En häst man bara kan ÄLSKA !

förlåt för den jättedåliga uppdateringen , och vet inte varför linnéa inte bloggat men de tycker ja hon borde göra snart !

ja har iaf varit i stallet hela dagen och kollat på juniaden och dom regionala hoppningarna och de såg ju riktigt bra ut på vissa och dom små Bponnysarna är ju bara för söta !

innan tävlingens slut gick ja upp och hämtade LM för att ta ut henne på en runda , och red runt på grässlingan jätteskönt verkligen var de , de tyckte LM också eftersom hon trampade på med ordentliga steg ! sen så kom 5 motorcyklar på vägen och då vet ja inte vad som hände men hon började bocka och stegra och galopperade på stället men de slyútade hon ganska snart med ;) så söt är hon men tror inte hon blev rädd utan de var mer att hon tyckte de va roligt att göra så , för hon var hur lugn som helst sen söta häst haha ! :D resten av rundan gick hon som ett ljus , finns seriöst ingen bättre häst älskar henne massa !!


sen så skulle vi bada (jag matilda alice) men de har varit så kallt idag så vi strunta i de så vi kanske gör de imorrn istället ;) istället va ja och red en utav evas hästar en travare dessutom och jag kan säga att traven och i skritten så var den underbar , när vi fått till galoppen på den så är den en utmärkt dressyrhäst för den går jättefint i traven och skritten ! så nu ska ja och matilda dit på onsdag igen :)


lite smått av vad som hänt under dagen fråga om de är ngt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0