som i en skräckfilm

är hemma efter en skräckblandad ridtur med Matilda ! asså guuud vilka ideér vi kan komma på men de börja såhär,
vi bestämde oss för att rida ut men istället för att ta samma gamla väg ville vi testa ngt nytt så red ner till ridskolan och red på deras ridvägar i skogen och kan ju konstatera att de va typ bäcksvart och vi såg ingenting .
-Matilda är du säker på att du vet vägen ?
-jadå de tror jag iaf ,
red vidare på vägen och då visste vi exakt vart vi var sen kom vi fram till ngn ställe där de va helt öppet och stigen syntes inte vi bara -ööhh vilket håll ska vi ??
-ja tror vi ska hitåt
-ne vi ska hitåt och kolla där ett blågult band dom ska vi följa .
sen red vi vidare och jag fastna i en gran och va nära på att åka av men de va bara pannlampan som lossna och båda brast ut i as garv . se bara är de här verkligen en väg ;O aja vi fortsätter , tillsut hitta vi till rattugglan iaf då visste vi att de va rätt väg så då fortsatte vi på den vägen och kom fram men sen så tappa vi vägen och chansa lite på vart vi skulle gå men vi togrätt väg iaf ,sen kom massa läskiga hus så våga inte skritta så vi galoppera förbi dom , sedan efter ett tag  kom vi ut på stora vägen och tillslut va vi framme vid ridhuset :) , inte illa för 2 blonda tjejer som inte hade någon aning om vart vi red och de är ett mirakel att vi lever ! haha men kul vare :D

   bjuder på lite bilder från ritten oxå ;)


Kommentarer
Postat av: Matilda

Måste göras om alltså <3 slutade otroligt bra för att vara oss två =D

2011-01-29 @ 21:40:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0