Godemorgon

godmorgon alla läsare !
kom hem ganska sent igår typ vid tolv , så va ganska trött . De va jätteroligt där borta banan var hur fin som helst man hade lust att hämta en häst och hoppa den , underlaget va helt perfekt och hindren var jättefina ! tog lite kort men filma mest eftersom de var svårt att ta kort . jättefina hästar var de oxå . Dom lottade även ut ett 4:a årigt sto Fay hette hon om ja inte minns fel , och den var huur fin som helst jättefina gångarter och helt enkelt en superfin häst ! så man hade ju en ganska stor lust att köpa några lotter .
Vi gick lite på mässan oxå eller ganska mycket , hittade jättefina saker fanns hur mycket som helst ja ville köpa , men tyvärr fick ja inte de för måste spara allt till Australien, men fick med mejj ett superfint pannband hem ! ja va nära på att köpa ett urfint dressyrträns men hejda mejj , de får bli nästa gång då ska ja ha med mejj lite x-tra i fickan,
Innan vi åkte hem hann vi även se Rolf-Göran Bengtsson och Malin Bayard har även andra favoriter som jag såg :) hihi men laddar upp bilder och filmer efter frukosten !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0