Mariestads Ridklubb

Hur äre på ridskolan där ni rider? Om ni nu rider på ridskola?


På våran ridskola så får hästarna mat vid 7 går ut i hagen runt 8 kommer in vid halv 3 - 3(då får dom också mat) sen går nästan alla lektioner på kvällen. 1-3 gånger går varje häst. Lektionerna börjar runt 5, men en barngrupp oftast.

Men framför allt alla som rider där har så himmla roligt. Vi står varandra väldigt nära många av oss, och umgås också på fritiden. När jag red på ridskolan så hade jag väldigt många kompisar och vi höll liksom ihop jämt. Alla hade alltid någon att vara med och vi hade så roligt. Visst vi kanske inte alltid tyckte om varandra men inerst inne så gjorde vi alltit det.

Jag och Elin tex vi blev kompisar genom ridskolan, vi var skötare tillsammans, sen red vi i samma grupp, sen blev vi årselever tillsammans. Sen har det bara blivit mer och mer helt enkelt. Nu är vi jätte bra kompisar, men det hade aldrig hänt om vi inte red i samma grupp. 

EN GÅNG EN MRK:ARE, ALLTID EN MRK:ARE !




Vi har även väldigt duktig ryttare som tävlar för våran klubb. Vi var med i SM fälttävlan tex och mycket mer. En av dom har blivit uttagen till juniorsatsning i fälttävlan. Ett stort GRATTIS :)

Vi har även massa goa privattränare som kommer och har träning. Vi har 2 hopptränare, 2 dressyrtränare och 1 terräng/fälttävlans tränare. Riktigt duktiga är dom alla faktiskt. Jag själv tränare för en hopptränare.
Sen har vi all personal på ridskolan, 3 ridlärare och några som jobbar i stallet med att släppa in och ut, fodra, mocka och sånt där. Alla verkar trivas och det gör vi elever med!

Vi har olika tävlingar året om, clear rounder, lokala, reginala, och vi har haft Ponny SM en gång om jag inte minns fel. Sen har vi juniaden varje år i Juni och asgustitävlingarna och med mera. Allt är väldigt populärt, och vi har alltid roligt på tävlingarna.

Vi har även US. Ungdoms sektionen. Dom har olika aktiviteter och ordnar Julshowen med mera. Allt brukar vara väldigt populärt. Och vi hoppas på mer bra saker snart :)

Vi har en fin terräng bana som används flitigt!

Såhär är det på våran ridskola, hur är det med eran? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0