skratt-attack !

hallå nu är ja hemma igen och kan blogga som vanligt ! ja eftersom de inte funka så bra att parkoppla alla datorer hos linnea blev de inte så mycket bloggning som vi hade tänkt iaf , förlåt oss för de. vi gick och la oss typ 2 och somnade kanske 3 ja gick ju sådär att säga godnatt för man hitta alltid ngt nytt man var tvungen att säga haha, vi vakna typ runt elva och sen dess har vi inte gjort alls mycket kollade på tv lite sen började de en hyfstat intressant film (tyckte jag) oxå KING KONG hette den . den har man iförsejj redan sett ett antal gånger men ändå . sen åt vi lite lunch och som efterrätt smaka vi på linneas cheesecake som hon hade gjort och kan säga att den var riktigt god !
runt halv 5 tiden var ja tvungen att åka hem skulle ju ut till stallet oxå , så de blev att åka hem och byta om snabbt för att sedan åka igen . Red ut med Matilda en sväng och de va riktigt roligt må ja säga de lät ju typ såhär :
Elin:ååh en snöhög hästen stanna inte bara !
Matilda : elin de kommer en snöhög
Elin: HOPPA !
Båda: hahahahahaha såg den inte förrens de var försent :D



Elin: men vad djupt de blev helt plötsligt (snön alltså)
Matilda : ELIN!!!! du rider i ett dike !!
Elin: jahaa de förklarar ju saken ;)


haha asså guuud höll på att skratta ihjäl oss .  kan ju säga att candela är livrädd för snöhögar så de va därför ja sa att hon inte skulle stanna ;) ja såhär har min dag sett ut inte alls illa faktiskt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0