något av dom tidinställda)

Ska faktiskt gå och se på tv nu. Hittade ingen bra film, som jag inte har sett så då får tvn bli min kompis idag :)
Men Ha det jätte bra alla söta läsare, slänger in ett inlägg sen lite senare :D


choklad-desperat kallas det !

depserat som man är börjar man med att baka chokladbollar 20 i 9 på kvällen men vad gör man inte om man är sugen right ?? ska försöka gå ut och springa imorgon ;)
// ELIN

19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det

LINNÉA AHL

Vi förstår varandra om precis allt utan att ens behöva säga något , javet inte men vi har gått från att inte ha en aning om vilka vi är till riktiga bästisar , vi har gått igenom hur mycket som helst mycket mer än dom flesta gjort och trots alla brister så är vi fortfarande bästa kompisar ! vi kan prata om allt utan att behöva oroa sig att den andra ska säga något . man kan säga att vi stått vid varandras sidor i vått och torrt och det är något vi kommer göra nu och i framtiden också ! <3
//ELIN

NY bildlänk :)

Alla ni som har våran bildlänk skulle ni kunna vara snälla och byta ut den till den här bilden som är i detta inlägget. Ni har tills på onsdag på er annars tar vi kontakt med er och påminner er :)


Ni som vill byta bildlänk med oss, skicka en kommentar i detta inlägget :)


mmmmMaraboooou !

mmmhh chooklad ! :D
varm oboy rostade mackor efter en kväll i stallet as göött :) !
ja som sagt sitter jag och degar framför datan , rätt skönt sen kom jag på att jag har sovmorgon imorrn med och inga läxor så himla gött är vad det är ! de är bara enelska redovisningen men den är klar ska bara nöta in det i huvet.
har inte hunnit lägga över bilderna på datan så tänkte skriva om ridpasset sen när jag ätit upp och är i rummet med den andra datan , men de orkar ni vänta till va ?? ajaa ni har inget val !
// ELIN

Helt ändrade planer

Som sagt det blev ingen ridning idag, jag mår inte så jätte bra. Bobby fick vila idag, och vi kör på imorgon istället. Jag fickade allt i stallet sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi ner till stan.

Vi kollade på en vinterjacka, eftersom min är sönder lite här och var. Så vi hittade faktiskt en riktigt snygg! Sen köpte vi även BJ glass som jag ska käka till en bra film. Asså jag ser verkligen på film jämt, varje dag :)



vilken ska jag välja ??

gaaaahh vill ha båda !! vill ha ngt till  mina stövlar då de annars är jobbigt att bära på dom haha jag vet ja är lat , men jag har fastnat mest för den bruna , vad tycker ni brun llr svart ??
// ELIN

vart jag mejj i världen vänder

hejjsan ! sitter och lyssnar på världens goaste musik !
skolan allmänt seg fast den gick rätt fort ändå , nu den sista lektionen hade ngn en föreläsning om afrikas horn visst låter det intressant :o haha ne men så trött som jag var så råkade jag somna (a) typiskt mejj när det gäller sådant fast de va ju lite pinsamt då alla såg haha jag trodde ju att jag var diskret ju :o
ska snart ner och byta om till ridkläder inga läxor denna vecka wiiiihoooo så nu kan ajg åka ut till stallet lite tidigare ! :D men får se vad det blir ska iaf rida smulan mer hinner jag inte eftersom det blir mörkt nu snart ;)
// ELIN

gråter ofta

nu har jag gett dig massor av chanser! jag vet inte om jag orkar mer, har ingen lust längre.
Ibland går det jätte bra och ibland skit. jag vet inte vad jag ska göra, jag orkar verkligen inte mer. det blir för mycket.

Jag gråter mig ofta till sömn dom dagarna, jag tänker alltid på det. Jag hoppas alltidd att du ska vara snäll och gå bra, med det är oftast då det går skit. och om jag inte tänker på det, så brukar det också gå skit.

Jag har ingen lust längre känns det som. Alla bitar var på plats en dag, sen försvann alla bitar. Du är som ett pussel varje dag.




Vad ska jag göra liksom?
Ja eller Nej?

jobbat klart

Är hemma hos pappa och har precis ätit och ser nu på tv. Jobbade till kvart över 1 ungefär, skönt jobb och inte så stressit. Hästarna kommer in halv3 och då får dom även mat. Så hade tänkt vänta till 3 ungefär då har han nästan ätit upp och jag kan börja med det andra.

Prao hela veckan lång

som sagt så praoar jag denna veckan. Jag är på Karlssons Varuhus där min bonusmamma jobbar.
Detta är då ett tidinställt så jag vet inte vad jag gör just nu faktiskt :)

Men iallafall så kommer det komma massa tidinställda under hela veckan och så.
Idag på blire det dressyr tror jag, om jag har lust att bråka med honom 1 dag till.

Bilden asså, den ger mig ett hopp om att han kommer gå lika bra där som idag. Han var så himla fin då, jag ville  verkligen inte sluta rida på honom den dagen. Alla bitar föll på plats! ♥

28. Någon som älskar dig

28. Någon som älskar dig


Jag hoppas att min familj och vännerna gör det :)


hej

har trööök i skolan men det är snart mat kycklingklubbor får hoppas att det är gott för jag är as hungrig ! haha !
idag blir det ridning och bildbomber måste gå nu hejdå !
// ELIN

27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år

27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år

mitt liv om 20år, då är jag asså 35år. Usch vad gammalt :O

Jag har pengar
Jag har en man
Jag har ett bra jobb som jag trivs med
Jag hoppas att jag tävlar och rider storhäst

Det är väl det viktigaste liksom, det vorre ju inte fel om man tävlade riktigt höga klasser och tävlat i Falsterbo och sånt :D
men nu ska jag satsa hårt på mitt liv just nu och inte tänka för mycket på framtiden.
 

dagens ridning och annat

har haft fullt upp så har inte hunnit blogga idag men här kommer dagen i en kortfattad text ;)
åkte ut till hassle vid halv 9 för att hjälpa till att mocka och så det gick väll bra antar jag ;) vi blev klara med stallet 11 ungefär rätt skönt sen så tog vi in hästarna och red jag på smulan då och det gick toppen försökte få henne bort från handen llr att hon inte skulle ligga på bettet och att få henne så rak som möjligt och det tyckte jag att jag lyckades med en del av turen iaf !
sen så när jag var klar och hästen klar så fick hon gå ut i hagen igen och jag passade även på att gosa lite med fölisarna i hagen så otroligt mysiga är dom ! :D tog även lite bilder men har inte hunnit ladda över dom så dom kommer upp imorgon ;)
sen så blev det vidare till det andra stallet för att kolla på miniclearounden och där blev jag kvar resten av dagen ;)
inget med texten att göra men han är sjuuuukt snygg (a)
// ELIN

sådär ja

nu har jag gjort 4st tidinställda inlägg så nu kommer inte blogga gapa helt tomnt från mig.
Hoppas elin bloggar också, men jag vet att hon har lite mycket i skolan nu :)

Ska hämta lite mer att dricka och sen lägga mig i sängen och tänka igenom allt och sen kanske se någon film.

Ha det jätte bra alla fina bästa läsare ! :)



B 23/10 och annat

jag kom faktiskt nästan precis hem. Tävling höll på till halv6 ungefär, sen skulle allt byggas bort och jag skulle rida och fixa allt. Är riktigt trött nu verkligen, tur att jag börjar 9 imorgon iallafall :)


Ridpasset var väl inget att hänga i julgranen precis. Hon höll på precis som igår, fast denna gången höll jag mig i maringal saken vid halsen och sen la jag till slöpt tills han gick fram. Hon bockade bara högre och högre, men han gav sig när han förstog att jag inte skulle ge mig. Sådär höll vi på några gånger. Red bara ca30minuter i skritt och trav då jag inte ville bråka för mycket med honom då han blir arg och då är det verkligen inte roligt att sitta på honom.

Ska hoppa in i duschen och sen göra några tidinställda tills imorgon. (Jag är på prao hela veckan) :)



stallet nu

jag är ledsen jag sov till 11 ungefär och sen har jag haft fullt upp här hemma och nu ska jag till stallet. Men jag bloggar när jag kommer hem och slänger in någon från stallet :D



vem har sagt att reflex måste vara gult ??

lungt att jag ska ha detta ! :D
// ELIN

film nu :D

Jag tänkte faktiskt vara uppe ett tag till då jag tänker ha soovmoooorgon imorgon. Sova så länge som det går, sen åka till stallet runt 2tiden och kika på mini clear rounden. Snacka med folket som är där och vara lite social helt enkelt :D

Imorgon tar jag nya tag och ska försöka rida ett hårt pass i paddocken eller i ridhuset får se. Men han ska gå bra och framför allt framåt och inte bakåt.

Men ska kolla på någon film faktiskt, slänger nog in ett inlägg lite senare. :)



riktig sköning dedär !

nyduschad och la mejj i sängen precis , satte på tv:N och såg att fredrik var med på fångarna på fortet så de gör min kväll ikväll ;) haha as skön är han ju ! :D
// ELIN

scapa sports

Glöm inte att jag säljer mitt SCAPA SPORTS SCHABRAK  :D


älskar rösten !

// ELIN

Smulis

hemma nu ! lite sent men skitsamma bloggning blir de resten av kvällen iaf ska bjuda på lite outfits m.m ;) iaf så var jag ju och red red på smulan såklart :D men det blev ingen hoppning då smulan inte får hoppa riktigt än så det blev skogen istället med Elin och lite blandat dressyrpass istället , jobba att få bogarna på plats och baken inunder sig och att hela hästen skulle vara rak samtidigt att ja inte skulle ha henne i handen , lyckades delvis med allt i sina stunder men de är bara på't igen imorrn ;) då ja ska upp dit tidigt redan vid halv 9 ska hjälpa till med hela stallet tänkte jag ;)
har ingen ny bild så den får duga ;)
// ELIN

B 22/10

hade ju somsagt morgon i stallet.

Red tillsammans med Amanda i ridhuset. bobby gick bra i 10minuter sen skulle jag börja skritta, och han bara började backa bakåt, runt hela ridhuset olika vägar. Han backade! jag fick verkligen inte honom att gå framåt, om jag skänklade så bakcade han bara fortare. Om jag la till spöt så bockade han och blev sur. (btw. han backade in ca 15minuter.)

Sen fick jag fam honom några steg och då kände jag liksom att jag vann över honom. hoppade av och kollade så att han inte hade ont, och det hade han inte. Skrittade runt för hand ett tag, hoppade sen upp barbacka och red lite. Då gick han rätt bra faktiskt, så allt var bara dumheter.

Bilden har inget med texten att göra.


