Gårdagens lektion

´Kom hem lite sent igår så blev inget inlägg , men skriver de nu istället .


hade ju hoppning på lektionen och de gick ganska bra förutom att hon var väldigt hyper och sket för de mesta i ryttaren på ryggen sen gnägga hon bara hela tiden men de gick över efter en stund , själva hoppningen skötte hon sig finfint och hoppa jättebra ! så de är ju positivt , sen kan man inte rå för att ngn jobbig människa står på läktaren och sparkar i väggen när man rider förbi !! (, :@ och de var ingen tillfällighet eftersom den gjorde de flera ggr) ajaa som tur så brydde sig inte candela sig så mycket ;) vi träna mest på svängar och lite så de kan ju vara lite behövligt så .
efter lektionen så bestämde jag och linnea att kolla om vi kan vara med på linda-maries träning så hoppas de går ! :)

när ja  väl skulle hem så började hon trippa på tårna och fjanta sig och gjorde några skutt i luften men efter halva vägen gick hon lungt och fint igen :) 
idag blir de inget stall för mej :/ tråkit när de är så fint väder menmen skolan måste ju oxå göras så ska fixxa uppsatsen så den blir klar till nästa vecka :D !




Kommentarer
Postat av: Olivia

vi har också en uppsats som ska vara klar till nästa vecka, så himla jobbigt ! Fast man skulle skriva om sitt intresse så du kan ju gisas vad jag skriver om ^^

2011-01-26 @ 17:04:02
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0