Fly with the wind and borrow the freedom

Red ut en sväng i skogen , va ju som sagt ett tag sen och jag tror candela tyckte de va jätteskojj ! vilket gör en själv så glad ;) testade ju även dom rosa benlindorna och dom passade rätt så bra faktiskt men dom va lite stora i fram men  de går ju att ordna ganska lätt ! .
Hon var även blivit mycket lugnare i stallet nu när man särar på dom och de gillas , så mitt jobb har börjat ge resultat ;D

Red mest i trav och skritt ute för hon hosta så förskräckligt , men de blev bättre sen när hon fick röra på sig lite . hon stod även igår så hon hade lite extra krut i sig !
sen så fick vi rida en bit på vägen och såklart kommer en stooor pickup med värsta lysena och kör som en idiot och den lät jättemycket !! som tur så reagerade inte candela så mycket på de men ändå sånt gör mejj så irriterad dom åker ju jätte nära en oxå , tyder på att bilister inte hyser någon respekt alls .
aja men ska fortsätta kolla på Sveriges värsta bilförare sen sova och tagga för franska prov , men slänger upp en outfit innan jag lägger mejj ;)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0