TOYSTORY 2

ska kolla på en film faktiskt. Det blir ToyStory 2 då jag såg 1:an igår :)



26. Hur mina vänner beskriver mig

26. Hur mina vänner beskriver mig

Asså jag vet ju inte vad mina vänner tycker om mig, eller vad dom snackar om utan mig liksom. Men jag får la gissa :)

Jag tror att dom beskriver mig som en envis, bestämnd, roligt, knasig, målinriktad det är bara vad jag tror :)
Hoppas iallafall dom tycker jag är snäll också :)


   

18. En bild jag aldrig publicerat förut

ni fick 2 bilder istället ;) från dressyren i Grästorp och på en häst som älskar uppmärksamhet haha !
// ELIN

breakfast

sitter just nu och kollar p cityakuten som nyss tog slut :/ ajaa har nyss ätit frukost men ska gå och fixa mer te , vaknade lite sent så när ja kom upp hade mamma och pappa redan åkt till skövde så får försöka tigga skjuts utav ngn annan . idag är det hoppninh därute så vi  får se om det finns ngn över att hoppa annars så ska jag nog ta Smulan idag iaf ;)
och btw ni har inte glömt frågestunden som vi har ????????
// ELIN

yepp, trött

nu har jag duschat och tagit på mig lite andra kläder. Jag är jätte trött, har varit uppe sen kvart över 7 så ska lägga min framför tvn ett tag. Sen ska jag blogga :)



älskar shopping alltså !

kom precis hem efter en låååång dag ;) jag och ebba drog direkt till skövde efter skolan därför har jag inte kunnat blogga ngt ;)
men iaf vi hade sjuuukt roligt därborta med massa shopping och annat gott skratt :D köpte faktskt bara en tröja och naturgodis då , men känner mejj ganska duktig , tänkte spara till göteborg på höstlovet då jag och ebba ska dit och shoppa igen haha ! :D
ne måste nog börja jobba snart igen alltså får se kanske gör de på vinterlovet llr ngt ;) får se .
lägger upp dagens inköp här snart ska bara fixa lite saker först ;)
// ELIN

idolmys

ska stäng av datorn, kolla lite på idol ett tag till och sen sova. Har nämligen morgon imorgon bitti. Så ska vara där 8 . . . seeegt men det får la gå. Då har man allt gjort på morgonen och jag passar även på att rida och göra allt.

Men ska gå nu, ha det jätte bra. Kanske bloggar från mobilen lite senare :)



stallet sjuk asså :D

hemma från stallet, och kikar på idol.

Fixade maten först, sen red jag barbacka ute på slingan i 30minuter och han var jätte pigg! Sen kollade jag lite på jonna när hon red, och sen skulle hon skritta på slingan så gick med. Där fick jag iallafall motion.

Snackade med henne ett bra tag sen i stallet. Ah det var väl typ det :D



Haha ska kolla på idol men bloggar sen igen :)


. . . .


nu ska jag dra på mig alla ridkläder och sedan åka till stallet. bloggar mer hemma sen :D


 ♥

friends

vet ni? jag tänker ofta på livet och hur jag har det och allt sånt. Visst har jag kommit fram till att jag har det bättre än många, men det finns även många som har det bättre än mig.

Jag vet inte vad jag vill ha ut av detta inlägg men vill bara skriva av mig allt. Så detta inlägg kommer handla om  allt möjligt som jag bara vill få ur mig.

Asså jag blir så jävla sur på er. Ni fattar ju fan inte vad ni gör mot alla. Iallafall inte du! du hatar ju folk som gör det, och så gör du det själv. Sen så fort om jag säger något skämt så blir du sur, men om du säger samma sak till mig blir ju liksom inte jag sur! Asså jag skiter la i er. Jag har mina vänner!  och håller hårt i dom. Dom fattar ju iallafall allt jag menar och vi har jätte roligt.

Jag vill så jävla mycket, men det blir för mycket för mig! jag vet liksom inte hur jag ska få in allt i huvudet och klara mig! allt blir för mycket för mig. Jag behöver komma bort och tänka på annat ett tag och sen åter gå till detta "normala" liv. Det liksom saknar något i mig, det är något som fattas och jag vet precis vad!

asså jag är precis som jag är. låt mig va för f*n. Jag ser ut som jag gör, är som jag är, låt mig va! sluta reta alla mina kompisar, för du är ju inte min vän längre efter allt skit du gjort. du har fått mig många gånger att bara vilja gå där ifrån, slå dig hårt så att du fattar hur ont det gör när du säger sånt, ibland vill jag faktiskt dö.

som sagt jag vet inte vad jag vill få ut mig av detta inlägg. men hoppas ni förstår att det kan vara skönt att bara skriva av sig!

Jag har mina vänner, och jag håller hårt i dom för att dom inte ska försvinna. Jag har redan förlorat en, och har förlorat en men vi är väldigt bra kompisar igen! Ingen namn nämns, men ni vet antagligen vilka ni är.

Jag har väldigt lätt att få kompisar genom internet, och självklart har jag träffat alla någon gång. Eller ah det finns 1 person vi har inte träffas men vi komer göra det under GHS. Jag litar mer på dom som bor längre bort eller inte går på samma skola. jag har lättare att umgås med dom och vara mig själv. Allt blir så mycket bättre.
Jag har även svårt till dom flesta att säga hur jag känner, men ibland ramlar allt bara ur min mun. Det finns en som jag verkligen kan säga allt till och vi pratar om allt. Jobbiga saker, roliga saker, knäppa saker och ja allt man kan prata om! 

E, M, C, E och några fler tack för allt verkligen! ♥  (kom ihåg det var inte alla!)


25. Någon jag träffar vardagligen

25. Någon jag träffar vardagligen

Asså mamma träffar jag ju jämt förut om när jag är hos pappa. asså jag träffar ju ponnyn varje dag om jag inte är sjuk. Haha jag vet inte asså :D



Glöm inte

glöm inte att jag säljer mitt scapa schabrak ! :)



jaja

Halv sover framför tvn i sängen. Fast somnar snart :D Imorgon är det dressyr som gäller för mig och bobby. Men ska forsätta se på tv nu, bloggar mer imorgon :-)

robinsonOLA - MIN IDOL ALLTSÅ !

helt klart min favorit i robinson , OlaStig-Helmer Ahlgren ! haha !:D
// ELIN

17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad

Arg:
llr jag lyssnar på dom flesta låtarna när jag är arg men typ sådan här blir det ;)
ledsen:
glad :
//ELIN

SÄLJES: Scapa Sports Schabrak

Jag har äntligen bestämnt mig för att sälja mitt röda Scapa Sports schabrak.

Sparsamnt använt, och i bra skick. Tvättas innan du får det. Nyrpis 600kr och jag skulle vilja ha minst 500kr för det, då jag knappt aldrig använt det. Köptes i maj och använt ca 3 gånger inte mer!

Ta chansen att köpa det! du betalar även frakten, och om det är fler som vill ha det så blir det det högsta priset någon ger för det.

Har inte så bra bild på det men det är alltid något. Kan skicka fler bilder om du är intresserad. Kommentera om just du vill ha det.

Första bilden är precis när jag fick hem det.
Andra bilden ger inte schabraker sin rätta färg och på bilden ser den allänt konstig ut.





Blå Röd Outfit


ja såhär ser det ut hos mejj just nu !

därför jag inte kunnat plugga för att massa franska plugg har stått ivägen så ni får eran nu ;)
blev inget stall idag eftersom jag var tvungen att ta igen med massa franska plugg istället , har ju som sagt prov imorgon vilket INTE kommer gå bra :/
efter skolan så väntas det skövde med ebba och massa shopping , fast ska försöka spara lite nu till alla tävlingar och sådant nu ! ;)
// ELIN

duscha nu, sen blogga!

Har inte haft mycket tid till att blogga idag fast att jag har varit hemma. Sov rätt länge, städade, ätit, sett på film, pluggat, och sen tv. Och nu ska jag snart duscha.

Ska iallafall göra något mer inlägg idag och så :)  men ska gå och duscha nu, ha det bra !


B hoppträning 19/10

Hoppträningen då :)

När jag kom till stallet så fixade jag allt först. Sen hade jag lite tid kvar, så jag fick och kollade på gruppen innan mig där Mirjam var med. Det såg bra ut faktiskt :)
Sen fixade jag ponnyn och gick ner och skrittade fram ute ett tag sen fick vi gå in i ridhuset och rida fram.

Han var lite trög i början och ville inte ta vänster skänkeln riktigt. Men sen när vi började hoppa lite så tyckte han att det var jätte kul. Han brallade iväg några gånger och så. Men det är bara roligt när han tycker det är kul, men har får inte göra så hela tiden så att jag inte får stop på honom.

Hoppade sen en liten bana, det gick jätte bra. Han hoppade på fint och vi fick massa bra kritik och så :)
Är jätte nöjd över honom verkligen. Taggar redan tills nästa hoppträning!! :)



Min fina paint skill haha :D

24. Mitt motto

24. Mitt motto



Satsa och ta, få vad du vill ha!


hemma sjuk

Idag är jag hemma. Hade jätte ont i huvudet så stannade hemma idag. Ska kolla om amanda eller karro kan fixa bobby idag. Men det löser sig iallafall :-) Ska städa och göra läxor under dagen så det är gjort. Ska försöka sätta mig vid datorn lite senare och blogga :-)

VILL HAAA !

KINGSLAND MÖSSA !




såå himla snygga är dom  alltså ! :D funderar på att köpa en faktiskt :D
// ELIN

blogg från skolan !

sitter i skolan i väntan på att svenskan ska börja men den börjar 20 i så det är ett tag kvar ;) anledningen till att jag är här så tidigt äv att jag precis haft mentor möte och det gick väll bra ! pratade lite allmänt bara .
idag är det franska plugg och ridning som gäller ! jag är så inte taggad för franska prov imorrn alltså kommer gå åt helvete verkligen kan inget ! :o ajaa det får gå som det går ;) .
ha det så bra så hörs vi snart igen !
// ELIN

dagens ridning

vi hade dressyr idag på specialidrotten och jag måste bara säga detta guuud vad jag älskar dressyr ! :D haha , ne men det gick verkligen bra idag visst vi hade våra bristningar även här men vi är på god väg iaf! det var bara jag och ebba eftersom dom andra var borta, men det var bara bra då fick man ju lite extra hjälp , jag tränade på att få henne så rak som möjligt i övergångarna och även så böjbar som möjligt , hon vill inte riktigt ställa igenom höger + att det är mitt svåra varv men det löste vi hyfsat bra under passets gångtycker jag.
så nu ör jag mer taggad på att köra dressyr faktiskt vill fortsätta där jag slutade idag för hon blev jättestor skillnad att rida på när man visste vad man skulle göra i princip ! :D
bild från dressyrtävlingen i grästorp ;)
//ELIN

Gårdagens Hopp-pass

lite surt jag hade skrivit massa om gårdagens hopp-pass men så hände det ngt så allt försvann :( så orkar inte skriva om allt , men iaf så gick det bra och hon var fin i båda sidor och allmänt bra , sen så hade vi våra bristningar under passets gång men mot slutet löste det sig bra faktiskt ;) lägger upp skissen på banorna vi hoppa ;)
mina skillz i paint alltså !
// ELIN

nu kommer uppdateringen !

hejjsan ! nu är jag hemma för dagen och jag tänkte börja med att skriva om gårdagens ridpass innan jag berättar om dagens ridpass ;)
// ELIN

23. Hoppning eller dressyr?

23. Hoppning eller dressyr?



HOPPNING såklart. Jag bara älskar det, att liksom flyga över hindret tillsammans med hästen/ponnyn.



