Dagen som gått

Var ju och red Azzi idag oxå , och kan säga att de gick rätt okej ändå med tanke på att de va andra gången jag satt på hästen ! har även klippt ihop en film jag tänkte visa här så fort den har laddat klart , Vi hoppade en liten bana som linnéa hade satt ihop och vi hoppa 80-85 cm och kan ju säga att än finns de massa krut i denna tjej ! hhaa i kurvorna drar hon på en hel del tror de syns i en del av filmen ;).

på lektionen på kvällen så skulle vi hoppa då oxå , de va tänkt att ja skulle ha adam men ville inte hoppa hpnom så ja tog parant istället ibland är de så roligt att hoppa ponny ! inte ofta ja gör de eftersom ja numera rider storhäst . men de gick helt okej de med , vi hoppade inte så jättehögt men 60 kanske , sen hoppa vi lite plank och vattenmatta som han tyckte va jätteläskigt , men han hoppa ! haha gullig ponny ((:

Gick ut en sväng med LM eller i ridhuset eftersom de blåste så , hon gick som en hund efter mejj så bruka hon aldrig göra förrut ! Så hade henne lös och hon lyssnade hela tiden på mejj och kollade vart ja gick :)) Så all jobb och energi ja lagt på henne börjar ge resultat !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0