You are the reason that I get up on the morning

Red ner och mötte Linnéa idag och som hon sa red vi i en sommarhage där candela var mycket mer avslappnad än om hon är i ett ridhus .
Nu har vi äntligen särat på brummelisa och candela , men ibland är de inte så bra utan nu är candela ganska så stressad när ja tar in henne i stallet för att göra henne iordning för en ridtur och hon blir ganska lätt farlig då hon slänger sig mot boxdörrarna så man får vara vaksam på var man har henne för när hon tryckt sig mot dörren och man står i vägen så är de inte så lätt att få henne att flytta på sig . Och hon har även börjat fjanta sig när man rider iväg , så nu är de hårdhanskarna fram , för hon måste lyssna på mejj har ingen lust att bli nertrampad i stallet , men vet vad jag ska göra åt de ska börja med de imorgon ;)
själva ridningen gick jättebra då lyssnade hon på mejj och blev denna underbara häst som gör de värt att cykla ut till stallet varje dag ! tog lite bilder oxå men ni får ett smakprov så länge , så ska jag lägga upp dom andra bilderna så snart som möjligt !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0