Hoppträning

som sagt är det hoppträning för Linda-marie idag. Är taggad men ändå inte, haha jag vet inte varför men ahja. Hoppas att Bobby är på sitt bästa humör och att allt går jätte bra. Men skriver ju som vanligt om träningen imorgon eftersom jag kommer hem rätt sent så.

men ska väl typ, chilla lite framför tven ett tag till och sen kör mamma mig till stallet :)

 ♥

Äntligen !

Nu är första gången jag kom in på bloggen idag. Kom in på mobilen, men det är jobbigt att inte lägga ut bilder. Så ah..

Men iallafall, medans jag försökt att logga in, så har jag faktiskt gjort fysik läxan. Ska kolla igenom på engelskan också. Men det får vänta ett litet tag till, ska blogga lite och så nu hade jag tänkt.


bla

Väntar på att jag kan cykla iväg till skolan. Men iallafall ikväll är det hoppträning och jag vet inte riktigt vad jag tycker riktigt. Men bloggar sen när jag kommer hem från skolan.

Ni får vänta tills jag vaknat !

bloggar mer imorgon då jag är sjukt trött och måste sova ! så ni får ridpasset + banskissen imorgon puuss på er ! :)
// ELIN

16. En bild som gör dig lycklig

''
älskar bilden , finns så mycket oskyldighet i den ! <3
// ELIN

15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?

jaa att bara vara dom antar jag , dom lyssnar jämt om man pratar med dom och utan att dom behöver säga ett ord så löser dom mängdvis med problem ;) dom hjälper även mejj att släppa allt och tänka på ngt annat som inte har med det jobbiga att göra som skolan och alla andra sociala problem . det är därför jag gillar att rida själv ;)
// ELIN

22. Någon jag vill träffa igen

22. Någon jag vill träffa igen


Jag skulle vilja träffa min kompis Emelina som bor i Göteborg igen. Vi träffades på ett ridläger för 2års sedan, och träffades när jag hämtade bobby. så vi bestämde att vi skulle ses igen. Och det vill jag verkligen ! :D

FRAMFÖR T O P M O D E L

sitter framför top model med min mannafrutti haha så skönt att krypa ner i soffan efter man cyklat hem i ösregn :o
om ngn timme är det stallet som gäller då de är hoppträning ! men jag måste säga att det tar emot att ge sig ut att cykla i detta hemska väder :o menmen måste man så måste man , sen så blir det lite engelska plugg oxå ;)
men nu ska jag fixa annat och äta ha de så bra så länge ! :)
//ELIN

Det är lättare att förlåta en fiende än en vän.

Ska ta mig något att äta, sätta mig och läsa igenom so provet NOGA flera GÅNGER så att jag KAN det.
Jag hinner blogga efter det så då ska jag sätta mig vid datorn, kolla igenom massa saker och sen blogga massa :)


21. Någon jag vill träffa

21. Någon jag vill träffa


Asså jag vill ju typ träffa masa kändisar och prata/umgåns med dom liksom. Men det kommer ju inte hända precis nu liksom. Det kanske aldrig händer, men man får la hoppas!

Sveriges Färger

// ELIN

baby turn the lights off

godmorgon ! sovmorgon är ibland riktigt sköönt :D börjar 10 idag så har tid att lägga upp ett inlägg nu faktiskt .
idag är det stallet fast i ullervad och då blir det hoppträning med LadyMary ska bli roligt faktiskt hoppas hon är lika fin som i fredags ! gaaah känns som jag inte har träffat henne på flera veckor ! :/ ne ska skämma bort henne lite extra mycket idag faktiskt och åka ut lite tidigare tror jag ;)
sen är det franska prov på fredag -.- vill helst slippa förjag kommer inte få godkänt ändå hatar vår fucki'n piss lärare oxå. ska försöka träna lite på det iaf sen har vi ju läxförhör oxå jäkla verb och grammatik ne usch skolan hade varit såååå mycket bättre om inte franskan fanns alltså och ibland undrar jag varför jag inte tog ett annat gymnasium.
långt onödigt inlägg kanske men det får duga ha en bra dag så hörs vi antingen i skolan llr hemma sen !
min snygging får stå för bilden <3
// ELIN

länk till frågestunden !

ttp://hastochponnyryttare.blogg.se/2011/october/fragestund.html#comment
http://hastochponnyryttare.blogg.se/2011/october/fragestund.html#comment
http://hastochponnyryttare.blogg.se/2011/october/fragestund.html#comment
http://hastochponnyryttare.blogg.se/2011/october/fragestund.html#comment

Om ridpasset

hejjsan ! som linnéa sa så kan ju inte hon svara på kommentarer men det har ju jag gjort nu och om det är ngt mer så fråga gärna det i våran frågestund här på bloggen , ja ska lägga upp länken till den oxå så ni enkelt hittar den ;)
men iaf ridpasset då , jag red bara smulan idag eftersom det skulle bli så sent annars ;) men det gick bra det var lite mörkt när vi red eftersom jag hjälpte både ebba och stina med unghingstarna. men det gick bra trots det och vi red på grusvägen bara. ja gjorde lite öppnor slutor och tagen bakdel så hon fick böja lite på sig så hon inte skulle bli stel och så.

ja det var typ allt om det idag och imorgon taggar vi för hoppning med LadyMary var sjuukt längesen nu åsen ska jag leta lite tävlingar oxå ! :D



// ELIN


hemma, fast har varit det i typ 40 minuter

Kan inte svara på era kommentarer, så elin får göra det. eftersom jag mobilbloggar just nu.
Men iallafall jag skriver mer om ridpasset sen, nu ska jag duscha och äta. Sen kan jag blogga, men det blir inga bilder eftersom jag mobilbloggar då . . .



mot stallet

hemma och har precis ätit men ska ner och byta om för att sedan dra till stallet och rida smulis , får se vad det blir för ngt blir kanske skogen aahh får se helt enkelt ;)
men ska skynda mejj nu för ska åka sen väl hemma får det bli lite franska plugg -.- tyvärr , ajaa hörs sen !
bild i repris
// ELIN

NU

ska åka till stallet nu. Idag blir det nog faktiskt att rida lite i skogen och bara va liksom. Men när jag kommer hem ska jag plugga till so provet, och sen får vi ses vad klockan blir. men ska nog försöka hinna blogga lite iallafall innan jag ska sova :)

Samma sak imorgon, då blir det nästan ingen uppdatering från mig. Skola hela dagen, sen plugga so prov och sen stallet och komma hem sent på kvällen så ah. får la blogga från mobilen istället.

men ska dra mig nu, hörs ikväll sen :D


film

skönt med film sista lektionen och den braiga filmen ARN visas ! :)
// ELIN

HISSAR

GAAAAHH VAD JAG VILL HA DESSA BYXOOOR ! SJUUUKT SNYGGA ENLIGT MEJJ OCH TÄNK MATCHANDE RIDHANDSKAR SOM FINNS OXÅ , NEE NU MÅSTE JAG SPARA LITE TILL HAHA ! :D
// ELIN

eget arbete

är i skolan och har medieoch kommunikation men vet inte riktigt vad jag skriva mer nu ;o vi skriver om public service , men ska försöka komma på ngt vettigt att skriva nu skriver i på hålet istället ;)

// ELIN


YES popcorn

Ser på tv och käkar popcorn. Ska mysa ner mig i min varma säng och forsätta kolla på tv :)

Bloggar mer imorgon :)


blogg.se seeeegar så kan inte ladda upp någon bild -.-

mmmmmChoklad

fick skjuts av farmor till coop snällt va ? så nu har man en feeeet naturgodispåse + te och cola med citron jaa de är jag värd tycker jag , har varit en hård dag ;) så nu ska jag kolla på film och mumsa på mitt godis så ni får ha det så bra så slänger jag in ngt inlägg innan jag somnar !
// ELIN

FRÅGESTUND


Smulans Ridpass

det blev skogen för henne med lilla rundan , inte så komplicerat här heller jag gjorde det jag gjorde igår alltså skänkelvikningar och mycket sådana rörelser ,och det gick bra hon blev mukare och mjukare under turens gång så jag är nöjd med henne ;) imorgon så får vi se vart jag rider med henne det blir nog paddocken om det inte är för många där då ;)
// ELIN

20. Något jag vill göra

20. Något jag vill göra


hmmm.. något jag vill göra?

Asså jag vill ju göra massa saker så, kan inte välja något :)


Tinas Ridpass

red ut i skogen idag igen med ebba denna gången , vi tog klätterrundan så dom fick klättra lite och det gick bra hon skötte sig blev lite seg i nerförsbackarna och stannade å höll på men det var inte så farligt ;)
vi galopperade uppför några gånger oxå och det tyckte hon var roligt ! jag krävde inte så mycket av henne mer än att hon skulle gå och så , sen så galoppera vi lite på hemvägen och där skötte hon sig oxå fint ;)
// ELIN

Bilder Fredags

Här kommer bilderna från i Fredags som AMANDA tog :)
bilderna kommer inte iordning :)






















19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det

19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det

Det är ju självklart min lilla sjungande brud ELIN !
Asså vi har liksom gått igenom allt, som går. Från att inte äns kännt varandra, bra kompisar, bästa bästa kompisar, bråkat och inte varit vänner, bra vänner, och nu då Bästis :D

Asså hon vet typ allt om mig, och jag litar på henne till 100% verkligen. Hon finns alltid där och vi pratar verkligen om allt när vi ses! 

