BÄSTA !

okej vi börjar med alla ridpass, har ridit i både hassle och här hemma men i båda stallen har det gått bra faktiskt inga större problem och på specialidrottena har vi tränat på julshowen som var i söndags och då har vi haft hoppning.
på själva julshowen så gick det förvånartsvärts bra ! alla skötte sig och LM var superfin att rida mjuk och myclet sammarbetsvillig ! lite stelhet fanns men inte så mycket som det kan vara ;) och när vi hoppa var hon underbar ! kadriljen gick perfekt och även där så var hon superfin ! är så stolt över henne ! publiken brydde hon sig inte så mycket om lite spänd var hon allt men  trodde det skulle vara värre, på specialidrottshoppnin ngen som vi skulle framföra som ett nummer var hon superfin även där och det märks att hon verkligen älskar att visa upp sig ! då hon blåste upp sig och gick med stolt nacke med stora luftiga steg och hon hoppa hur bra som helst ! ni ska bara veta hur underbar hon är att rida alltså ! vi tog oss över 1,20 bättre än någonsin faktiskt så ja den julshowen var lyckad !

Kommentarer
Postat av: anna

supertrevlig blogg ni har, och underbart fina hästar! :)



är det era egna hästar? om det inte är det så vart tillhör dom och hur länge har ni ridit dom? tacksam för svar på bloggen!



2011-12-22 @ 14:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0