Update om senaste dagarna

Hejjsan , blev inget bloggande för mejj igår får ursäkta för de men kom hem ganska sent så somna när ja la mejj i sängen ;) ´

Måndag : kom ut till stallet ganska sent så vid 6 gick jag ner till ridhuset och mötte upp matilda så gick vi båda ner till ridhuset och red där . Eftersom hon hade stått i helgen så var hon ganska pigg åsen var de en annan häst där som hon inte gillade , så då var hon ganska stressig och spänd så hela tiden gick åt eller mesta dels iaf gick åt att försöka lugna ner henne . Mot slutet så varva hon ner lite grann iaf :)

Tisdag: Trodde vi skulle ha hoppning idag men våran ridlärare var sjuk så vi hade vikarie så istället blev de dressy , vilket inte heller är så tokigt . Hon var betydligt mycket lugnare idag och fick ner stegen ganska bra så hon blev riktigt fin idag faktiskt ! vi gjorde lite skänkelvikningar och vi fick till dom flesta riktigt bra åsen arbeta vi mycket på volterna även fast hon var pigg så var hon lugn (:

imorgon blir de fortsatt dressyr , kanske  rider jag ner till terränghindren och rider på de fältet (vid ridskolan) om inte ridhuset är ledigt .






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0