 

äntligen hemma !

hemma igen as trött är jag verkligen :o har cyklat över 2 mil typ :o till och från hassle de är ändå en bit ;)

jag red 2 hästar idag med Smulan och Tina , tänkte skriva mer om dom efter jag duschat , sen måste jag åka och köpa lite naturgodis till mejj själv och gå in och hämta lite käk så skirver så fort jag är klar puuss tog även ett nytt kort på Tina så nu får ni se henne i helhet ;)
// ELIN

14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)

i stallet då :
rider , tar hand om barn och hjälper till , fodrar mockar ibland.
sen i det andra stallet :
rider snackar med allt och alla , hjälper till med det som ska , tar in hästarna fodrar ja lite så ;)
till vardags då :
ja skola vad annars sen läxor ibland när vi har ,, sen aahh stallet är min vardag , och kompisar ibland brukar gå att klämma in ;)
// ELIN

stallet

Hemma från stallet nu. Väntar på att pappa ska komma hem så att vi laddat äta. Men han kommer nog snart. I stallet då. Gjorde allt först, hämtade sedan ponnyn från hagen och fixade honom. La på ett stalltäcke och skrittade ut barbacka. Riktigt skönt var det, att bara få va! Han skötte sig bra som vanligt. Sen så släppte jag ut honom i hagen, och började mocka hagen. Det behövdes då det var mycket bajs. Ponnyn var jätte social och gick efter mig hela tiden i hagen och skulle bara vara nära mig. Söta ponny! <3

Måste dra

sådär nu måste jag dra men vi  hörs när jag är hemma igen ! och det är jag nog snart pusss :*
// ELIN

usch alldeles försent :@

säger egentligen som linnea då bättre sent än aldrig , jag vaknade nyss och hade oxå tänkt va i stallet halv 12 men jag hinner ju inte cykla ut till hassle på 20 minuter så ja jag får åka härifrån halv 12 istället så ja är där 12 ;)
mebn iaf idag då så är det ridning som gäller sen så har vi kalas här för min lillebror så ska försöka skynda mejj så gott jag kan , sen i eftermiddag kanske jag får lite besök får se berende på vad mina föräldrar är på för humör ;)
men ska göra lite tidinställda nu så den inte är helt död sen så ska jag försöka ta lite mer bilder !
haha jag i största allmänhet
// ELIN

bättre sent än aldrig

Vaknade för 5minuter sen, och jag som hade tänkt vara i stallet halv. Och det är en kvart kvar dit. Jag kommer inte hinna, så får la vara där lite senare då. Vid halv4 åker jag hem till mamma. Och då har jag min kära dator, så då kan jag lägga upp bilderna från i fredags:-). Ska käka lite frukost, fixa mig och sen cykla iväg.

Smulan+Tina

sådärsan nu var jag hemma så nu kan jag skriva om ridpassena ;)
SMULAN:

jag red ut själv på henne , lilla rundan fick det bli för hon ska inte anstränga sig så mycket. det blev lite enkelt med skritt och trav och lite skänkelvikningar och så . jag tränade på att få henne rak speciellt åt höger eftersom hon är svagare i den sidan och även att hon skulle trava korta steg då hon tycker det är jobbigare och vill gärna länga massa istället för att arbeta ;) men jag tyckte vi båda skötte det bra och hon var fin och mjuk som vanligt :)



TINA :

red även Tina oxå , i skogen med henne oxå fast denna gången red malin med oxå sen så tog vi halva snapen rundan eftersom båda hade lite halvt bråttom och hästarna behövde gå lite längre än lilla rundan. men det gick bra tränade inte på ngt speciellt mer än det vanliga att hon skulle lyssna framåt och bli så mjuk som möjligt typ. gjorde även lite skänkelvikningar och öppnor+slutor med henne , och det gick faktiskt rätt bra tycker jag och hon lyssnade bra och så . denna gången var hon inte lika töntig som hon kan vara ibland haha , alla hästar ser spöken överallt nästan.

så jag är supernöjd att det gick bra emd båda hästarna ! imorgon ska jag ut igen så det kanske blir smulan iaf om inte hon ska vila då förstås beror på om hon har gjort det mitt under veckan men vi får se imorgon ;)



bättre bild på henne har jag tyvärr inte ;)

// ELIN

lite babbel

Nu är det typ 30min kvar på filmen. Men iallafall så vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om just nu. Imorgon blir det stallet typ vid halv 10 tiden. Blir nog att skritta barbacka ute och sen stretcha honom :-)

film

Sitter i sängen och kollar på linas kvällsbok som precis började. Så ska kolla på den hade jag tänkt. Det är jobbigt att mobilblogga eftersom jag inte kan lägga upp bilder och allt är bara jobbit med det. Men jag försöker ändå att blogga :-D

Mobilblogg från kalaset

Hejjsan hann inte blogga innan jag åkte till kalaset så lånar pappas mobil lite nu;) är just nu på min kusins 20 års kalas än så länge är det helt okej vi snackar om lite allt möjligt . Tänkte berätta om ridpasset sen när jag är hemma och har mina bilder +att det är lättare att skriva mycket på datan sen , men jag red smulan och Tina iaf och det gick riktigt bra med båda :)) men ska gå nu heeeejj så länge ;) // elin

bilderna från i fredags

Bilderna som amanda tog kommer upp imorgon. Riktigt fina bilder var det iallafall. Ska be henne att fota fler gånger, för hon är grymt duktig på det :-)

B dagens ridpass

Ridpasset gick okej. Det kunde ha gått lite bättre och sämre. Skrittade fram på långa slingan. Gick sedan in i paddocken och började trava och arbetade först i låg form och sedan i högre form. Han var lite trög och loj i början så fick kämpa ett tag. Galoppen var fin ibland. Lite trög så fick kämpa ett tag. Men jag tror att han har träningsverk så imorgon blir det lite mer stretching och så. Men ridpasset är verkligen godkänt :-)

13. Min högsta dröm

ja det är nog att kunna ha råd med att köpa ut min vita häst faktiskt , även om det kanske är ngt år och hon kanske inte är som hon är idag och hur gammal och sliten hon än är så SKA hon ändå bli min en vacker dag ! älskar henne så himla mycket verkligen , finns ingen häst som hon , visst det finns massa andra snygga/fräscha hästar men ete häst enligt mejj är hon den snyggaste,bästas man kan ha !
sen ska jag självklart bli polis och flytta utomlands , men mitt liv börjar i göteborg , så vi 2 kommer ha massa ventyr innan vårat liv är slut (min och LM's alltså)
//ELIN

Godmorgon på er

precis varit inne och gjort mejj lite frukost te och 2 mackor blev det , det blev inte så intressant bloggning igår dels att jag hade besök sen så åkte dom hem ganska sent , så då fick det bli så , och idag blir det nästan likadant tyvärr ;/ ska starx ut till stallet ska bara byta om sen åka , sen kommer jag hem runt 1 och då är det bara att fixa sig sen åka på 20 års kalas hos min kusin , men ska försöka göra lite tidinställda !
// ELIN

heeejjsan

sitter för tillfället själv i rummet , dom 2 små pojkarna gick ut för att ta lite luft eller vad dom nu skulle göra , vet inte vill nog inte veta heller haha ;) , vi har inte gjort s mycket faktiskt mer än att sitta och prata om allt och ingenting , rätt sköna ändå ;)
ajaa vi får se vad som händer innan kvällen är slut kan hända lite vadsomhelst faktiskt , men ska hitta ngt roligt att skriva när jag ändå har rummet för mejj själv ;)
ELIN , bjuder på vilden;)

tjoooooh

sitter just nu och väntar på att lukas och simon ska komma men dom verkar vara lite sega hoppas att dom kommer snart , ska ju upp tidigt imorrn med  ouuch ! :o , men bjuder på ett snyggt nytaget kort så länge bloggar snart igen !

Ridningen !

tjenixen , hann inte blogga idag så de får bli nu ;)
på ridpasset så var vi ute i terrängen och hoppade och det gick super verkligen för alla tyckte jag ! eftersom vi de blev mörkt snabbt så hann vi inte hoppa så mycket men lite blev det allt och LM tyckte det var superkul och galoppera med stora luftiga steg och hon var toppen i båda sidor idag med åååhhhh älskar verkligen den hästen ! jaa det gick verkligen super !
så nu ska jag och matilda då tagga för massa tävlingar som kommer , ska genast kolla om jag hittar några ! :)
vi tog lite bilder men inga blev bra så ni får nöja er med en gammal !
// ELIN

B världens sötaste ponny!

Ridpasset gick kanon. Är verkligen jätte nöjd. Skrittade fram ett bra tag för att få igång flåset. Jobbade lite i skritten, mest med halter och lite öppna och sluta. Han fick till några riktigt fina öppna ibland. I traven var han jätte fin och mjuk. Sen kom jag åt honom lite och då blev det jobbigt och då fick han ett livet ryck men det gick över efter ett tag. Men gjorde även halter och red på volter och gjorde några öppna och sluta. I galoppen lät jag honom bara rulla på och arbeta på volterna lite. Amanda var även där och tog lite kort när jag red. Grymt snällt verkligen, men jag tycker att hon kan fota en annan dag då det kanske är lite varmare ute. Än nu på kvällen :) Är grymt nöjd över bästa ponnyn :D

ska packa

Åker till pappa idag. Hade tänkt hinna göra något tidinställt, men vi får se om jag hinner. Idag blir det som igår med ridningen. Bloggar från mobilen resten av helgen iallafall, så inga bilder tyvärr blir det.

men ska packa lite och så. Men så länge får ni lyssna på denna låten :)


Dagens Outfit

* svart långärmad tröja
* röda JW byxor
* vanliga svarta strumpor
* ungdomsledarjacka (ej med på bild)
* JW hjälm (ej med på bild)
och svart blingstövlar ( ej med på bild)
nu ska jag tittaa klart å robinson och sova för jag är sjuuuukt trött , hörs imorgon bloggen !
// ELIN

Smulans Ridpass+Bilder

så ridningen då , jag red smulan som jag nästan brukar vid detta laget men inte gör det mejj ngt för hon är så himla mysig att rida tycker jag !
men vi klättrade .lite idag och det blev mest skritt och i varje nerförsbacke så gjorde jag halt och stod stilla i några sekunder , och jag försökte även få henne så rak som möjligt och det tycker jag att jag lyckades med faktiskt ;)
jag red ut själv idag faktiskt och det var så himla skönt , speciellt efter en sådan här jobbig dag med massa prov och läxförhör och stress så var det riktigt skönt att komma ut själv på hästryggen och bara koppla bort allt och tänka på annat as skönt , kan faktiskt medge att jag nästan hellre föredrar att rida ut själv men visst är det roligt med sällskap ibland !
tog även lite bilder när jag red och när jag tog in henne tänkte visa er dom ;)
//ELIN

kolla på bilden ;)

hemkommen från stallet men ska in i duschen nu faktiskt så ni får eran uppdatering snart , medans jag duschar (som kan ta en stund) så får ni den här bilden att kolla på , jag hitta den på en annan blogg och gör såhär:
kolla 10 sekunder på prickarna vid näsan kolla sedan upp i taket i 20 sekunder , så lär ni få er en lite SURPRICE ! :D



// ELIN

18. En bild jag aldrig publicerat förut

18. En bild jag aldrig publicerat förut



B 13/10

Red med martingal och i paddocken. Han var fin i början och lyssnade riktigt bra, sen blev han sur och dumma sig ett tag. Sen i galoppen ville ha inte gå fram, så jag blev lite sur och la till spöt en gång (han lyssnade inte på skänkeln.) och då bockade han istället och blev sur. Men jag kämpade på och fick rida på fram väldigt mycket.

