Veckans Hoppryttare

Douglas Lindelöw 

Är en person från hoppvärlden som jag inte vetat om så länge att han fanns , såg honom första gången i skandinavium och blev helt fast vid honom inte minst att han är grymt söt ! utan oxå allt annat kring honom ;) ! satt och läste i Häst&Ryttare en tidning som vi brukar få hem och då var de 2 uppslag av honom däri och har nog suttit och läst dom hundra gånger minst ! Tänkte skriva lite saker om honom som ni kanske inte visste ;)
meriter:
han blev svensk seniormästare i hoppning inomhus 2010 alltså den yngsta någonsin som tar SM-guld i seniorklass! 2a i utomhus SM 2010 , Europa mästare i youngrider 2010 han segrade även i en GP tävling i KIEL i oktober 2010 sen kom han även 2a i GP ponnyn i Globen 2010 , 
Som ni kanske märker har ju han mest gjort sina stora meriter förra året och är ganska ny fattar jag de som iaf ;) 
Han bor på en hästgård i Hörby med sin mamma och låtsaspappa samt sin halvbror, Han rider och tävlar sin häst Talina som han gjort sina stora merit listor som jag har skrivit om där uppe . 

Och några saker han har hållt för sig själv är att han äger på att baka kladdkaka och hans ''MÅSTE HA'' prylar är hans dator och mobil , haha precis som mejj ! perfekt ju ! haha ne skojja :)

de som jag gillar mest är hans motto : ta de med ro , och att man ska inte stressa fram resultat och placeringar utan man ska träna lungt och göra de som är bäst för hästen och även sig själv ! 
Han är även en lugn och glad kille och han säger även att de är sådana ryttare han gillar bäst ! och man ska vara trevlig mot alla oavsett vilken nivå man rider på  
alla kan inte vara lika duktiga samtidigt utan in egen tid kommer även om de känns långt ifrån ! 

Enligt mejj så verkar han vara en riktigt bra kille och han är ju bara 20 år så varför inte ? Ne men sådana här killar får man leta efter ! 

 
Douglas&Talina




Kommentarer
Postat av: Sanne

fett najs blogg:)

2011-04-24 @ 16:11:53
URL: http://chavau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0