Dagens Ridpass

gick superbra idag ! red dressyr i hagen mest i skritt och trav eftersom de va så mycket snö så de var ju lite jobbigt för henne . Och de var ju alldeles fr halt att rida ut nånstans :( så fick bli hagen men de gick bra ändå ! hon gick jättefint och stegen är mycket lugnare , träna lite skänkelvikningar och lite sånna övningar gick bättre att flytta åt vänster än åt höger men de lossna lite mot slutet så då gick de bättre . Nu  får man bara hoppas att allt håller i sig tills imorrn gick ju sådär förra veckan va nog inte bådas dag kan man säga , så hoppas hon är lika fin imorrn ;) Och de är ju sista dagen för våran tränare oxå kankse inte har sagt de men hon ska ju sluta :( så då ska de va med ngn ny imorrn och kolla vad vi gör för ngt så de blir spännande att se !
kan ju lika gärna passa på att säga hur resten av dagen gick , speciellt när vi skulle säppa ut rackarna (haha) aahh som vanligt så har ju amandas ponny en egen åsikt om att ta de lugnt ut i stallet så ist när ja redan hade släppt ut candela , så fick amandas ponny ett spratt och sprang rakt ut så där höll vi på med henne i 20 minuter ungefär . höll upp ett rep så hon inte skulle springa ut på vägen men både mejj och repet sket hon fullständigt i utan sprang rakt över mejj så nu har man ett nytt blåmärke på andra sidan höften :( men fick ju tag på henne tillslut så tills imorrn ska ja klura ut ngt så hon inte kan springa ut sådär ;)
skulle ju även jobba med Alice till ULK kursen men de blev knappt ngn tid över så vi ska göra de på söndag istället då vi har mer tid ;)
ne nu blire godnatt så taggar vi för skolan imorrn ! yaaayy !


 slänger upp en bild på Brummelisa oxå (gick tyvärr inte att rotera den)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0