Gjorde några öppna och sluta också, han börjar gå rätt bra nu där. Imorgon blir det samma sak som idag, fast med sporrar. Har inte ridit med sporrar på ett tag nu (på honom) så ska se om han lyssnar bättre då.

Men ridpasset är helt klart godkänt, men det finns alltid lite dåliga saker men vi fixar dom ändå :)


Bäst är inte alltid bra

Nu är jag hemma från stallet, ska duscha sen bloggar jag om dagen och lite annat :)


KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

historia provet - check , det kändes hyfsat bra iaf så tror det gick ganska bra ändå ;) och nu taggar man franska i en timma (nooooot) sen är det hem byta om sen direkt till stallet får se vad jag gör där det får ni veta när jag är hemma igen !! :) men nu ska jag plugga franska heeeejj så länge !
//ELIN

nästan lite loook alike höööks ?

jaa cheval har nästan lite lookalike hööks , bilden till vänster är hööks och den till vänster är cheval vad tycker ni dom är ju inte jättelika men jag skulle lungt köpt hööks istället för HVpolos ;)
//ELIN

många skratt haha !

//ELIN

min konstiga kväll

Ser på bonde söker fru. Det får bli min kväll idag. Får ta nya tag imorgon precis som elin ska. Imorgon har jag ingen anning om vad jag ska rida. Har ni några förslag så kommentera gärna. Imorgon kommer även ett åsikts inlägg eller ah kanske till och med två stycken. Men det får ni se imorgon. Vill ni ha någon tävling, isåfall vad vill ni vinna? Vi har nämligen lite på g :-)

..............................................................................................

gör min kväll denna onsdagen imorgon tar vi nya tag så godnatt bloggen !
//ELIN

specialidrottspasset

hade ju specialidrott nu på eftermiddagen därav att jag kom hem så sent , och vi hade sitsträning på egen häst jag hade LadyMary och det gick faktiskt inte bra idag det ändes inte bra någonstans vet inte riktigt vad felet var men det gick bara inte . så finns inte mer att säga , men trots det så älskar jag fortfarande min fina vita häst och hon skötte sig ju bra , blev lite seg emellanåt men det var rätt trångt i ridhuset oxå så kunde inte jobba som jag ville fullt ut tyvärr , men ska försöka ta nya tag nu  !
haha jag och ebba tog lite bilder i väntan på bussen tänkte lägga upp dom här snart så håll utkik !
//ELIN

gaaaaash FML !!

hejjsan förlåt för mitt dåliga bloggande men jag har faktiskt anledningar ! att sköta stallet 8 dagar i veckan + skolan+prov/läxor+2 bloggar + att hålla min kropp i trim + få 8 timmars sömn ja det sliter på en , sen har jag massa beslutångest och allt bara snurrar just nu vet inte vad ajg ska göra liksom !!!!!!
ingenting funkar gaaaash hatar sådana här dagar och dom försvinner ju aldrig heller ....
men ska försöka bättra mejj jag loooovar !
//ELIN

17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad

17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad

om jag äe arg är jag ledsen, och om jag är ledsen är jag arg. Oftast är det så, det får bli samma låt där :)

Arg - Ledsen HÄR

Glad HÄR

När jag är glad lyssnar jag på sådna låtar som den länken är till :)




Stallet och så

Hemma från stallet nu. Det blev en kort skön chill dag i stallet. Typ inget folk i början sen runt 4 tiden så kom alla. Men då var jag typ klar så då gjorde det inget. Bobby fick vila idag istället, tvättade svansen och släppte honom i hagen en stund och busade lite istället.

Han tyckte det var roligt, och gjorde lite bocksprång. Körde även att ropa hans namn så att han skulle komma, haha söta ponnyn kom faktiskt 2gånger av 3. Sen så följde han efter mig och så också ett tag :)

Men ska ta tag i matten och fysiken nu så bloggar mer sen :)


Bobby Bilder










Videoblogg



HÖÖÖÖJ LJUDEN, ANNARS HÖRS DET INGET :D

12. Min favoritgren

asså jag gillar ju hoppning väääääldigt mycket , men jag måste nog säga att dressyren är snäppet bättre vet inte varför tycker bara det är liite roligare ! nästan vem som helst kan får en häst att hoppa men det är inte alla som kan få hästen att arbeta riktig dressyr alltså i form och så llr utföra dom mest avancerade sakerna såsom piaff och allt sådant där , guuud tänk er vilken härlig känsla att utföra alla dom där grejjerna i grand prix programmen llr där jan brink tävlar vilka hästar alltså !



//ELIN


Elin SJUNGER :O




Ridpasset i Söndags

Hade framme lite hinder och bommar. elin började att rida och red fram honom i alla gångarter, sen fick hon komma på studsen och sen 5 galoppsprång och ett plank. Det gick jätte bra för dom två. Sen tyckte elin att jag skulle hoppa upp. Så jag red samma övning, sen hade Elin en lite lektion och så för mig. En lite bana och så. Ett hinder var 115cm ungefär helst plötsligt. Han hoppade jätte bra och var med på allt.

Vi bytte även galopp och så över ett hinder/sockerbits hinder och sen testade vi även utan och hindret och han börjar lära sig det nu. Söt ponny! Hade inte alltid så bra kontroll på honom, men han hoppade jätte bra och fint. Kom lite nära några gånger men han hoppade det bra ändå.

Är jätte nöjd över honom faktiskt :)


Tisdagens ridpass

Red först i ridhuset, mycket öppna och sluta. Gjorde även några galopp ombyten. Han fixade allt bra, men kunde ha varit mer framåt och focuserad. Han var lite loj och trögare än vanligt. Men när han gjorde allt bra och jag var nöjd gick jag ut på slingan och galopperade lite så att han kunde springa på lite. Det tycker han är kul, söt ponny!

Idag blire nog att rida över andra sidan vägen tror jag och lufsa i skogen. Eller ett dressyrpass i paddocken. Får se vilket det blir.


YES

Filmerna kommer komma upp imorgon i tidinställda istället, samt bilderna och även ridpassen (både idag och från i söndags)

Jag har ingen tid just nu, då jag fixar och så med en grej, så därför kommer allt upp imorgon istället i tidinställda :)

men gör ett innan jag drar mig och sover iallafall. men då blire uppdatering från mobilen :D


jag överlevde ! YEEEEESSS

sådär nu har jag hunnit duscha och även städat lite sen sprungit då , assååå fyyyfaaan tror aldrig jag sprungit så fort någonsin haha jag sprang ju sandviken och då måste man springa igenom skogen och jäklar vilket högt tempo jag sprang i haha det var ju kolsvart oxå så såg inte vart jag sprang :o med det var as skönt att göra ngn nytta och imorrn då är det dags igen ! :D



//ELIN

medans allt laddar klart så ....

Medans 3 filmer på YT ska ladda klart och att nya låtar ska in på mobilen. Så tar jag en dusch faktiskt :)
Det kommer jag hinna då allt samanlagt kommer ta lite mer än 1 halvtimme kanske upp mot 40minuter. Men ska duscha och sen bloggar jag om dagens ridpass och ridpasset från i söndags + filmerna + bilder + kanske någon outfit :)

Ska även hinna göra några tidinställda imorgon, då jag knappt kommer vara hemma. berättar mer om det sen :)


springtur !

sådär nu drar man ut och springer en runda tar runt sandviken så lär ju va borta ett tag men vi hörs när jag är hemma igen !  puuss :*



//ELIN

SÅ FILMEN ÄR KLAR !



//ELIN

11. En låt som påminner om en häst du älskar



//ELIN

ska ladda upp filmerna

Mamma kör ut mig till stallet tjugo i. Men hinner blogga lite nu faktiskt.
Idag blir det dressyr, hoppas att ett ridhus är ledigt, annars får jag klä mig varmt.

tänkte föra över filmerna till datorn nu, lägger upp dom här så fort som möjligt så ni får se :)


haahahah

hejjsan ! hemma kollar på top model rolgit liv va ? :o men jajaa just nu har jag inget mer liv haha. och skräll på att jag äter ballerina oxå ! men såååå sjuuukt gott att doppa i mjölk :D

ne men ska faktiskt inte sitta här hela dagen utan ja ska ut och springa innan det blir för mörkt sen även göra lite historia+ engelska plugg ;) men ska fixa filmen nu så hörs snart så fort den är klar ! 

                                 
//ELIN

Kommentarer, har vi inte svarat på din?

Det är lite svårt at veta om jag svarat på alla kommentarer vi får in som är till mig :)
Tror även att elin också har lite svårt med det.

Om vi inte har svarat på din kommentar skicka om den isåfall så ska vi svara. Vi försöker svara på alla som kommer in, men man glömmer oftast någon.


16. En bild som gör dig lycklig

16. En bild som gör dig lycklig

Jag har rätt många bilder, men jag har denna bilden. Den får mig att förstå vad jag gick miste om och att jag saknar den tiden då jag var som lyckligast! ♥
Dessutom har jag tagit bilden :)

har hål :)

Är hemma nu, för jag har hål och börjar 5 i 2. Rätt skönt, då kan uppdatera lite också.

Har även bakat lite också. Det blev häxgodis mhhm :) Haha.


Godmorgon på er !

nyduschad och sitter och äter frukost + lååång sovmorgon ja ibland är skolan bra ! :)

är oxå barnvakt åt min lillebror oxå fast mamma kommer snart igen . medans man väntar så tar man lite kort och lyssnar på bra musik ! :D
men ska försöka blogga mer idag och ladda upp videon oxå ;)

visst är min macka gullig (a)



/ELIN

orkar inte vänta

det är över 1 halvtimme tills filmen är uppladdad så ni får se den imorrn puusssgodnatt :*



//ELIN

det verkar så lätt att bara stöta på

hejjsan svejjsan nu har ag gjort klart franskan ! nivet grammatiken tar lite extra tid att lära sig faktiskt men nu ska den sitta ganska bra iaf får träna mer imorrn ;)

nu sitter jag och lyssnar på per gessle haha men älskar gammal musik :D , ska försöka fixa hingstvideon nu oxå så ni får se den och även lite bilder , så det blir att testa moviemaker på denna data (skoldatorn) men återkommer inom några minuter ;) !!



