Hemma !

kom precis hem , har sovit hos linnea tills idag och hade även en heldag i stallet igår där vi skulle knoppa alla hästar och göra dom fina för fotografering. kan ju säga att mina knoppar blev hyfsat bra iaf med tanke på att ja inte kan knoppa ;o men skapliga blev dom.  Vi hade även årselevsridning fast ganska lätt ridning så de va inte så intensivt för dom  hade LM då och de kändes bra red även på hackamore eftersom hon har munsår vid mungipan.
red Candela sen på eftermiddan med matilda hon skulle ändå skritta manne lite så passade på att rida tillsammans , men eftersom dom grävde precis utanför så var hon ganska så okoncentrerad och va lite spänd men de lättade lite mot slutet sen som tur var:) red ungefär en halvtimme för sen fick jag lite småbråttom , ja skulle vara med när linnéa träna för linda-marie men hann precis :) !
de såg riktigt bra ut har även filmat allt ska även försöka lägga upp de här på bloggen inom denna vecka .
imorgon är de årselevsridning igen och så ska vi  rida dubbelpass en hoppning och en dressyr ska ha LM en utav gångerna hoppas ja kan få henne i dressyren . men nu ska jag duscha bloggar senare sen !

 parant & Lucas får stå för bilden :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0