Gårdagens Hoppning !

Red LadyMary , och de blev ingen dressyr utan vi skulle fortsätta på de vi gjorde förra veckan alltså hoppning ;) vi hoppade i en 8 för att träna på den här lösgjorda delen så de blev mycket kordination mellan alla hjälper för att hinna svänga till nästa ! Men hon skötte sig bra faktiskt blev lite stark mellan vissa hinder men hon har ju inte hoppats så mycket och hon tar inga sånna jäääätte språng så mycket längre !

Vi  hoppa några räcken, plank och på slutet fick jag även hoppa vattenmatta !  första gången för mejj på henne , men de va inte några problem alls , och jag fick även hoppa  ganska mycket högre än dom andra vilket ja blev jätteglad för , för hon hoppar så mycket bättre på höga hinder tror ja hoppar 95cm som högst med henne men igår blev de bara 85 istället ;) men de blev ganska många språng på dom 2 mitten hindrena men de har inte ja något emot . och jag tror nog LadyMary tyckte de va riktigt kul hon oxå !

Åsen har man blitiv anmäld till påskhoppet nu på långfredagen men ska då hoppa 60,70 till att börja med med henne så höjer vi allt eftersom sen :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0