// ELIN

ridpasset

Ridpasset gick både bra och dåligt. Skrittade först fram på lilla slingan. Sen red jag bland terränghinderna men kunde bara skritta och trava då det var jätte blött. Så gick till paddocken och galopperade och travade lite. Försökte göra några galoppombyte men det går bara ibland. Men han var lite trött och hade lite träningsverk också. Men han kämpade på bra. Skrittade av på slingan sen. Men ridpasset gick helt okej, det kunde ju ha gått bättre men är nöjd än då. Imorgon blir det ingen träning, då den typ inte skulle va eller något. Men kör nog lite dressyr och mycket öppna och sluta så han blir lös och slipper lite av träningsverken. Har lite bilder som kommer upp imorgon. Och även typ 3filmer som kommer upp imorgon också. Men dom får ni se imorgon.

dampar

mitt internet dampar och typ stänger av sig hela tiden, får skriva om ridpasset imorgon eller på mobilen. Men slänger in något inlägg från mobilen sen ikväll :)


hemma, snart uppdatering av maSSOR

hemma från stallet nu, har massa uppdatering på G nu. Men sak bara duscha och sen kolla lite på matten, sen kan jag blogga :)


förlåt men tekniken funkar inte ibland :/

förkåt för urkass bloggning men min data har inte fungerat förrens nu :/ vet inte var det var kunde varken logga in på FB llr såg inget där var bara en vit vägg , sen så kunde jag logga in här men jag kunde inte skriva någonting ,vet inte vad som hände med den men ajaa nu funkar den rätt så bra iaf llr FB och bloggen funkar vilket typ är viktigast ! :D

men ska gå in och lämna en grej till mamma sen ska jag ta tag i bloggen + franskan ;)

 //ELIN

i bilen, på stan.

Sitter i bilen och väntar på att stefan ska komma ut. Sen kör ha ut mig till stallet. Idag blir det dressyr ute bland terräng hinderna. Skriver mer om dagens och gårdagens ridpass när jag kommer hem :-)

ja, skrivit detta ett tag nu :D

Slutade skolan runt tjugo i 2 och sen har jag cyklat hem och ätit lite och så. Jag hade ju tänkt att blogga mer igår, men jag var så trött så jag somnade faktikst. Men ska skriva mer om gårdagens ridpass idag.


Oj haha, har skrivit det här i nästan 45 minuter nu :D
haha :)


Dagens ilandsproblem alltså........

sitter i skolan och har meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega tråkigt verkligen :/ har rast ett tag nu så ska försöka plugga lite men det går sådär , och jag har panik jag måste ha nya byxor igen eftersom jag är så klantig så har mina gått sönder :/ så funderar på att dra till stan idag och bara köpa byxor måste ha ett par sådana igen !!!!!!! :o

ajaa men väl hemma så är historian prio 1 iaf efter stan då , men nu blev det konstigt vi hörs mer sen igen haha ! hejdååååå :)



//ELIN

10. 10 saker du inte visste om mig

  1. börjar gråta så fort någon annan börja gråta speciellt i filmer ;)
  2. jag ryser så fort jag ser ett sår (även om det bara är ett ytligt)
  3. jag äslkar att titta på skräckfilmer men vågar inte kolla ;o
  4. JAG GÖR DOM BÄSTA KLADDKAKERNA !
  5. älskar uppmärksamhet
  6. är född som blondin
  7. har väldigt kort tålamod
  8. är redan skoltrött
  9. tycker dressyr är roligare än hoppning !
  10. jag är väldigt glömsk utav mejj !


hoppas ni fått en inblick om vem jag är , och är det ngt mer ni undrar så tveka inte att fråga , jag bits inte ! 

                                           

//ELIN


9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?

hhmm jaa är det så svårt att gissa ??

antingen Douglas Lindelöw  John Whitaker eller Jan Brink kan inte bestämma mejj :o !  
 fatta vad coolt och uppleva deras vardag hur det är att tävla bland dom storaa ryttarna helt sjuukt skulle det vara ! och liksom leva som en legend (whitaker,jan brink) ja vem skulle inte byta liv med en sådan !





//ELIN


stallet idag

sådär nu kan jag blogga ,

jag och linnea hade ju stallet idag och man var ganska trött när man skulle stiga upp har ju bara sovit 4a timmar :o haha men det gick bra försov mejj lite så pappa fick skjutsa ut mejj. förövrigt gick det bra faktiskt i stallet alltså , vi hade lite dötid men de spenderades bra .

red även lite på bobby idag de gick väll bra och vi tog några skutt , sen så fick linnea ta över så var jag ''instruktören'' och det gick bra för även dom , mer får linnea berätta ;)

jaa finns inte så mycket mer att säga över dagen faktiskt ;) jag ska försöka lägga upp hingstvideon oxå innan jag somnar så ska greja med det nu och även flytta över massa bilder till denna saken;)



//ELIN

duscha

ska hoppa in i duschen nu faktiskt. Men ska ta tag i bloggen sen efter det. Idag blir det att sova tidigt känner jag, då jag är sjukt trött och vill sova!

men ska hoppa in i duschen nu


usch alltså , man blir ju så jäkla less på sådant :(



//ELIN

I'M BACK HOME

hemma nu men ska in och äta och duscha så ska ta tag i bloggningen snart hoppas ni orkar vänta ! bjuder på lite musik så länge ;)

//ELIN

Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dem.

Alla har ju drömmar. Vissa har att starta deras första tävling, någon drömmer om att tävla SM och GP ponnyn. Någon kanske även drömmer om att få börja rida eller att debutera 140. Alla har vi våra drömmar.

På kort tid är min dröm först att få en egen häst då (snart så....) sen ska jag tävla massor och jag ska tävla upp till MSV och även tävla massa cuper. Jag ska öven kvala in till SM. Det är mina mål som ska hända inom 6år! Haha rätt lång tid, men det kommer ske bara jag vill det!

Det ända som hindrar dig från att leva dina drömmar är du!
Med kärlek och tålamod är inget omöjligt.
Alla våra drömmar kan gå i uppfyllelse, om vi har modet att fullfölja dem.

Jag ska leva och få mina drömmar uppfyllda! Det tycker jag att alla ska göra. Men dömm inte någon för vilka drömmar den har. Alla har vi konstiga drömmar, vissa kan gå i uppfyllelse och vissa inte. Men alla har en lite dröm som kan bli sann. Om man bara tror på den, så kommer det gå. Om man kämpar, om man vill så går det!

Vad man än håller på med, så har alla en dröm. Ingen kan förstöra dina drömmar, bara du själv!

Blir så sur och ledsen när folk pratar om andras drömmar och säger att dom aldrig kan uppfyllas. Det vet väl inte dom liksom. Dom kan visst göra det. Om jag var den personen som blev utsatt för detta skulle jag kämpa mer än någonsin och vissa dom att mina drömmar visst kan uppfyllas!

Så kom ihåg att man ska kämpa för sina drömmar! Hur knäppa och omöjliga dom än är!

 

mat

Sitter i klubbstugan och har precis käkat mat. Vi sitter som vanligt och snackar om allt möjligt. Ska rida sen runt halv 2 kanske runt 1. Vet inte, men ska ha iallafall ha lite bommar framme och några upphöjda bommar men skriver om passet sen ikväll :-)

klubbstugan

Sitter i varma klubbstugan och käkar äpple och snackar med elin. Har väl inte så mycket att blogga om just nu heller :-) Men jag lever iallafall :-D

15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?

15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?

Varför dom får mig att må bra?
Asså man kan liksom alltid vara sig själv med dom, man behöver inte spela cool eller se snygg ut. För dom bryr sig inte om det. Man kan säga allt till dom och dom sprider inga rykten om en. Om man är arg,sur eller ledsen så finns dom alltid där. Dom är som en bästa vän! Skulle aldrig kunna ta bort hästarna ur mitt liv, det skulle inte gå! För vem finns då där, som jag kan säga allt till, se ut hur som helst, kan vara mig själv och bara va liksom! Det finns ingen annan en hästen jag som jag skulle kunna göra det med, inte på samma sätt iallafall!


sängen

ska göra mig iordning och lägga mig i sängen och se klart på filmen :)

Men mobilbloggar lite imorgon, men ha det gött folket :D


UTGÅÅÅNG

sitter hemma hos ebba och vi fixar oss lite ska snart dra iväg så blir inga mer inlägg från mejj idag ;) men ska försöka visa er hingstvideon som jag filma idagnär vi longera dom ;) men ha de så bra puuusss :*
j
//ELIN

hemma hos mamma

Här hemma hos mamma nu. Hästarna skötte sig jätte bra som vanligt. Den nya hästen helge är bara för söt och jätte snäll. Lika stor som snäll. Får ta kort på honom imorgon så får ni se hur han ser ut :)

men iallafall ska gå upp och äta lite nu hade jag tänkt. Bloggar mer sen efter det :D


Om stallet

har varit hemma ett tag men har  varit inne och käkat tacos (muums) !

red Tina idag en stor fux därute och vi tog skogen (fyyyyyfan vad kallt det vaar idag:O ) och det gick ju bra bara att det blåste så jäkla kallt , men hon skötte sig fjanta väll sig lite men inget farligt faktiskt. finns inte så mycket mer att säga men vi travade galopperade och skrittade då förstås ;) . Sen så skulle jag skritta smulan men tiden räckte inte till riktigt för ska snart dra iväg till ebba för att fixa iordning sig lite sen får vi se vad kvällen bjuder på ;) ska inte va ute för länge då jag ska upp till stallet imorrn för stalljour :/ inte så roligt men ajaa .

bjuder på en bild på fina Tina



//ELIN

Bla bla bla

sitter hos pappa och kollar på film men det är snart slut så ska se om det finns något bra på tv.
Jag har även gjort 3 tidinställda tror jag det var. Men kommer nog kunna blogga lite från mobilen också.

åker hem till mamma sen ikväll iallafall, så kommer uppdatera lite därifrån också.

imorgon när jag ska rida, blir det nog lite markarbete med några små hinder. Jag behöver dels träna på min sits över små hinder. Sen behöver även Bobby lära sig att jag bestämmer hur fort det ska gå. Elin kanske kan ta lite kort eller filma. Men vi får se helt enkelt. Uppdaterar mer om ridpasset när jag kommer hem sen imorgon.


Glöm inte att anmäla er till Veckans Blogg

Glöm inte att anmäla er till veckans Blogg :)

Ni kan anmäla er i detta inlägget också om ni vill :)
Kom ihåg att skriva eran mejlaadress om ni inte har en blogg.


14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)

14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)

* Sover
* Skolan
* Äter
* Stallet
* Rider
* Läxor -.- (typ)

Kommer inte på något mer, haha :)

 

13. Min högsta dröm

13. Min högsta dröm

Min högsta dröm?
Asså jag har väl inte dirket en högsta dröm, men jag skulle verkligen vilja tävla typ VM och sånt. Det skulle vara riktigt coolt. Skulle även vilja tävla i skandinavium och Globen. Tänk vilken känsla man får när man rider in där och alla klappar händerna! Ryser så fort jag tänker på det. Men det är en lång bit kvar, men jag ska kämpa! 
 
     

Dreams are necessary to life.

I stallet som fixade jag allt först. Mocka, fixa foder, vatten och sopa. Hämtade sedan ponnyn från hagen och gick ut och gick på slingan och stannade på ett ställe så han fick käka lite gräs. Han hade lite träningsverk såg det ut som faktiskt, så jag red inte idag. Så gick ut och gick istället :) Han var lika glad ändå.

Testade även lite saker när vi var ute. När jag stannade skulle han stanna, och när jag gick skulle ha gå och när jag sprang skulle han trava och så ni vet. Han skötte dedt riktigt bra, och blev jätte glad när han skiulle trava. Söt ponnyn :)

Sen så blev det så att jag stannar kvar hos pappa tills ikväll, då mamma hämtar mig så då åker vi ut till stallet och kvällsfodrar och sedan följer jag med hem till mamma. Har ju även stallet imorgon -.- . Inte jätte kul, men det får la gå.
Så ska göra lite tidinställda så det blir lite uppdatering imorgon, eftersom jag har med Elin :)


Från Ridningen igår !

som linnea berättade hade vi temporidning igår och det gick kalas bra , kan ju inte gå så dåligt när man inte kräver någonting utav hästen mer än att springa right ?

men iaf så red vi fram på slingan några varv i både skritt och trav sen när det var vårans grupps tur så galoppera vi lite fram lite i paddocken sedan började vi med att galoppera på 350 meters bana , och det gick bra men kan ju säga att jag och ladymary vill gärna springa alldeles för fort haha :o men ajaa så dom första gångerna så hann vi runt på typ halva tiden och vi hade 1 minut på oss , så fick hålla in henne hur mycket som helst och det gillade hn inte eftersom hon ville springa fort haha söt häst :D sen så tyckte hon de var så roligt så hon började bocka och halvstegrade lite , gaaaashh älskar den hästen jag själv tycker det är super kul när hon gör så :D

sen så på 450 meter så red vi för sakta :o tro de llr ej men så var det , men sen så satte vi den med en rätt så jämnt tempo och fick bara 3 sekunder för mycket alltså 1minut och 3sekunder . så jag är nöjd över igår både jag och Ladymary hade roligt och hon var super i båda sidorna när jag red fram ! :D



bild från terräng''mini''tävling

//ELIN

haha älskar pannkakor :D

ne nu ska jag blogga om ngt vettigt istället ;)


gaaaash

  och frukost , så bloggar mer om ridpasset snart !


// ELIN

lila

Vaken nu, igår var en skön kväll med Elin. Först stallet, sen pizza, Bj glass, och film. KAn det bli mycket bättre liksom.

Ska väl igentligen dra mig mot stallet, men jag är verkligen sjukt trött så ska vänta lite till faktiskt. Ska börja se på idol reprisen som börjar tjugo i. Sen åker jag väl runt halv 1  eller något sånt.

Men ska kolla lite på tv och äta något :)



pusssgodnatt :*

godkvällen kom hem från linnea för en stund sen och vi har haft en grym kväll med massa gooott :D men orkar inte berätta om ridpasset just nu men kan säga att det gick bra men berättar mer imorgon för nu ska jag sova puuss<godnatt ! :*



//ELIN


Idol, Bj och Elin :)

Sitter hemma hos pappa med elin. Nu ser vi på Idol och sitter vid varsin dator typ. Vi har käkat pizza och haft det gött, köpt BJ glass som vanligt haha :)

Red idag fast att jag inte hadde tänkt det. Men vi hade  iallafall typ temporidning. Red fram ute på slingan tillsammans med Matilda på Noblesse. Sen gick vi upp till paddocken och började. Först red vi 300m och sedan på 400m. På 300m red jag för fort och på 400m red jag för långsamnt. Han skötte sig jätte bra, men han brallade ut lite ibland och gasade på som in i h*lvete verkligen.

Ska iallafall köpa ett bett som är mindre (då det han har nu, är för stort) och kanske ett lite skarpare bett. Som jag kan ha när jag rider ut och kanske i hoppningen. För det är liksom då han drar och blir jätte stark. Men ah ska iallafall köpa ett mindre.

Men ska ta och kolla lite på tv och kanske käka lite glass :)
Hörs sen igen :)


grym kväll ! :)

ska packa lite nu, sedan byta om och cykla iväg till stallet. Efter stallet drar elin med mig hem, och käkar pixxa och har det gött!! Bloggar mer sen ikväll, då det kommer upp massa skit. Men ska packa nu, ses ikväll :)


8. Min största rädsla inom ridsporten

hmm jag vet faktiskt inte , men ajg är rädd för att trilla av och slå mejj . jag gjorde ju det en gång llr egentligen flera gånger men det är bara en gång som det gick riktigt illa och det var bara ngn millimeter till så hade jag fått hela hästen över mejj , men istället släppte jag allt och fick en riktgt hård spark i ryggen , så jaa jag tror det har skrämt mejj lite faktiskt.



// ELIN


lite kläder blev det allt

hejjsan nu var man hemma igen ! det blev ett linne ett par byxor och puder iaf ngt sen kanske jag och en kompis drar till gbg på höstlovet så då blir det massa mer shopping !! :D

men iaf så ska jag gå ner och byta om alldeles strax till stallkläder för att sedan cykla ut till stallet :D och sen ikväll hänger jag med linnea hem så blir de pizza mys och massa mer så uppdaterar ifrån henne sen , puusss :*


// ELIN

12. Min favoritgren

12. Min favoritgren

Min favorit gren är ju Hoppning som de flesta vet. Älskar att flyga över hindren och det är en sån skön känsla när man hoppar.



on my way out

sådär påväg ut nu tänkte gå ner till stan så måste skynda mejj nu ;) härlig promenad i höstvädret men hörs sen när jag är hemma igen puuusss ! :*



//ELIN

HÄRLIGT ATT FÅ SOVA UT

gomorgon ! har precis vaknat :o ne men vaknade med världens huvudvärk igen :/ så stannade hemma idag för att vila lite känner att jag år alldeles för lite utav det rätt stressigt annars tyvvärr. 

men iaf jag ska ut till stallet sen men innan det ska jag ner till staden för att  köpa lite kläder och accesoarer + smink då :D puder och foundation och sådant där ni får se allt när jag kommer hem sen igen ;) men ska inte åka riktigt än utan typ vid 1 llr ngt så ska in i duschen nu så bloggar när jag är klar ! :D

// ELIN


this is COOOL stuff

Skipping Horse  <----- funderar på att lära min häst dedär fatta vad cool ändå ;)

// ELIN

asså guuuuud vad känslig jag är ! men slå över till 6an

aahh javet jag skulle egentligen sova men nu är de så att de inte går , jag kollar just nu på en as hemsk film så måste se kalrt en och jag seítter och stoooorgråter verkligen as hemsk ! alla som vill se eller blev nyfikna nu rekomenderar jag er att ni slår över till tv 6 ni kommer inte ångra er ! man lir fast vid den eftersom det är verkliga händelser !



//ELIN


Wild Horses



så här får ni lite kvällsmusik , tänkte ni kunde lyssna på den för nu ska jag sova nattinatti !

//ELIN

robinson på tv

Tittar på robinson med mamma. Inte det bästa programet men det går att iallafall. Imorgon är det först skola sen stallet som vanligt. Sen följer elin med mig hem till pappa. Pappa är utomlands så fick sova där om jag ville i helgen så ah. Vi ska käka pizza och äta massa gott. Se så tv och ha det riktigt gött. Jag skriver om hoppträning imorgon. Då jag mobilbloggar nu och datorn är inte på så ah. Men ska se på tv nu. Bloggar lite sen :-)

varför göra uppgifter för svåra ??

Lärarinnan meddelar uppsatsämnet för dagens svenska skrivning. Hon säger:

- Uppsatsen ska handla om de saker som verkligen är stora och viktiga för oss jordemänniskor. Ämnet heter:

- Religion, kungligheter, sex samt magisk mystik.

Efter endast fem minuter vinkar lilla Lisa med handen och säger:

- Jag är färdig.

- Men lilla vän, det är väl ändå inte möjligt. Du har ju hela dagen på dej, säger lärarinnan. Ge mig boken så att jag får se vad du har skrivit.

Lisas uppsats löd sålunda:

- O, Herre Gud, sade prinsessan. Är jag med barn igen? Vem tusan har ställt till med det?



// ELIN


hahaa har jag någonsin varit normal ?

la mejj precis i sängen och tagit bort allt smink otroligt vilken skön känsla det var :D så nu ligger jag och smaskar på mina nybakta stelfrusna chokladbollar :D



pappa hjälpte mejj med engelskan lite förrut stackars han säger jag bara , ja va ganska blåst kan man ju säga haha men de är nog inte ovanligt för er som känner mejj eller vad säger ni ?? vet att ni läser bloggen ;) !

men iaf så satte sig orden till sist men de hindrar mejj inte från att plugga imorrn med för det ska jag !
men ska smaska vidare nu men hörs snart igen kvällen är ung ! :D

jadu :)

Har inte kunnat blogga fören nu. Har varit i stallet sen 5tiden så. Kom hem tidigare idag än vad jag brukar, sköönt! Bobby fick stå idag, då han kämpade på som attan igår :)

måste verkligen plugga nu, och så. Men lovar jag att jag bloggar sen :)


The sun goes up but the rain falls down

hejjsan kom nyss hem med ont i huvet och magont på köpet inget roligt alls menmen sådant är livet !

sitter iaf och äter ska försöka plugga lite engelska hade jag tänkt vi har ju förhör imorgon sen så ska jag även försöka mejj på franskan usch har prov om 2 veckor -.-
blir inget stall idag eftersom jag mår som jag mår men skulle behöva gå till stan och köpa ett par byxor llr 2 och smink ! men får se annars tar jag det imorgon efter skolan ;)

men nu ska jag fortsätta mumsa på min mat så hejdå !

                             

// ELIN

7. En sak som aldrig får hända!

 att min bästa vän försvinner.

          

// ELIN

tjooheeejjj

tjeeena har svenska men slutar om 5 minuter så rätt skönt men måste dra nu puuss :)
//ELIN

tjooheeejjj

tjeeena har svenska men slutar om 5 minuter så rätt skönt men måste dra nu puuss :)
//ELIN

Godmorgon på er !

sitter och äter fruksot just nu , har sovmorgon as skönt verkligen ! tråkigt att det regnar men de är rätt mysigt faktiskt. slutar antagligen sent idag usch fy på't -.-  menmen vad ska man göra åt det sen så har vi franska förhör oxå usch kommer gå baaaajs verkligen -.- men nu ska jag läsa tidingen vi hörs mer sen !



//ELIN


Godnight my friends

ne nu får bloggen klara sig utan mejj dom närmsta timmarna , för nu ska jag sova ! men tagga sovmorgon då blir de lite update's  från mejj innan jag sticker ! pusss så länge ! 

                                
                                        bild just nu ;) hihi älskar min cam alltså :*

// ELIN

HAGBILDER-DEL 2



















//ELIN



super

Kan säga att hoppträning gick bra. Skriver mer om allt det imorgon efter skolan. Men ska snart sova ska se lite så en film tror jag faktiskt. Men vi hörs imorgon alla söta bloggläsare :D

MED EN TWIST AV SVART



//ELIN


MUMS !

nybakt kladdkaka muuums!



//ELIN


specialidrotten

nu är jag äntligen hemma !

vi åkte direkt till specialidrotten efter skolan och idag var det bara longering så vi longera 2 &2 jag och ebba på ladymary och dom andra 2 hade manne . vi tränade på vår sits och komma ner i sadeln ordentligt och även på vår hålling och balans , det gick hyfsat för min del ;) och lilla LM bjöd även på en liten överraskning och började bocka och stegra lite men det var ett missförstånd alltihopa ;) 
                                          <---- ej ladymary

och skolan gick oxå toppen och provet med var inte så svårt ;) nu ska jag äta lite mat och även kladdkaka :D:D

// ELIN                

ja

ska kika igenom provpappret en gång till. Sen ska jag byta om och sedan drar jag mamma och lillebror till Macdonalds. SKa käka där innan hoppträningen. Men bloggar mer ikväll, kommer kanske någon mobilblogg upp :)


Hoppträning ikväll då

slutatde halv 2 ungefär, men har inte haft tid till att blogga innan och har det inte nu heller men. Måste äta för jag är jätte hungrig och sen måste jag plugga på provet som är imorgon. Så ah.


Idag är det hoppträning, vet inte riktigt vad jag tycker än. Om det ska blir roligt eller så. Jag är inte på så jätte bra humör idag, men ska försöka ha kul iallafall :)

Men ska äta och sen plugga. Slänger väl upp något inlägg innan jag dra mig till stallet :D


Ridpasset 4 Oktober

har lite rast nu så kan skriva om ridpasset igår ;)

det gick faktiskt jättebra ! vi hade lite markarbete/dressyr eller galopperade över lite bommar. men hon var jättefin från början till slutet och var mycket bättre i sidorna än förra veckan.  jag gjorde lite öpnnor och försök till sluta iaf och många sådana övningar för att få henne så mjuk som möjligt och ställde och böjde mycket, jag gjorde även massa övningar med ''tagen bakdel'' och där lysckades vi riktigt bra när jag arbetade lite själv ;)

så jag är faktiskt riktigt nöjd över gårdagens ridpass ! 

                            
// ELIN


Dagens Outfit

* svart ''F A D E'' T-shirt

* Röda JW byxor

* svarta strumpor


* Ridstövlar

* JW hjälm




det är 2 bilder så dom ska inte sitta ihop, därför mina ben ser konstiga ut ;)

//ELIN


kan man verkligen vara såhär trött :o?

ligger i sängen med världens huvudvärk :o har fixat mina naglar nu oxå och jag tänkte faktiskt sova nu för är as trött ! så skriver om ridpasset imorgon då de även är specialidrott så blir nog en ganska sen hemkomst igen och jag funderar på att kolla när linnea tränar oxå ;) men ni ska få dagens outfit innan jag somnar faktiskt ;)



//ELIN


ridpasset och information

Jag ska typ sova nu. Det behöver jag. Är helt slut. Men iallafall ridpasset gick kasst verkligen. Han var loj seg. Sen själva övningen så lyssnade han inte ett piss så jobbade honom i trav och sedan travade jag av när skrittade av själv i ridhuset. Medans dom andra forsatte. Men vi ska tagga tills imorgon, då det är hoppträning för förstå gången tillsammans :-D

i bilen

Sitter bilen till stallet. Idag är det markarbete som gäller. Tänkte visa er dagens outfit sen :-)

Glöm inte . .

Glöm inte att anmäla er till Veckans Blogg som avslutas på Söndag :)

Klicka HÄR för att komma dit.



11. En låt som påminner om en häst du älskar

11. En låt som påminner om en häst du älskar

Den här låten påminner mig om 2hästar faktikst ♥



börjar seriöst gråta när jag lyssnar på den. . . . .

Outfit



Riktigt snyggt och stilrent. Skulle själv kunna ha det :)

Såhääääääär roligt ....

HAR MAN FRAMFÖR T O P M O D E  LL :O:O:O:O



//ELIN


tjohhooo ballerina !

haha jag hittade ngt gottt faktiskt ballerina kladdkaka :D:D hihi !  så nu ska jag gotta mejj lite :)

sen har ag en ''dagens fråga'' till er , vilken ballerina sort gillar ni mest ?? :)

tjoklougglebo

ensam hemma och har precis käkat ;) tänkte kolla lite mer på svenska provet nu faktiskt får se hur mycket man får gjort men förhoppningsvis ska de gå ganska bra iaf .

nu ska jag kolla om det finns ngt gott i frysen haha javet tjocka mejj ! :Dhörs snart igen !

//ELIN

maaaaat

tänkte äta lite och sen kolla på biologi provet. Ska göra några frågor som handlar om det så ska det nog gå bra :)

Maten idag blir färdigmat, då jag inte orkade göra egen mat hemma. Så kollade i frysen och hittade en färdigrätt från Felix :D

Bloggar mer sen, (outfit, tips, dagens nummer, och mycket mer) :)



hemma från skolan

Hemma från skolan nu.  Vi hade staffetorientering så när hela laget var klara fick man åka hem. Så var hemma runt 5 i 2. Skönt att sluta tidigare idag. Stallet sen ikväll, men jag vet inte om vi har dressyr eller markarbete idag.  Men vi får se sen.

Blev lite sugen på att baka men det blir nog inte så tror jag :)  Vi får se.


5. Favoritbilder jag tagit




sen har jag massa mer men många utav dom ska ni få se ändå får snart kommer andra delen av hagbilder :D

//ELIN


No salen

tjeenare vad gör ni allihopa ? just nu sitter jag i no salen och har precis gjort klart uppgiften så nu är det svenska plugg som gäller eller aahh typ sitter mest och pratar haha men hörs sen puuss :)

//ELIN

CAUSE SHE'S A HOT GIRL

vaknat för en stund sen och fixat naturläxan ätnligen klar ! och även fixat med svenska provet as skönt att det snart är klart :D

i eftermiddag blir det mer plugg faktiskt sen blir det stallet vid 5 ungefär har ju bytt barngrupp ;) sen så är det dressyrpass som gäller hoppas de går lite bättre än sist haha ;)
 
men hörs säkert i skolan så ni får ha det så bra tills dess puuuss :*



//ELIN

min varma säng

ska krypa ner i min varma säng, och se på tv och spela lite spel på mobilen. Men vi hörs imorgon :D


Min efterlängtade goding !

jaa nu är den äntlien min ! pappa kom hem med min efterlängtade JW hjälm med bling så nu är jag riktigt glad beställt ända från england därför det tog sådan tid men nu är den min och ska invigas imorgon ! :D



//ELIN


the refresh

gööött klar med matten nu iaf haha jag gjorde fel uppgifter så har gjort 2 stycken men ajaa dom gick fort iaf :D

red smulan idag med förretsten och eftersom både jag och ebba var sjuukt trötta så blev det skogen idag oxå men de var ju perfekt väder för det oxå ! :D det fick bli säby rundan mycket trevlig och lagom runda , blev lite trav och galopp och skritt då . men hon skötte sig fint och det var inga större problem faktiskt ;) finns inte mer att säga om ridpasset ;) sen så borstade jag fölisarna lite eftersom dom ska visas om de var imorrn eller på onsdag :O .

nu ska jag fortsätta lyssna på musik och snart sova för är as trött ! men ska blogga lite till  ;)

 

Får bli en bild på LadyMary  ;)

//ELIN

10. 10 saker du inte visste om mig

10. 10 saker du inte visste om mig


1. Jag är för hög press på mig själv i ridningen.

2. Jag hatar spåkryp, insekter, och allt sånt man kan tänka sig.

3. Jag har svårt att berätta saker till andra.

4. Om det står 2 svarta glas och ett rött i mellan dom två svarta, så måste jag byta plats på det röda så det inte blir mobbad. Jag liksom tror att alla har ett liv.

5. Jag älskar att hoppa och tänker satsa på det så långt det går. Men samtidigt som det är roligt, kan jag bli nervös. Om det blir över 1.10, till exempel när jag hoppade Prince förrut så hoppade vi som högst ca 125 och då var jag rätt nervös när jag red mot hindret. Men jag älskar att flyga över hindrerna.

6. När jag var liten så sa jag att jag hade en syster. Fast det hade jag ju inte. När jag hade målat på väggen, så sa jag att det var Jenny (som jag kallade henne) som hade målat på vägen.

7. När jag var liten så kunde jag inte borsta tänderna, jag fick använda något skölj sak istället.

8. Jag älskar fuxar och svart/vita skäckar. Dom andra färgerna är också fina men.

9. Jag är verkligen envis.

10. Det tog ett tag att skriva dom här  punkterna :)

Ridpasset, Ha kul :D

Ridpasset gick bra. Målet var ju att ha kul och inte tänka på något jobbigt. Tyckte att både jag och hästen lyckades med det. Skrittade lite på slingan, sen galopperade vi i den stooora sommarhagen. Sen tillbaka till klättrings hagen och klättra lite och så. Han tycker det är grymt kul att klättra han blir så pigg då :)

Men han stack bara 1 gång iallafall, det var vid klättringen då. Men fick stopp på honom typ direkt.

Imorgon är det ju ett dressyrpass som gäller men vi ska ta det lungt och inte tänka så mycket på kraven. Vi ska ha roligt, och inte tråkigt. Det kommer bli målet för varje ridpass den här veckan, Att ha roligt! Det måste man ha, annars blir det ju liksom tråkigt :)


Det är lättare att förlåta en fiende än en vän.

Hemma från stallet för ett tags sen, men har duschat och så nu. Egentligen så måste jag göra mina läxor, har ju biologi prov på torsdag och engelska glosor tills på fredag. Och jag har inte börjat med något av de än :O

Men ska sätta igång och plugga lite ett tag, bloggar sen igen om ridpasset och lite annat :D


RSS 2.0